- 21 Kasım 2024
- 162
- 46
- 13
- 32
- Konu Sahibi You belong to me
-
Iste siraliyor benim kizim da ama bir gözü de bende oluyor hep, odadan çikayim basiyor çigligi valla sastim kaldim adim atamiyorum resmenValla bizimde ayniydi ama bizimki dogustan itibaren hep oyleydi. Yani sonradan baslamadi. Bende hep esim eve geldiginde saatlerdir tutuyor olurdum.Sonradan yurudu, parkta, bahcede kendisi bir seyler yapabildigini farketti, son zamanlarda kendisi bagimsiz takiliyor. Yavas yavas destekledim bende bagimsizlasmasini bir seyleri kendisi yapsin diye. Doksede kirsada ses etmiyordum beceriler gelistikce, ozguven geldikce ayrilmaya basladi benden. Panik yapmiyor artik en azindan.
Sizinki ne kadarlik? Ayni ya demek hepsiKonuyu okumaya geldim. Kızımın gözünün önünde olmadığım 3saniye içli içli ağlıyor ya
1 yaşında düzeltilmiş 9 aylıkSizinki ne kadarlik? Ayni ya demek hepsi
Saglikla buyusunlerde yeterki az kalmis sizinde gecer yakinda merak etmeyin.Iste siraliyor benim kizim da ama bir gözü de bende oluyor hep, odadan çikayim basiyor çigligi valla sastim kaldim adim atamiyorum resmenneyse geçiyor Yani bekleyelim bakalim hayirlisiyla
Allah bagislasin1 yaşında düzeltilmiş 9 aylık
Ben banyo oturağını koydum banyo tezgahına öyle yapıyorum NapimAllah bagislasin#direninanneler hashtagi acicam buraya en azindan tuvaleti gidebilsek iyiydi
Insallah diyelim hayirlisiylaSaglikla buyusunlerde yeterki az kalmis sizinde gecer yakinda merak etmeyin
Hahahaha hay Allahim ya güldüm ama mantikliymis deneyecegim bunuBen banyo oturağını koydum banyo tezgahına öyle yapıyorum Napimbu ayrıntıyı paylaştığım için özür diliyorum
He bi de gülüyor karşımdaHahahaha hay Allahim ya güldüm ama mantikliymis deneyecegim bunu
Erken tuvalet egitimi bu ben size söyleyimHe bi de gülüyor karşımdainsan bir utanıyor ama yapacak bir şey yok sonuçta onun kakasını da ben temizliyorum değil mi
Oğlum 9.5 aylık bizde öyleyiz gözünün önünden ayrıldığım zaman beni istiyorBebegim 11 aylik olmak üzere.. Ayrilik kaygisi pik yapmis vaziyette. Vallahi bugün lavaboya gitmek için 2,5 saat esimin gelmesini bekledim. Peekaboo vs oynuyoruz yanimdayken yemek yapiyorum asla ayrilmiyorum ayrilamiyorum. Siz nasil yaptiniz neler yaptiniz
Benim bebek 1 yaşında aynı sizin ki gibi ama ben yinede WC ye gidiyorum dayanamamBebegim 11 aylik olmak üzere.. Ayrilik kaygisi pik yapmis vaziyette. Vallahi bugün lavaboya gitmek için 2,5 saat esimin gelmesini bekledim. Peekaboo vs oynuyoruz yanimdayken yemek yapiyorum asla ayrilmiyorum ayrilamiyorum. Siz nasil yaptiniz neler yaptiniz
Bugün arkasinda duruyordum o ayakta disariyi seyrederken bir anlik benim orda oldugumu unutup basti cigligi sonra bakti ben ordayim yaylana yaylana disariyi izlemeye devam etti bu bebekler çok komik yaOğlum 9.5 aylık bizde öyleyiz gözünün önünden ayrıldığım zaman beni istiyor
Demeyinn20 aylık hala yapışık ikiz gibiyiz ben önde o arkada nereye gidersem ordaoyuna dalmış olsa bile çay koymaya kalksam anında oyuncakları alıp peşimden geliyo
Valla ben gidersem gece de berbat geçiyor gidemiyorum..Benim bebek 1 yaşında aynı sizin ki gibi ama ben yinede WC ye gidiyorum dayanamambenim benek ilgi istediği için ev işlerinden cok soğudum detaysız yapıyorum onunla ilgilenmek cok güzel enerjim bebege zor yetiypr
Benjm oğlum öyleydi 8 aydan sora çok artarak devam etti şuan 20 aylık çok şükür düzeldi yine bana düşkün ama çok daha iyi. Ben konuştum oğlumla bak oğlum ben girip geleceğim ağlama sakin ol bekle dedim içerden seslendim bazenBebegim 11 aylik olmak üzere.. Ayrilik kaygisi pik yapmis vaziyette. Vallahi bugün lavaboya gitmek için 2,5 saat esimin gelmesini bekledim. Peekaboo vs oynuyoruz yanimdayken yemek yapiyorum asla ayrilmiyorum ayrilamiyorum. Siz nasil yaptiniz neler yaptiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?