Yapın Nolur!!!!!!!!

Adamida rezil rusva etti koca sehire bide baya tanidiklari var herkese rezil oldu onada iki vurmus kariyi dovdukten sonra adamin basireti baglanmis sanki ama it herif aralamaya calisiyomus obur kadina vuruyo die biraksana alsin kadin hincini pesinden kosup durdu epey 3 kizi var bide boylari kadar utanmazin hepside suratina tukurmua kabul etmiyolar
Yarabbi sukur demistir.İyi bi rezil olmuslar.

Bizim geçen gün komşunun eşi vefat etti
Ne ağlama ne sızlama
Evlatları bile buz gibiydi ki kazık kadar çocuklar
Meğer adam yaşına başına bakmadan karısını aldatıyormuş.Yeni öğrenmişler.Atmışlar kapıya.Adam stresten öldü heralde ama arkasından vah diyen olmadı.
Demem o ki bazen bişey yapmaya bile gerek yoktur :)

Bizim geçen gün komşunun eşi vefat etti
Ne ağlama ne sızlama
Evlatları bile buz gibiydi ki kazık kadar çocuklar
Meğer adam yaşına başına bakmadan karısını aldatıyormuş.Yeni öğrenmişler.Atmışlar kapıya.Adam stresten öldü heralde ama arkasından vah diyen olmadı.
Demem o ki bazen bişey yapmaya bile gerek yoktur :)
Kendi kendine halloluyo diyosunuz :)

Aldatilan bayanlara sesleniyorum.İcime dert oldu.Burada yazıyorsunuz kiminiz affediyor,kimisi devam ediyor,kimisi bosaniyor.Ne olursa olsun bi tane istedigim gibi bi konu bulamadim.Biriniz de tutun sacini basini ikinci kadinin,kocanizin karsisinda diyin dikilin ne aradin ne buldun?Bi tane ona da patlatin.Yapin icinizdekini kusun.Sonuc ne olursa olsun oluyor zaten.Tek ben miyim Aldatilma konularinda bunlardan birini arayan?Bi sag bi sol girisin.
Evet galiba bi tek sensin :süslü:

Bi arkadasim yapti o dedigini basmis kocasini evde kariya nasil vurduysa duvara yapistrdi saclarini eline verdi sonra gun gelmis o karinin bi magazada calistigini gormus orda bicak reyonundan koca bicagi nasil kparsa kariyi kovalamis sen bus ehirden defokup gitmedinmi die once magazada sonra magazanin bukjndugu muhitte kariyi it gibi kosturmus helal olsun valla

Kocasına ne yapmış? Kocasından çok ikinci kadına bilenen kadınlar ömür boyu aldatılmaya mahkum. Çünkü gerçeği kabullenmekten acizler.

Yıldım bu 2. Kadın meselesinden. Suçlu aldatan erkektir. Bu kadar.

Ona kariya iki vurursun 5 dk sonra acisi gecer hatta belkide aklini basina alir bida bu halti yemez peki aldatilan kadina yapilan pskolojik siddet travma ne kadr surede gecer ben bunun acisinin 5 dk sonra gececegini sanmiyorum bekar erkeklerin köküne kıranmi girdide evli barkli erkeklerlw birlikte oluyorlar irade nerde akil nerde iffet nerde

Ona kariya iki vurursun 5 dk sonra acisi gecer hatta belkide aklini basina alir bida bu halti yemez peki aldatilan kadina yapilan pskolojik siddet travma ne kadr surede gecer ben bunun acisinin 5 dk sonra gececegini sanmiyorum bekar erkeklerin köküne kıranmi girdide evli barkli erkeklerlw birlikte oluyorlar irade nerde akil nerde iffet nerde
peki vurdugun kiso basini carpip kanama gecirir olürse? demek istedigim buradan siddete meyilli konu acilmasini dogru bulmuyorum. konu icerigini sebebi hakliligi hakszligi tartismiyorum. konu sahibinin yazisini okuyup gaza gelen bi uye bi suc islerse konu sahibi provokatif davranmis olur ve bu eyleme donusur. bu yanliş.

Ne kadının erkeğe ne de erkeğin kadına olan şiddetini asla tasvip etmiyorum nefsi müdafa sayılacak anlar dışında.
Bu kadar öfkeyle, bu kadar hırsla açılmış konuyu da anlamadim, aldatildiniz mı ne oldu, o da muamma.
Bir insan eşi tarafından aldatiliyorsa hakkını yasal yollarla arar, mahkeme kanalıyla belli haklar talep eder, ve sonrasında yoluna bakar.
Bu kişi resmi bir evliliği olmayan bir kişiyse, sevgili-nisanli-sozlu ilişkiyi bitirir, her şeyi ortadan kaldırır ve yoluna bakar.

Şöyle ki aldatma dediğiniz olay insanın kendisine dahil saygısı olmayan insanın sergilediği bir eylemdir. Siz o adama saç baş dediğini tabirle girişimde de bulunsanız, onun karakterine yapışan o pis lekeyi sökemezsiniz. Size anlık rahatlama sağlayacağını savunuyorsunuz, ancak aldatmak kadar şiddette çirkin bir eylemdir.

Kaldı ki kişi beni aldatacaksa, o çirkinliğe aynı cirkinlikle cevap vermem, ancak kanun önünde tüm hakkımı sonuna kadar söke söke alırım.

Basini carpip olurse totosunun ustune dusup kirarsa ustune cati cokerseyle ugrasrsak olacagi varsa ben dokunmadan olur canm benim mazallah herifle yatip kalkarkende bi kaza olabilir seni anladim ben ne demek istedigini ama bu koni sahibinin demesiyle deilki bak ornek verdigkm arkadsim bundan 9 10 sene once bunu yapti kimse gaza gelmiyor merak etme o an zaten kendi benligini unutup hincini kadindan adamdan bi sekilde almak istyosun alamiyosandan kapi duvar yumrukluyosun sonra hayatin o an mahvoliyo uzun sure ziril ziril agliyosun sahit oldugum seyler bunlR aslinda dayak yerim die belki cayanlarda olur biliyonmu :KK11:

Aldatilan bayanlara sesleniyorum.İcime dert oldu.Burada yazıyorsunuz kiminiz affediyor,kimisi devam ediyor,kimisi bosaniyor.Ne olursa olsun bi tane istedigim gibi bi konu bulamadim.Biriniz de tutun sacini basini ikinci kadinin,kocanizin karsisinda diyin dikilin ne aradin ne buldun?Bi tane ona da patlatin.Yapin icinizdekini kusun.Sonuc ne olursa olsun oluyor zaten.Tek ben miyim Aldatilma konularinda bunlardan birini arayan?Bi sag bi sol girisin.
Neden yapsınlar ki? Sonuçta suç kadının değil ben olsam ilk eşimin saçını başını yolarım ya da onu bile yapmam beni kaybetmeyi göze almış biri için kendimi yormam

Hic seviyemi düşüremem
Iki karaktersiz yan yana gelipte benim arkamdan is cevirdiklerini sansin.
3 sevgilim oldu ucude aldatti. Karaktersiz insanlari kendime cektigim dogrudur. Basar giderim karsi taraf tozumu goremez. Kizin sacini basini yollunca elime birsey gelmez imtikam alinca da bu sefer "aa beni hala seviyor ben vazgecilmezim triplerine giriyorlar" en iyi intikam yoluna bakmak bence

en güzel tepki dönüp gitmek ve varlığını dahi unutmaktır
gözlerinin içine okkalı bir kadın bakışı atıp
Haketmedim! demek kafi..

Back
X