siz çıkın da görümcen otursun diye de yapıyor olabilirler mi?
çok üzüldüm cnm yaa...gerçekten çok zor..ve bence işemişse babannenin temzilemesi gerekir..sonuçta seninle yaşamıyor bu çocuklar..ve bencede bilinçli saldırdılar bebek düşsün diyede yapmış olabilirler...eşin çocukların dolduruşa getirilmesi hakkında ne düşünüyor :44:
meşhur bir test vardır
HUZUR MU PARA MI diye...
huzur istiyorsan o evden vazgeçeceksin...
evi istiyorsan huzurdan vazgeçeceksin...
çocuklar konusunda birşey diyemeyeceğim, ama her iki çocuğu da bir psikologa götürmenizi tavsiye ederim.
ben ki onların evlerini degil bir bardak sularına bir tutam tuzlarına muhtac olsam istemem allah istetmesinde zaten gider calısır kazanır yerm fakat sorun surda cocuklar cocuklar bizde kalmasına ragmen okuldan ögle yemegine geliyor örnegn o bu nedenle evin anahtarını babasına vermişti eşim o cocuklara yedirecekleri ekmegi gidip markete bizim adımıza yazdıran bi dede bir baanne evime ayakkabılarını cıkarmadan giren bireyler bunlar neden sırf cocuklar ac kalmsın yukarda magdur olmasınlar die ben düşündm bunları ama insanlıktan eser kalmamıs onlarda belki cogu kiişi bana kızacak ama ben bu cocukları istemiyrm cunku huzursz oluyrm ve bu konudada günaha girmeden nasıl cıkacagımı bilmiyrm eşim bir yuvaya bırakma taraftarı fakat benden karar beklemekte
sende kendine göre haklısın ama çocukları yuvaya vermeyin neolur yazık ya annesi nerde çocukların ona verin,yada bakamıyorsanız babanne baksın yuvadan daha iyidir..nasıl bir baba durumu varken yuva lafı edebilir ya aklım almıyor..
yuvaya bırakacağına annesine versin...o nasıl bir anne nasıl yavruları olmadan uyuyor
canm dogru diyrsn ama annesi eski evimizin mahallesinde bir kiralık tuttu ve tam burnumun dibinde oturuyrdu calıstıgı için alamayacagını söledi sadece 15 günde bir alır cuma akşamları ve cumartesi bırakırdı şimdi sence bu kadına mı bırakmak iyi yuvaya mı yada babaannesininde söledigi laf su ben kimsenin cocuguna bekcilik yapamam ne yapardın bu durumda beni anlayabiliyrmsn ?
ben ki onların evlerini degil bir bardak sularına bir tutam tuzlarına muhtac olsam istemem allah istetmesinde zaten gider calısır kazanır yerm fakat sorun surda cocuklar cocuklar bizde kalmasına ragmen okuldan ögle yemegine geliyor örnegn o bu nedenle evin anahtarını babasına vermişti eşim o cocuklara yedirecekleri ekmegi gidip markete bizim adımıza yazdıran bi dede bir baanne evime ayakkabılarını cıkarmadan giren bireyler bunlar neden sırf cocuklar ac kalmsın yukarda magdur olmasınlar die ben düşündm bunları ama insanlıktan eser kalmamıs onlarda belki cogu kiişi bana kızacak ama ben bu cocukları istemiyrm cunku huzursz oluyrm ve bu konudada günaha girmeden nasıl cıkacagımı bilmiyrm eşim bir yuvaya bırakma taraftarı fakat benden karar beklemekte
peki çocukların annesi yuvaya bırakılmasına razı mı?
olmadı al çocukları bak yaa günah yuvada büyümesinler...çocuk aklı bu iyi niyetinle gönüllerini kazanırsın ve yıllar sonraa sana minnettar olurlar ve eşinin gözünde,hakkın gözünde kat kat büyürsün
eşinden bosanalı bir sene oldu hemen heemn ben eşimi 4 yıldır tanıyrmSiz eşinizi kaç yıldır tanıyorsunuz ,ve eşinden boşanalı kaç sene oluyor ?
seni çok iyi anlıyorum ama kıyamıyorum yavrulara,anne baba hayattayken yuvada kalmaları çok vicdansızca,sana sen bak demekte doğru değil biliyorum ama lütfen çok iyi düşünüp karar verin,anneleriyle tekrar konuşun belki yuva konusu açılınca vicdana gelirde alır çocuklarını..
eşinden bosanalı bir sene oldu hemen heemn ben eşimi 4 yıldır tanıyrm
yani siz eşinizle eşiniz evliyken birlikteydiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?