- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi breakingbadd
-
ya bişey varsa öğrenmek istiyorum şok halindeyim ya ben bir ay sonra bu adamın evine taşınacağım,yapsa bana hayır demez mi?Saglikli dusunemiyosun sen suanda.birak telefonu yazma hicbisey ne onun telefonundan ne kendinden.yazar valla bir yil kendi kendine resimler koyup gelin guvey olmus bi kiz bu.he ama temkinlide ol.erkek arkadasin gelince tepkisinden anlarsin bazi seyleri.
daha yeni attı canım sevgilim görmedi ki,şimdi mesaj attım cevap bekliyorum.Yok sevgilin pas vermemiştir de bu mesajlardan sonra
+18 falan...allahtan sen gördün...
kız damardan giriyor bundan sonrası sessizce takipte ol asıl.
yazıyorum,uzun bir şey yazmayayım dimi?
Tamam ama hayatinda biri varsa da umrumda degil diyen bi kizin cevaplarinada hazir ol.ya bişey varsa öğrenmek istiyorum şok halindeyim ya ben bir ay sonra bu adamın evine taşınacağım,yapsa bana hayır demez mi?neyse sadece ben sevgilisiyim hayatında biri var bir dha yazma tarzı bir şey yazacağım.
evet gayet kibar yazdım ama kız ilişkimizi biliyor yüzdeyüz eminim nerdeyse.Yok çok uzatma. Az önce yazdım ya onun gibi bişey yaz ve kibar ol.
demeöyle ya,gece gece geldiler bana zaten.Tamam ama hayatinda biri varsa da umrumda degil diyen bi kizin cevaplarinada hazir ol.
biliyorum cnm...ama ilk onun gördüğünü düşünsene...erkek sonuçta...offf ne bilim yadaha yeni attı canım sevgilim görmedi ki,şimdi mesaj attım cevap bekliyorum.
ben de,elimde telefon bekliyorum günümü mahvetti resmen.biliyorum cnm...ama ilk onun gördüğünü düşünsene...erkek sonuçta...offf ne bilim ya
kız ne diycek merak ediyorum
yazdım bir şeyler ama ne yazdım bilmiyorum valla..Şırfıntııı.....mutlu yuva yikannn zilliiii. Alcaksin boylelerini taksim de memişlerinden asacaksin havayaabence sevgilinize catmayin. Adam ne yapsin. Msjda da belirtmis 1 yili gecti gorusmuyoruz falsn diye. Kiza agiz payi vermek lazim. Sevgilinizin telefondan msj atin bence. ``msj atmasaydin aklimin ucundan dahi gecmezdin. İyi ki ayrilmisiz. Sayende hayatimin askini buldum. Senle evlenseydim boylr bir aski asla tadamayacaktim. Umarim sende benden daha iyisini bulursun,zira ben senden daha iyisini buldum. Bir daha msj atip rahatsiz etmezsen sevirim. Byeee``
Ayyyyy kız oldurdun benı gulmekten ılahıBen olsam kiza erkek arkadasimin agzindan guzel m8 yer ve saat verip randevu yazarim gider 0rda kizi yolar8m hic seviye falan olaylarini dusunemiyxem acikcasi
harika...kız çirkefleşirse sevgilinin nosunda yaz bunuŞırfıntııı.....mutlu yuva yikannn zilliiii. Alcaksin boylelerini taksim de memişlerinden asacaksin havayaabence sevgilinize catmayin. Adam ne yapsin. Msjda da belirtmis 1 yili gecti gorusmuyoruz falsn diye. Kiza agiz payi vermek lazim. Sevgilinizin telefondan msj atin bence. ``msj atmasaydin aklimin ucundan dahi gecmezdin. İyi ki ayrilmisiz. Sayende hayatimin askini buldum. Senle evlenseydim boylr bir aski asla tadamayacaktim. Umarim sende benden daha iyisini bulursun,zira ben senden daha iyisini buldum. Bir daha msj atip rahatsiz etmezsen sevirim. Byeee``
ondan yazdım zaten,kızarsa kızacak sanki eski sevgilisinin yaptığı şey normal.harika...kız çirkefleşirse sevgilinin nosunda yaz bunu
Tamam bekleyelim bakalım. Ama bir tavsiye sevgiline çatma sakın. Sakin sakin konuş. Bu benim kaldırabileceğim bir şey değil diye anlat kendini.evet gayet kibar yazdım ama kız ilişkimizi biliyor yüzdeyüz eminim nerdeyse.
demeöyle ya,gece gece geldiler bana zaten.
evet ama arka arkaya olması rastlantı mı?Ben senin kotulugun icin demiyorumki yok yere haksizlikta edebilirsin sevgiline.anlattigina gore takintili sizi ayirmak icin yalan bile soyleyebilir.ben erkek arkadasinin durumla ilgisi oldugunu dusunmuyorum acikcasi.
evet bekliyorum ben de,dün kavga ettim olmadı bugün bir de böyle deneyeyim.Tamam bekleyelim bakalım. Ama bir tavsiye sevgiline çatma sakın. Sakin sakin konuş. Bu benim kaldırabileceğim bir şey değil diye anlat kendini.
Beybi sen onceden supheleniyormuydun biseylerden?1 yildir birliktesin.e kizda 1 yildir gorusmuyoduk demis.bekle sabret bakalim guzel guzel tatli tatli konus erkek arkadasinla kavga etmeden.cok sinir bozucu bi durum haklisin.ama inan var boyle kadinlar.evet ama arka arkaya olması rastlantı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?