yapılanın yanlarına kalmasından korkmaktayım

medusase

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2012
342
0
46
İstanbul
ben yaklasık 6 aylık evliyim eşimi cok severek ve isteyerek evlendi.eşimin ikinci eşiyim ve ilk evligiginden 2 tane cocugu var.eşimle evlenmeden önce kayınvalidem sürekli beni rahatsz etti istemedgni belirterek oglunu bırakmamı işyerime evime kapılara kadar gelip rezillik cıkardı ama herseye ragmen eşimle dayandık durum tatlıya baglandı gelip ailemden ve benden özür dileyerek kendini affettrmeye calıstı ama annem o kadar cok kırılmıstı ki bana yapılanlardan affetmedi karsı tarafı dügüne yakın ceyiz sermede sırf 2 bilezxk için ogluyla tartısarak dügünümüze dahi gelmedi.Neyse dügünümüzü yaptık kv üst katta oturdugu evimize geldk fakat ozamana kadar eşimin ilk eşinde ve kayınvalidemdde kalan cocuklar sürekli bize gelmeye asagıdan yukarı laflar tasımaya basladılar.eşimle konusarak durumu anlattım fakat pek umursamadı en son hamile oldugumu ögrendigimde agır bir gribe tutuldm işten izin alark evde yatarken eşim işe gitti kv o güne kadar kapımı calmamısken eşimin gitmesini fırsat bilerek kapımı caldı ve cocuklar için benle atısmaya basladı kavga etmedm kapadım kapıyı eşimi aradım eşimde beni rahat bırakmayacagını işinin biraz uzadıgını söleyerek anneme gitmemi istedi tam cantamı alıp cıkarkan kv ve görümcem tarafından kendi kapımın önünde darp edildim ve su an 2 aylık hamileyim kendilerinden şikayetci olduk eşim ve ben önce karakola sora hastaneye giderek.Su anda annemde kalıyrz ve kiralık evlere bakıyrz fakat bu yapılanın yanlarına kalmasından korkmaktayım bu işin üstüne nasıl gidebilirim o ev evimiz bırakıp kiraya cıkmak ne kadar mantıklı lütfen bana yardımcı olun arkadaslar

Şikayetçi olmuşsunuz zaten başka birşey yapamazsınız.

O ev bizim evimiz diyorsunuz ama orada huzurunuz olmayacak ki. Üç kuruş kira vermemek için mutluluğunuzdan olmayın.

Önce kendinizi ve bebeğinizi düşünün. Evi boşverin.
Sonuna kadar hakkınızı arayın. Uzaklaştırma kararı falan aldırın.
En önemlisi çocuğunuzu düşünün. Sakin olmaya çalışın.
Ne güzel eşiniz de yanınızda.
Allah ardımcınız olsun

çok şaşkınım ya geçmiş olsun,nasıl döverler sizi aklım almıyor ,dava açın maddi manevi ,hastaneden darp raporu alın ..rezillik ya nasıl insan bunlar..

şikayetci oldum fakat bu defa eşimi cocukları göstermemekle tehdit etmekteler ne yapacagımı sasırmıs durumdaym

allah razı olsun ve bu yasadıklarımı ben kendi aileme dahi anlatamadım daha cok uzulmesinler diye cunku bu sefeer hersey daha cok karısacak diye iyi ki bu foruma üye olmusum hepinizden allah razı olsun .

şikayetci oldum fakat bu defa eşimi cocukları göstermemekle tehdit etmekteler ne yapacagımı sasırmıs durumdaym

Çocuklar küçük mü, velayeti kimde? Kimin cocugunu kime göstermiyorlar :S

bizim evimiz derken, eşinizin kendi alnının teriyle çalışıp aldığı ev mi
yoksa ailesinin eşinize verdiği bir ev mi?

Bu saatten sonra orada oturmak sadece sinirlerinizi yıpratır..Çok fazla şeyler yaşanmış,araya karakol girmiş bundan sonra dava süreci falanda başlarsa daha da zorlaşır her şey.
Bırakın biraz zaman geçsin,olaylar soğusun..Daha çok yeni evliliğiniz.Ardı sıra yaşananlar da çok üzücü.İnşallah yaşadığınız karakol/mahkeme vs gibi olaylar eşinizle aranızda ki ilişkiyi yıpratmaz.

ne mantığı arıyorsun cnm ne işinn var. dönersen dayağa doymadınmı sen derler. gebeliğinde sonu hayırlı olurmu bilmem. bak ev napcaksınki sonuçta ev onların değilmi. lanet olsun evlerine dersin gidersin

bizim evimiz derken, eşinizin kendi alnının teriyle çalışıp aldığı ev mi
yoksa ailesinin eşinize verdiği bir ev mi?

bu ev üç katlı eşim iki kardeş orta katta kv en üstte diger kardeşi en alt ta ise biz oturuyrdk evin arsası tabi ki eşime ait degil sadece ev yapılırken yapılan ve ev içi içi yapılan masrafların hepsi eşimden cıkmıstr demek istemiştim.

o ev eviniz ama hzurunuz bozulacak bence ne kadar uzağa giderseniz okadar iyi olur..:44:

madem ev eşinizin satsın başka yerden alsın eger eşinizin üzerineyse tapu:44:

kendi çalışarak yapıyor da neden tapuyu babasının üzerine veriyor eşiniz?

sanırım turk halkını yeni tanıyrsnz turk aile yapısında ev tapusu ana baba ölmeden asla cocuk üzerine gecmz hep ana baba üzerinde özelliklede iç içe yasayan bu tip aileler için bu nedenle babası tapuyu bölmemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…