Yapışkan eski sevgili..Kıskançlık krizi yaşıyorum!!

ya bişey varsa öğrenmek istiyorum şok halindeyim ya ben bir ay sonra bu adamın evine taşınacağım,yapsa bana hayır demez mi?neyse sadece ben sevgilisiyim hayatında biri var bir dha yazma tarzı bir şey yazacağım.

Yok sevgilin pas vermemiştir de bu mesajlardan sonra
+18 falan...allahtan sen gördün...
kız damardan giriyor bundan sonrası sessizce takipte ol asıl.

Tamam ama hayatinda biri varsa da umrumda degil diyen bi kizin cevaplarinada hazir ol.

Şırfıntııı.....mutlu yuva yikannn zilliiii. Alcaksin boylelerini taksim de memişlerinden asacaksin havayaa bence sevgilinize catmayin. Adam ne yapsin. Msjda da belirtmis 1 yili gecti gorusmuyoruz falsn diye. Kiza agiz payi vermek lazim. Sevgilinizin telefondan msj atin bence. ``msj atmasaydin aklimin ucundan dahi gecmezdin. İyi ki ayrilmisiz. Sayende hayatimin askini buldum. Senle evlenseydim boyle bir aski asla tadamayacaktim. Umarim sende benden daha iyisini bulursun,zira ben senden daha iyisini buldum. Bir daha msj atip rahatsiz etmezsen sevirim. Byeee``

biliyorum cnm...ama ilk onun gördüğünü düşünsene...erkek sonuçta...offf ne bilim ya
kız ne diycek merak ediyorum
ben de,elimde telefon bekliyorum günümü mahvetti resmen.

yazdım bir şeyler ama ne yazdım bilmiyorum valla..

harika...kız çirkefleşirse sevgilinin nosunda yaz bunu

Ben senin kotulugun icin demiyorumki yok yere haksizlikta edebilirsin sevgiline.anlattigina gore takintili sizi ayirmak icin yalan bile soyleyebilir.ben erkek arkadasinin durumla ilgisi oldugunu dusunmuyorum acikcasi.

Ben senin kotulugun icin demiyorumki yok yere haksizlikta edebilirsin sevgiline.anlattigina gore takintili sizi ayirmak icin yalan bile soyleyebilir.ben erkek arkadasinin durumla ilgisi oldugunu dusunmuyorum acikcasi.
evet ama arka arkaya olması rastlantı mı?

evet ama arka arkaya olması rastlantı mı?
Beybi sen onceden supheleniyormuydun biseylerden?1 yildir birliktesin.e kizda 1 yildir gorusmuyoduk demis.bekle sabret bakalim guzel guzel tatli tatli konus erkek arkadasinla kavga etmeden.cok sinir bozucu bi durum haklisin.ama inan var boyle kadinlar.

Kız cevap attı,şöyle yazmış:

Mesaj attığım kişi sen misin? Seni biliyorum ve o kadar da umursamıyorum,önemli bir şey olduğunu düşünmüyorum.Ben x i tanırım ve seninle eğleniyor,üzgünüm ama ilişkiniz yakında bitecek çünkü ben ne zaman onu kabul etsem o döner,biliyorum.

bu sinirle bu kadar çevirebildim,ŞİMDİ BEN NE DİYEYİM?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…