siz bunları ciddiye mi alıyorsunuz? ben şahsen hiç almıyorum.
Ben de genelde 'ayrıl, boşan' diye yorum yapanlardanım. Arkadaş gelmiş, eşim beni öldüresiye dövdü yine diyor, ben bu durumda alttan al, aman yuvanı yıkma diyemem.
Şiddet, hakaret, aldatma gibi durumlarda yapabileceğim tek yorum bu olur. Evet kimse boşanmak için evlenmez ama boşanmak, ayrılmak da dünyanın sonu değil, ayıp bir şey değil. Bitmiş, uzatmalara geçmiş bi ilişki ne kadar çabuk biterse o kadar iyi olur bana göre. İçinde saygı barındırmayan bir ilişkiyi sürdürmek gereksiz.
Ayrıca biz dedik diye kimse gidip boşanmıyor, çoğu da dinlemiyor. Hatta genellikle azarı yiyen biz oluyoruz.
siz bunları ciddiye mi alıyorsunuz? ben şahsen hiç almıyorum.
Hemen ayrıl, boşan diyenleri bende tasdiklemiyorum.
Kabul edilemeyecek şeyler var elbette ki.
Ama eskiye bakıyorum benim annem çok çekmiş sonuç?
Babam şuan ağzına bakıyor..
Yani biraz yapıcı olmak lazım. Burada da en önemli şey ; -SORUN- .
Bazen olayları sıcağı sıcağına yaşayıp anlatıyoruz. Ve kabul edelim ki herkes karşı tarafta bir hata bekliyor.
Yani ben adam a şunu yaptım oda bunu dedi diyen insanlar az.
Hem sanal ortam diyorsunuz kimse sizin ilişkinizi tam anlamıyla bilemezki.
Tavsiye alırsınız, uygulayıp uygulamamak size kalmış.
Ama ben bu site den çok şey öğrendim yani
konu içinde bininci kez yazıyorum. bu tip şeyler için değildi sözlerim.
ay bin pişman oldum. ben aldatılanlara, dövülen hakir görülenlere yuvanızı yıkmayın mı dedim?
ay bin pişman oldum. ben aldatılanlara, dövülen hakir görülenlere yuvanızı yıkmayın mı dedim?
konu içinde bininci kez yazıyorum. bu tip şeyler için değildi sözlerim.
buraya yeni üye oldum, sıkıntımı anlatıp dışardan nasıl gorunuyor, buyuk tecrubesı vs vs sebeplerıyle... ama sıteyı bıraz ınceledım baya da bakınıyorum, bır suru kısı hemen ayrıl, bosver o adamı falan dıyor hemencecık. burası en nıhayetınde sanal ortam. esını sevgısılısını herkes kendı bılır, davranıslrını hıssettırdıklerını kımse ne bılebılır ne de tahmın edebılır. yanı tabıı kı yorum ıstendıgı ıcın yazılıyor ama bu kadar net konusmalar benı cok sasırttı. ayrıca yasanmıslıkları falan kımse bu kadar kestırıp atmamalı. ben bundan cok rahatsız oldum bu yuzden yazmak ıstedm sızlere...
İyi de arkadaşım ne dediğin de belli değil ki? Hemen ayrıl diyenlere kızıyorum diyorsun. İnsanlar da burda genellikle 2-3 konuya hemen ayrıl diyorlar. Aldatma-şiddet bunların en başında geliyor. %70 bunlara söyleniyor. Sen geri kalan %30 için konu açtıysan bunu konunda belirt bari.
Aldatma şiddete demiyorsan misal cimri ise adam ona da diyorlar. Ki diyebilirler. Cimri adamdan çok çekmişler demek ki. Ya da adam bir konuda karısına sormadan araba alıp, arabayı da babasının üzerine yapmış. Karısız yaşarım ama arabasız yaşayamam demiş. Buna gel de ayrıl deme.
Kimse de doğum günümü unuttu diyen konu sahibine ayrıl demiyor. Varsa aklında bir örnek onu söyle.
Bu arada forumla ilgili konu açılmışken tutamadım kendimi... Çok uzun konuları tekrar tekrar alıntılamayalım lütfen... Bu şekilde konuyu ve yorumları okumak işkence oluyor, bir sayfalık alıntıya iki kelime yazılıyor ve üç beş cevapla sayfa sayısı on beşe çıkıyor neredeyse... Konu açmadığım halde dikkat edilirse çok memnun olurum kendi adıma...
Sizin durumunuzu bilmiyorum ama ben zamanında çok çekmiş bir kaç kadın biliyorum ve adamlar da 60ından sonra ağzının içine bakıyor evet. Ama değiyor mu en güzel yıllarında çekilmiş çilelere? o yaştan sonra ağzının içine bakacak diye gençlikte ağzına etmesine göz yummak bana bu devirde gereksiz geliyor. Tabi ay doğum günümü unuttu diye kimse boşanmasın ama kimse de psikolojik şiddet de dahil bazı şeyleri çekmemeli.
tamam bayanlar tamam. aynen, hemcinslerimin küçük duruma düşürülmelernden hoşnutum asla ayrılmayıp bir ömür işkence çeksinler.aynen bunu demek istiyorum başından beri. aynen.
Insanlar kocalaryla kavga edip bi hisimla konu aciyor. Adamin tum igrencliklerini dokuyorlar buraya. yok siddet uyguladi yok kufretti. Sayginiz kalmamis ayrilin diyince hemen yan cizmeler basliyor. Yok aslinda vurmadi bn onu itmistim o da kendini savunmak icin kolumu tuttu. Once ben kufrettim. Hem benim kocam cok iyi cok merhametli cocuklarini cok sever bla bla. Iyi bosanma o zaman. Ben de insanlarin neden konu actigini anlayamiyorum sahsen. Klavye basindakilerin lafiyla mi hareket etcem kocacim.bna cicek aldi heeem dicekse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?