Yapisik ikiz gibiyiz..

You belong to me

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2024
162
46
13
32
Bebegim 11 aylik olmak üzere.. Ayrilik kaygisi pik yapmis vaziyette. Vallahi bugün lavaboya gitmek için 2,5 saat esimin gelmesini bekledim. Peekaboo vs oynuyoruz yanimdayken yemek yapiyorum asla ayrilmiyorum ayrilamiyorum. Siz nasil yaptiniz neler yaptiniz

Valla bizimde ayniydi ama bizimki dogustan itibaren hep oyleydi. Yani sonradan baslamadi. Bende hep esim eve geldiginde saatlerdir tutuyor olurdum. Sonradan yurudu, parkta, bahcede kendisi bir seyler yapabildigini farketti, son zamanlarda kendisi bagimsiz takiliyor. Yavas yavas destekledim bende bagimsizlasmasini bir seyleri kendisi yapsin diye. Doksede kirsada ses etmiyordum beceriler gelistikce, ozguven geldikce ayrilmaya basladi benden. Panik yapmiyor artik en azindan.

Konuyu okumaya geldim. Kızımın gözünün önünde olmadığım 3saniye içli içli ağlıyor ya

Iste siraliyor benim kizim da ama bir gözü de bende oluyor hep, odadan çikayim basiyor çigligi valla sastim kaldim adim atamiyorum resmen neyse geçiyor Yani bekleyelim bakalim hayirlisiyla

Oğlum 9.5 aylık bizde öyleyiz gözünün önünden ayrıldığım zaman beni istiyor

20 aylık hala yapışık ikiz gibiyiz ben önde o arkada nereye gidersem orda oyuna dalmış olsa bile çay koymaya kalksam anında oyuncakları alıp peşimden geliyo

Benim bebek 1 yaşında aynı sizin ki gibi ama ben yinede WC ye gidiyorum dayanamam benim benek ilgi istediği için ev işlerinden cok soğudum detaysız yapıyorum onunla ilgilenmek cok güzel enerjim bebege zor yetiypr

Benjm oğlum öyleydi 8 aydan sora çok artarak devam etti şuan 20 aylık çok şükür düzeldi yine bana düşkün ama çok daha iyi. Ben konuştum oğlumla bak oğlum ben girip geleceğim ağlama sakin ol bekle dedim içerden seslendim bazen
Bizim kaygimizi da çekiyorlar çünkü ağlayacak aman gidemeyecegim diyoruz içimizden onlarda bunu hissediyor ben daha rahat olmaya çalıştım ve aştik hala arkamdan gelir bazen gelmez ama içeri almıyorum yine de.
Bu mesele de kaygılı olanın kendim olduğumu gördüğümde daha iyi çözüm buldum. Artık konusmuyorum da direk giriyorum girmek istediğinde hayır olmaz diyorum iki tane bide ikisiyle giremem yani orayada:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…