Malesef 30 sayfa konu olunca insanlar birbirinden alıntı yapmayınca bildirim de gitmiyor ve çoğu insanın yazdığı araya kaynıyor. O yüzden ben bildirim gelmesi için alıntılıyorum şahsen. Ama şimdi yaptığım gibi biraz kırpaya çalışıyorum ama o da telefonda her zaman mümkün olmuyor.
tamam bayanlar tamam. aynen, hemcinslerimin küçük duruma düşürülmelernden hoşnutum asla ayrılmayıp bir ömür işkence çeksinler.aynen bunu demek istiyorum başından beri. aynen.
Yani ben küççükken hep derdim anneme boşan diye .
Ama boşanmamıştı işte o anki imkanlar onu gerektirdi sanırım.
Doğru düzgün meslek yok filan.
Ama babamı yönlendirenler vardı.
Sonradan aklı başına geldi işte. Şimdi ayrı olsalar cadı kardeşim olmuyacaktı mesela
Annem iyiki biraz katlanmışta yuvasını yıkmamış diyebiliyorum ben en azından.
Ama aldatma filan kabul edilemiycek şeyler.
Ben de bakıyorum kocası doğum gününü hatırlamamış size- değer vermiyordur- filan diyenler bile çıkıyor yani.
Dediğim gibi sorun önemli burada, büyüklüğü çözülüp çözülmeyeceği..
Aklın yolu birdir.Eğer çoğunluk ayrıl diyorsa vardır bir geçerlilik yanı.Yaşanmışlıkların yapılanlar yanında değeri kalmıyor.İnsan 3-5 çocuk yaptığı kaç yıllık hayatı paylaştığı kocasını bırakıyor,sevgili ne ki.Sevgilinin esamesi bile okunmaz.Sevgililer iyi davranmıyorsa uğraşmaya kafayı yormaya değmez.buraya yeni üye oldum, sıkıntımı anlatıp dışardan nasıl gorunuyor, buyuk tecrubesı vs vs sebeplerıyle... ama sıteyı bıraz ınceledım baya da bakınıyorum, bır suru kısı hemen ayrıl, bosver o adamı falan dıyor hemencecık. burası en nıhayetınde sanal ortam. esını sevgısılısını herkes kendı bılır, davranıslrını hıssettırdıklerını kımse ne bılebılır ne de tahmın edebılır. yanı tabıı kı yorum ıstendıgı ıcın yazılıyor ama bu kadar net konusmalar benı cok sasırttı. ayrıca yasanmıslıkları falan kımse bu kadar kestırıp atmamalı. ben bundan cok rahatsız oldum bu yuzden yazmak ıstedm sızlere...
Misal annenizin çektiklerini kendi kızınız olsa çeksin ister misiniz? Yııllarca sırf bir gün kocası düzelir diye sabretmesini? Burda boşandıktan sonra kendisine gerçek değeri veren onu el üstünde tutan yeni birileriyle tanışan güzel örnekler var.
Doğum günü mevzusunda ben bir örnek vermek istiyorum. Eski erkek arkadaşım bana pek çiçek almazdı. Derdim ki sorun değil romantik bir adam değilldir falan. benden ayrıldıktan sonra ona bir mail atmıştım. Maili okuyup okumadığını merak ettiğimden mail adresine girdim. Şifresi bende vardı. Çiçeksepetinden bir kıza bir çiçekler göndermiş, bir notlar yazmış beyefendi. Demek ki özenince, isteyincei önem verince oluyormuş. Üzgünüm ama bazen küçük bir şeyi yapmamak bile bir insanın size gösterdiği önem ve özen konusunda çok şeyler anlatıyor. Boşanma sebebi değil ama çok detay da değil malesef.
Tabiki de istemem.
Ama boşanmak en son çözüm olsun. Çünkü dediğim gibi konuyu anlatırken kendi hatamızı göremiyoruz malesef.
Ortada bir suç varsa 2 kişi de hatalıdır bana göre.
Erkekler de böyle iki yüzlü işte napıcaksın canım
benim kendi konum örneğin. benim yüzümden ayrılınılıyor, sonra bana yapılan yorumlar kaprisini çekemeyen adamı unut vs. yahu suclu benim. beni seviyor diye her seye de katlanacak degil ya, tıpkı bayanlar gibi, adamın da bi sabır eşiği var.
iyi de senin konunda adam senden vazgeçmiş.. o veya bu sebepten seninle ilişkisini bitirmiş.. git kapısında yat, yalvar-yakar mı desin millet.. ya da sana adamın da bir sınırı var dense gidip özür mü dileyeceksin.. yaşın daha 18, kusura bakma ama bu kadar dolu ne yaşamış olabilirsin ki? şimdi 1 aylık olduğu için bu kadar üzgünsün, 1 sene sonra iyi ki kurtulmuşum demeyeceğini nereden biliyorsun..
Ya canım yapma lütfen. Bak örnek veriyorum adam karısız yaşarım ama arabasız yaşayamam diyip eşini dinlemedne araba alıyor ve arabayı da babasının üzerine yapıyor. Burda kadının hatası nerde? Adam gidiyor erkek kardeşinin üvey kızı ile aldatıyor karısını, karısının ne suçu olabilir? Yıllar içinde biraz pörsümüş olmak mı? Adam gidiyor kızkardeşinin ev dekorasyonu için 50 bin kredi çekiyor. Ki karısı onun için yokluk da çekmiş, doğuda karda buzda iki çocukla onu yalnız bırakmamak için sıkıntı da. Hayatta her senaryoda iki tane hatalı yoktur.
Tabiki de istemem.
Ama boşanmak en son çözüm olsun. Çünkü dediğim gibi konuyu anlatırken kendi hatamızı göremiyoruz malesef.
Ortada bir suç varsa 2 kişi de hatalıdır bana göre.
Erkekler de böyle iki yüzlü işte napıcaksın canım
burada eşim çok kıskanç sevglim çok kıskanç gibi konularda herkes o eşe sevgiliye gayette saydırıyor, kaç kurtul falan. ben şu an bana denilenden bahsediyorum, denilince ne yapacagımdan degil. üstelik bunun yasadıklarımla alakası da yok.
burada eşim çok kıskanç sevglim çok kıskanç gibi konularda herkes o eşe sevgiliye gayette saydırıyor, kaç kurtul falan. ben şu an bana denilenden bahsediyorum, denilince ne yapacagımdan degil. üstelik bunun yasadıklarımla alakası da yok.
annen bir sürü şey çekmiş şimdi iyi diyorsun. ama sadece babanın davranışları iyi, bir bak bakalım annene fiziksel ve psikolojik neler götürmüş baban. en azından eski fotolarına bak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?