yapılanın yanlarına kalmasından korkmaktayım

meşhur bir test vardır

HUZUR MU PARA MI diye...

huzur istiyorsan o evden vazgeçeceksin...

evi istiyorsan huzurdan vazgeçeceksin...

çocuklar konusunda birşey diyemeyeceğim, ama her iki çocuğu da bir psikologa götürmenizi tavsiye ederim.

siz çıkın da görümcen otursun diye de yapıyor olabilirler mi?

bende hep öle düşündüm cunku kendi kızı kirada ve damadı calısmıyor ikiside aylak aylak yatıcı kan emici sabah akşam analarında yiyp yiyp içiyolar kız sigara parasını dahi anasından alan biri bu kadar

cocuklar bizimle kalıyrdu fakat bazı zamanlarda babaannleri yukarı alıyrdu aşagıda ne yapıyrsnz ne yiyrsnz deyip soru soruyrms

ben ki onların evlerini degil bir bardak sularına bir tutam tuzlarına muhtac olsam istemem allah istetmesinde zaten gider calısır kazanır yerm fakat sorun surda cocuklar cocuklar bizde kalmasına ragmen okuldan ögle yemegine geliyor örnegn o bu nedenle evin anahtarını babasına vermişti eşim o cocuklara yedirecekleri ekmegi gidip markete bizim adımıza yazdıran bi dede bir baanne evime ayakkabılarını cıkarmadan giren bireyler bunlar neden sırf cocuklar ac kalmsın yukarda magdur olmasınlar die ben düşündm bunları ama insanlıktan eser kalmamıs onlarda belki cogu kiişi bana kızacak ama ben bu cocukları istemiyrm cunku huzursz oluyrm ve bu konudada günaha girmeden nasıl cıkacagımı bilmiyrm eşim bir yuvaya bırakma taraftarı fakat benden karar beklemekte

sende kendine göre haklısın ama çocukları yuvaya vermeyin neolur yazık ya annesi nerde çocukların ona verin,yada bakamıyorsanız babanne baksın yuvadan daha iyidir..nasıl bir baba durumu varken yuva lafı edebilir ya aklım almıyor..

canm dogru diyrsn ama annesi eski evimizin mahallesinde bir kiralık tuttu ve tam burnumun dibinde oturuyrdu calıstıgı için alamayacagını söledi sadece 15 günde bir alır cuma akşamları ve cumartesi bırakırdı şimdi sence bu kadına mı bırakmak iyi yuvaya mı yada babaannesininde söledigi laf su ben kimsenin cocuguna bekcilik yapamam ne yapardın bu durumda beni anlayabiliyrmsn ?

yuvaya bırakacağına annesine versin...o nasıl bir anne nasıl yavruları olmadan uyuyor

annesi bakamayacagını calıstgnı söylemekte canım o nedenle almıyr 15 gunde bir alırsa alır almazsa ayda bir falan düşün yani bende anne olucam allah nasip ederse nasıl bir vacdan anlayamıyrm

peki çocukların annesi yuvaya bırakılmasına razı mı?

olmadı al çocukları bak yaa günah yuvada büyümesinler...çocuk aklı bu iyi niyetinle gönüllerini kazanırsın ve yıllar sonraa sana minnettar olurlar ve eşinin gözünde,hakkın gözünde kat kat büyürsün

seni çok iyi anlıyorum ama kıyamıyorum yavrulara,anne baba hayattayken yuvada kalmaları çok vicdansızca,sana sen bak demekte doğru değil biliyorum ama lütfen çok iyi düşünüp karar verin,anneleriyle tekrar konuşun belki yuva konusu açılınca vicdana gelirde alır çocuklarını..

Siz eşinizi kaç yıldır tanıyorsunuz ,ve eşinden boşanalı kaç sene oluyor ?

tatlım ben zaten yola bu niyetle cıktm ama bu cocuklar sonucta anne ve babaannaleriyle görüştklerinde hep böle oldu hep bi terbiyeszlk vardı hareketlerinde daha altı yasındaki bir cocugun babama sumuklu böcek gibi yapısma demesini düşünebiliyrmsn bunların dagların görünen tarafı tabi bende istemem sabi subyanın gunahına girmeyi ama sevap alayım derken ya ben ilerde kendi cocugum oldugunda onlara kötü davranırsam ya sabrm bi yerde tasarsa anne ve babaannelerinin yaptıklarını oonlardan cıkarmaya kalkarsam işte bundan korkuyrm ve yuvamı huzurla devam etmek için göze alamıyrm

bi cok kez konustk dedigi tek sey yada bunun dısında su anda cıktgm eve girip nafakasıyla orda yasamak sart olarak bunu sundu canım.

Ne demek çocukları yuvaya vermek ?
Sen sonuçta bu çocukları bilerek evlenmedin mi ?
Eşine de yazıklar olsun arayı bulamıyor mu ?
Eşi yanındaymış, ne yanında ? Orta yolu bulamıyor. Çocuklarını alıp kendi evine sokamıyor.
Babannesinin dolduruşuna gelmelerine izin veriyor.
Böyle yanımda olacaksa olmasın yani.
Ve karısının lafıyla , çocuklarını yuvaya vermeye hazır bir adam ! Pes.
Herkes yumuşak yorum yapmış yuva konusuna ama ben yumuşak yorum yapamayacağım valla çok pardon.
Biri 6 biri 7.
Kocaman kadın, anne olacak . Küçücük yaştaki çocukla nasıl baş edemiyorsun bilmiyorum ?
Bir de onların psikolojisini düşünsen anlardın bence.
Bu çocuklar sürpriz yumurtadan çıkmadı, sen zaten bu deveyi ya güdecektin ya bu diyardan gidecektin.
Eee gitmediğine göre, bence bu işin üstesinden gelebilmelisin.
İnanamıyorum yani ANA BABA SAĞ ! Ama çocuklar YUVAYA !
Ondan sonra, niye katiller çoğaldı, hırsızlar çoğaldı.
Alın çocukları evinize, eşinizde siz de. Ne babannelerine gösterin ne halasına. Bu kadar basit bir iş aslında.​

yani siz eşinizle eşiniz evliyken birlikteydiniz??

İşte ben bu yüzden tam boşanılmadan, dava sürse bile bir şeyi ilan etmeye, ilişki yaşamaya bu yüzden karşıyım.
Daha boşanma davası bitmeden bir ilişkiye başladığında, sebep sen olmasan bile, yuva yıkan kadın gözüyle görülüyorsun çevre tarafından .
Ve bu yüzden de kin gütmeler, tartışmalar oluyor.
Koca koca insanlar daha aradaki farkı anlayamayıp sana düşman kesiliyor yuva yıkan kadın diye.
Ama sen küçücük çocuklar sana kötü davranıyor diye onları istemiyorsun.
Söyle o zaman, koca koca insanlar ayrımı yapamazken, küçücük çocukların senin gerçekten sebep olup olmadığını bilmeden , dolduruşla sana karşı cephe almaları normal değil mi ?
Büyükler kararlar alıp , kararlar veriyorlar. Ama küçücük çocuklar, yeri gelince onlara dünkü b.k der büyükler ama ya o çocukların hayalleri, psikolojileri ...
Ben artık küçücük yavruların, bilinçsiz ana-babası , büyükleri yüzünden savrulup durmasından yoruldum.

sen eşini 4 yıldır tanıyorsun eşin eski eşten boşanalı 1 sene olmuş...

dediğine göre boşanınca eski eş kiraya çıkmak zorunda kalmış çalışıyor ve çocuklarını almıyor...

sen o kadının kurulu düzenine tepeden inmiş kurulmuşsun...senden önce senin evin o kadının eviymiş çünkü...

ortada gariban 2 tane bebe var yetişkinlerin elinde oyuncak olmuş ve garipler hiç biryere sığdırılamamışlar...

sen ,istemiyırsun diye öz evlatlarını yuvaya vermeye razı bir kocan var sen bu adamdan çocuk yapabiliyorsun iyi cesaret..

ne oldu eski eş planınızı mı bozdu ne güzel çocuklara da bakardı sızde rahat edersınız ama evdeki hesap çarşıya uymadı mı?

hadi ver o çocukları yuvaya da bu vebale gir bakalım!

Hamilesin psikolojin bozulmus ve darp edilmissin. Bunu kanitlar iyide bir avukat tutarsan catir catir alirsin tazminatini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…