Yapın Nolur!!!!!!!!

Birmeleks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2017
773
722
53
Aldatilan bayanlara sesleniyorum.İcime dert oldu.Burada yazıyorsunuz kiminiz affediyor,kimisi devam ediyor,kimisi bosaniyor.Ne olursa olsun bi tane istedigim gibi bi konu bulamadim.Biriniz de tutun sacini basini ikinci kadinin,kocanizin karsisinda diyin dikilin ne aradin ne buldun?Bi tane ona da patlatin.Yapin icinizdekini kusun.Sonuc ne olursa olsun oluyor zaten.Tek ben miyim Aldatilma konularinda bunlardan birini arayan?Bi sag bi sol girisin.

Aldatilan bayanlara sesleniyorum.İcime dert oldu.Burada yazıyorsunuz kiminiz affediyor,kimisi devam ediyor,kimisi bosaniyor.Ne olursa olsun bi tane istedigim gibi bi konu bulamadim.Biriniz de tutun sacini basini ikinci kadinin,kocanizin karsisinda diyin dikilin ne aradin ne buldun?Bi tane ona da patlatin.Yapin icinizdekini kusun.Sonuc ne olursa olsun oluyor zaten.Tek ben miyim Aldatilma konularinda bunlardan birini arayan?Bi sag bi sol girisin.
Ne gececek elimize? Deymez...

Bi arkadasim yapti o dedigini basmis kocasini evde kariya nasil vurduysa duvara yapistrdi saclarini eline verdi sonra gun gelmis o karinin bi magazada calistigini gormus orda bicak reyonundan koca bicagi nasil kparsa kariyi kovalamis sen bus ehirden defokup gitmedinmi die once magazada sonra magazanin bukjndugu muhitte kariyi it gibi kosturmus helal olsun valla

Bi arkadasim yapti o dedigini basmis kocasini evde kariya nasil vurduysa duvara yapistrdi saclarini eline verdi sonra gun gelmis o karinin bi magazada calistigini gormus orda bicak reyonundan koca bicagi nasil kparsa kariyi kovalamis sen bus ehirden defokup gitmedinmi die once magazada sonra magazanin bukjndugu muhitte kariyi it gibi kosturmus helal olsun valla
Helaaaaal!!!! Ohhhhh icimin yaglari eridi.irezil olsun.Adama napmis

Valla aklıma nedense aldatılmış olma ihtimaliniz geldi. Zira insanlar sorunlarını şiddetle çözmüyor genelde. Ve şiddete karşı bi insan olarak cinsiyet ayrımı yapmam ben. Insan insana şiddet uygulamamali.

Ama farklı bi tepki bekliyorsanız cok zor. Hesap sorulur, kavga edilir, barisilir veya bosanilir ama unutma ki hata asla tek taraflı degildir

Burda eksiklik kadında değil ki eksik olan erkek ki aldatma gereği duyuyor

Ya düsünsene bi güzel hıncını alıyosun? Benim yapasim geliyo bu konulardaki adamlara ve ikincillere.
Anacim aldatan adam gozden cikarmistir. O karakterdeki adama degil tokat yuzune tukursen nafile. Serefi haysiyeti olsa yapar mi zaten bunu. Diger kadina da elimi surmem hem pisligi bulasmasin diye hem de haysiyetsiz bi adam icin kendimi yoramam.

Kocasına ne yapmış peki?

Niye içim içimi yesin.
Diyorum ya defolsun gitsin.Hayatımda ne yeri ne de saygısı kalır ki kimse için de öyle saç baş falan giremem,ne çirkin bir görüntü.
Katılıyorum. İnsan intikam almak isteyebilir ama ben öyle bir kadınla o duruma gelemem kendi klasım sarsılır.

Helaaaaal!!!! Ohhhhh icimin yaglari eridi.irezil olsun.Adama napmis
Adamida rezil rusva etti koca sehire bide baya tanidiklari var herkese rezil oldu onada iki vurmus kariyi dovdukten sonra adamin basireti baglanmis sanki ama it herif aralamaya calisiyomus obur kadina vuruyo die biraksana alsin kadin hincini pesinden kosup durdu epey bi kizi var bide boylari kadar

Back
X