yapılan yorumlar, kesın yargılar...

bizde konu sahibinin anlattığı kadarına yorum yapıyoruz zaten...
bi anlık öfkeyle konu açıp kocasını ,sevgilisini, kaynanasını,görümcesini vs bi gömüyolar ondan sonra biz yorum yapınca aslında kendisindede hatalar olduğunu söylüyolar...
eeeeeee kimsede itiraz etmiyo hakkında hayırlısını dileyip geçiyoruz...
kimsenin kimseye garezi yok..

kk böyle bir yer güzelim işte ha her halta ayrılda gel kopta gel diyenler erkek üyeler ve neoergen kardeşler..onlar için çözüm bulamadık daha

Çok haklısınız, ben de o yüzden değineceğim kısmı kırparak alıntılıyorum konu sahibinin haberi olsun, isterse cevap hakkı doğsun diye...

Ama mobilden girdiğimde dediğiniz gibi kırpma işlemi ömrümden ömür götürüyor, yine de tatil ve Ramazan dolayısıyla vaktim bol olduğu için konunun takibi açısından kendimi feda ediyorum...

Daha 18 yaşındasın..
Göreceğin o kadarrrrrrrrrrrr çok şey var ki..
Bence sen bunları düşünme boşver..

tamam bayanlar tamam. aynen, hemcinslerimin küçük duruma düşürülmelernden hoşnutum asla ayrılmayıp bir ömür işkence çeksinler.aynen bunu demek istiyorum başından beri. aynen.

Arkadaşım genel bi yorum yapmışsın, rahatsızım demişsin. Hangi konularda olduğunu belirtmemişsin.

Kimse burada 'eşim beni yemeğe götürmedi' diyen hatuna hadi boşan demez.

Misal annenizin çektiklerini kendi kızınız olsa çeksin ister misiniz? Yııllarca sırf bir gün kocası düzelir diye sabretmesini? Burda boşandıktan sonra kendisine gerçek değeri veren onu el üstünde tutan yeni birileriyle tanışan güzel örnekler var.

Doğum günü mevzusunda ben bir örnek vermek istiyorum. Eski erkek arkadaşım bana pek çiçek almazdı. Derdim ki sorun değil romantik bir adam değilldir falan. benden ayrıldıktan sonra ona bir mail atmıştım. Maili okuyup okumadığını merak ettiğimden mail adresine girdim. Şifresi bende vardı. Çiçeksepetinden bir kıza bir çiçekler göndermiş, bir notlar yazmış beyefendi. Demek ki özenince, isteyincei önem verince oluyormuş. Üzgünüm ama bazen küçük bir şeyi yapmamak bile bir insanın size gösterdiği önem ve özen konusunda çok şeyler anlatıyor. Boşanma sebebi değil ama çok detay da değil malesef.

Aklın yolu birdir.Eğer çoğunluk ayrıl diyorsa vardır bir geçerlilik yanı.Yaşanmışlıkların yapılanlar yanında değeri kalmıyor.İnsan 3-5 çocuk yaptığı kaç yıllık hayatı paylaştığı kocasını bırakıyor,sevgili ne ki.Sevgilinin esamesi bile okunmaz.Sevgililer iyi davranmıyorsa uğraşmaya kafayı yormaya değmez.

İnsanlar çeşit çeşit.Bu siteyede dünya kadar insan giriyor.Bir çoğuda erkektir çocuktur belkide.Kimseyi yorumlarından dolayı düzeltemeyiz.Herkesin düşüncesi kendini bağlar.Hiçbir kimse de sırf burda birileri hemen boşan dedi diye boşanmaz.

benim kendi konum örneğin. benim yüzümden ayrılınılıyor, sonra bana yapılan yorumlar kaprisini çekemeyen adamı unut vs. yahu suclu benim. beni seviyor diye her seye de katlanacak degil ya, tıpkı bayanlar gibi, adamın da bi sabır eşiği var.

Tabiki de istemem.
Ama boşanmak en son çözüm olsun. Çünkü dediğim gibi konuyu anlatırken kendi hatamızı göremiyoruz malesef.
Ortada bir suç varsa 2 kişi de hatalıdır bana göre.
Erkekler de böyle iki yüzlü işte napıcaksın canım

Ya canım yapma lütfen. Bak örnek veriyorum adam karısız yaşarım ama arabasız yaşayamam diyip eşini dinlemedne araba alıyor ve arabayı da babasının üzerine yapıyor. Burda kadının hatası nerde? Adam gidiyor erkek kardeşinin üvey kızı ile aldatıyor karısını, karısının ne suçu olabilir? Yıllar içinde biraz pörsümüş olmak mı? Adam gidiyor kızkardeşinin ev dekorasyonu için 50 bin kredi çekiyor. Ki karısı onun için yokluk da çekmiş, doğuda karda buzda iki çocukla onu yalnız bırakmamak için sıkıntı da. Hayatta her senaryoda iki tane hatalı yoktur.

iyi de senin konunda adam senden vazgeçmiş.. o veya bu sebepten seninle ilişkisini bitirmiş.. git kapısında yat, yalvar-yakar mı desin millet.. ya da sana adamın da bir sınırı var dense gidip özür mü dileyeceksin.. yaşın daha 18, kusura bakma ama bu kadar dolu ne yaşamış olabilirsin ki? şimdi 1 aylık olduğu için bu kadar üzgünsün, 1 sene sonra iyi ki kurtulmuşum demeyeceğini nereden biliyorsun..

burada eşim çok kıskanç sevglim çok kıskanç gibi konularda herkes o eşe sevgiliye gayette saydırıyor, kaç kurtul falan. ben şu an bana denilenden bahsediyorum, denilince ne yapacagımdan degil. üstelik bunun yasadıklarımla alakası da yok.

Ben zaten aldatma, aşağılama konuların da demedim ki.
Sadece ufak şeylerden bahsediyorum.
Karşında ki adam sinirliyse ve bunu bile bile evleniyor san çeneni tutacaksın az yani.
Sonuçta önceden gayet naif bir adam sonradan bu kadar sinir küpü olamaz di mi ama ?
Nişanlıyken görülsün bu hatalar, yok kocam çok -anneci- ee sen bu adama yıllarını vermişsin bilmiyor musun ne olduğunu?
Ben de dayak yesin aldatılsın düzelir diye beklesin demiyorum ki.
Herkes önce kendine baksın bence.
Kimse hatasını söylemiyor yani bir ömrünü bize anlatamaz burada.
Biz sadece kısa bir kesitten pay çıkarıyoruz.
Sadece anlattığıyla ne kadar doğru ne kadar yalan bilinmez...

Ben üye olmadan uzun bir süre önce takip etmeye başladım burayı. Bur da ki çoğu insanın yorumunu mantıklı buldum. Diğer üyelerin de dediği gibi şiddet,aldatma vs. gibi temelinde hatalı olan evlilikler ve ilişkiler dışında kimse kimseye boşan ayrıl gibi net cümleler kullanmıyor. Bende keza üye olduğum dan beri Bu tarz sorunlu ilişkiler dışında ayrılın,boşanın demedim. Sırf bur da biz ayrılın dedik diye ayrılacak olan insanlarında olduğunu düşünmüyorum. Bence insanlarda keskin cümleler kullanarak konu açmasınlar. Dayanamıyorum bu adama, hayatım zindan oldu,hep aynı şeyleri yapıyor, sürekli beni dinlemeyen beni umarsamayan bir insanla beraberim gibi cümleler kullanan insana da devam et denilmez herhalde.

annen bir sürü şey çekmiş şimdi iyi diyorsun. ama sadece babanın davranışları iyi, bir bak bakalım annene fiziksel ve psikolojik neler götürmüş baban. en azından eski fotolarına bak...

çünkü sen kıskanç kategorisine girmiyorsun.. burada gazetede gördüğü kıza bakmasını yasaklayan, öğrencileri konuştuğunda intihar moduna giren arkadaşlar var.. mesela bir anket yapalım, kaç kişi sevgilisinin Rusyaya tatile gitmesine izin verir.. sen buna bile "orası bir ülke" dedikten sonra inan bana kıskanç değilsin..

Kiskanclik karakter bozuklugu benim gozumde. Niye bosan demiyim fikrim sorulduysa.

Ayrica ben bi kere esimle ilgili konu actim. Herkes bni suclu buldu ve esinden ozur dile dedi. Sagolsun mantikli yorumlarla esas olaya da cozum getirdik.

annen bir sürü şey çekmiş şimdi iyi diyorsun. ama sadece babanın davranışları iyi, bir bak bakalım annene fiziksel ve psikolojik neler götürmüş baban. en azından eski fotolarına bak...

Evet çok şey götürmüş:26:
Bilemiyorum ya herkesin kendi hayatı yanlış bir şey demek istemiyorum açıkcası.

Kıskançlık bir insanın kıstlamaya, arkadaşlarından vazgemesini istemeye, onunla görüşme buna bakma şuraya gitme onu giyme noktasına geldiğinde psikolojik şiddete girebiliyor. Ve bu bazı insanlar için ayrılma sebebidir. O kadar basit eften püften mevzu değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…