yapılanın yanlarına kalmasından korkmaktayım

Evin üstüne soğuk bir su için ve eşinizle mutlu olmaya çalışın ayrıca çocukların velayeti babadaysa nasıl göstermemekle tehdit edebilirler ? Sakin ol şikayetçi olmuşsunuz zaten...Hamile bir kadını darp etmekde ne demek

şikayetci oldum fakat bu defa eşimi cocukları göstermemekle tehdit etmekteler ne yapacagımı sasırmıs durumdaym

eşiniz o çocukların babası farkındamısınız.kim nasıl göstermemekle tehdit edebilirler.alın çocukları yanınıza,ordaki evide satın yeni bir ev alın.

7 göbek türk soyundan gelen biri olarak türk halkını yeni tanımam çok olası gözükmüyor..
yine de hayal dünyanıza sağlık.. olsun..

eşiniz biraz daha öngörülü olsaymış, bu tür olaylar yaşanmadan önce hakkını gözetir, bugünkü mağduriyetinize mesul olmazmış.. bunu kastettim ben

Son düzenleme:
canım hiç bişeye üzülme.eşinin yanında olduğuna dua et.ben bu olayı yaşasaydım eşim beni hayatta tutmazdı onlar benım ailem derdi.sen çok şanslısınki eşin yanında.gerisi boş.uzakta yaşamanda en doğrusu

canım çocuklarıyla aran nasıl? velayet babasındaysa yanınıza alın? bizim burdada bi abimizin eşi öldü tekrar evlendi..3 oğlan çocuğu vardı..kadın o kadar güzel bakıyor ki çocuklara..çocuklar ölüyor o kadın için.sonra bi bebek yaptı kadın...ve çocuklar çok seviyolar..kadınada anne diyorlar..o kadında evladım olunca daha iyi anladım o kadın ölmüş kim isterki yavrusunun kötü bir şekilde başkasının elinde büyümesini demişti..çok sahip çıkıyor onlara.senin babanne dolduruşa falan getirmiyorsa tabiki...ama kimiside istemiyor..

bide canım sen eşinle flört ettiğinde boşanmışmıydı? sebep olarak seni mi gördüler onu merak ettim

ben eşimle flört halindeyken eşim bosanma davasının ilk ylını doldurmustu ama yinede sebep olarak sanırım beni gördüler.evet velayet babada ama sorun su ki ben cocuklara ne kadar iyi davranasam da cocuklar hep doldurusa geldi sırf uvey anne lakabı almamak için ben onlara sesimi bile yükseltmedm fakat onlar benimle konusurken dahi ismimle hitap ettiler cocuk dedm bi süre aldırmadım fakat kendi anneleri ben calısıyrm die bu cocukları almazken ben hem calısıyr hem bu cocuklara baktm ama sabır tükendi bi yerde ve ben artk cocukları istemiyrm cunku hep sorun cıkıyr babaanne anne doldurmaları nedenleriyle

eşiniz o çocukların babası farkındamısınız.kim nasıl göstermemekle tehdit edebilirler.alın çocukları yanınıza,ordaki evide satın yeni bir ev alın.

oradaki evin tapusu bizim degil babası üstüne ne yazık ki ve daha yeni evli oldugumuz için bir sürü borcumuz var.

eski eşinin alıp eve yıgdıgı eşyların borcu bile evime haciz olaarak geldi ona bile ses cıkarmadım ama bu son darbe içinde resmen boguldm yasadıklarımdan utanıyrm bi an eşimden bosanmayı bile düşündm ırf o mutlu olsn die cunku surekli ailei benm aramda kalmaktan kahroldu

neden yapsın ki böle bişeyi sonucta durum ortada senin yada benm sucum yok ki budurmda ..

öyleyse işin zor canım..kaldıramayacağın yükün altınada girme zaten..anneleride hayattaysa bide babannenin dolduruşlarını hiç düşünemiyorum.. eşin ayrı görüşsün çocuklarıyla...azıcık aşım ağrısız başım demişler herkez kira ödüyor...ayrıca eşin yanında diye şükretmelisin..çok şanslısın.. görümce ve kaynana ne sebeple dövdüler onu merak ettim? ne diyerek saldırdılar? birde hamile olduğunu bilmiyolar mıydı? ya düşük olsaydı?

peki ya cocuklar sizce onlar hakkında ne düşünmeliyim ben günahtan vebalden korkarım almama taraftarym ama eşimde karar veremiyr sizce nasıl yapmalıyım?

eşinle konuş bence annesini babannesini gördüklerinde bu çocukların yaklaşımı değişecek sana karşı? çocuklar kaç yaşında cnm? cinsiyerleri?

o sabah cocgun biri altına işemiş neden temizlemedn diye kavga etti benimle bende ben cocuk istemedm onların velayetini sen istedn biz öle aldık ben hastayım kendime bakamıyrm dedm bende cevap verince daha kudurdular hamile oldugumu biliyorlardı ve özellikle yaptılar diye düşünüyrm canm

kesinlikle kiraya çıkmak en mantıklısı, evinizide kiraya veririsiniz hemen, bi kayıp olmaz

eşinle konuş bence annesini babannesini gördüklerinde bu çocukların yaklaşımı değişecek sana karşı? çocuklar kaç yaşında cnm? cinsiyerleri?

biri altı biri yedi yasında buyuk olan kız kucuk olan oglan oglanla gayet iyiyiz fakat kız sürekli sorunlu ve zaman zaman bunu kardesine de yansıttıgı için huzursuzluk yasanıyr canm ister istemez :S

biri altı biri yedi yasında buyuk olan kız kucuk olan oglan oglanla gayet iyiyiz fakat kız sürekli sorunlu ve zaman zaman bunu kardesine de yansıttıgı için huzursuzluk yasanıyr canm ister istemez :S

çok üzüldüm cnm yaa...gerçekten çok zor..ve bence işemişse babannenin temzilemesi gerekir..sonuçta seninle yaşamıyor bu çocuklar..ve bencede bilinçli saldırdılar bebek düşsün diyede yapmış olabilirler...eşin çocukların dolduruşa getirilmesi hakkında ne düşünüyor :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…