- 26 Şubat 2014
- 609
- 134
- 53
- Konu Sahibi breakingbadd
-
Önce bi sakinleş vakalım. Acele edip yanlış bişey yazma. Sevgilinin ağzından yazma sakın.Nasıl müdahale etmeyeyim ya,kesin biliyor beni hiç görmedi mi görmemezlikten gelmiş resmen.
hayır yabancı.Sevgilin Türk mü
aynen böyle yazmış erkek arkadaşıma,ama ya başka yerden de yazarsa,o zaman ben suçlu olmam mı?Son ayrıldığım adamın eski sevgilisi de bana böyle dediii. Kadın 39 yaşında düşün .yazmışti ki ne sevisiyoduk hatırlıyor musun ben sevgilisiyim dedim yok o şu pozisyonda iyidir yok bilmem ne ya ne rezillik. Dur şimdi önce erkek arkadasin gibi yaz. Hayatımda biri var görüşmek istemiyorum de
Sevgiline yazsana bi o zaman ya . Ama çok sinirli olduğunu belirterek. Sakın kalmadan bu mesele şimdi çözülecek debilmiyorum ya kızın üslubu çok çirkin nasıl sinir oldumm allahım.
başka yerden ulaşırsa sevgilime ben suçlu duruma düşmem mi?
Canim anladim ben erkek arkadasinin ilk aciklamasi icin demistim gercekten arkadassca karsilik vermis olabilir diye.unut o soyledigimi.isi fantaziye doktuyse yaz sen kizarsada kizsin erkek arkadasin ya da sabret birlikte yazin.ya mesajı hiç arkadaşça değil son iki sayfa fantezii yapmış resmen..
öyle yazıcam sanırım.
kıza mesaj atarsam erkek arkadaşım kızabilir de.onun telefonu çünkü..
evet yazmayacağım sevgilimin ağzından şu anda cevap düşünüyorum ama beynim durdu.Önce bi sakinleş vakalım. Acele edip yanlış bişey yazma. Sevgilinin ağzından yazma sakın.
şuan ruh halim böyle ama kız italyada..Ben olsam kiza erkek arkadasimin agzindan guzel m8 yer ve saat verip randevu yazarim gider 0rda kizi yolar8m hic seviye falan olaylarini dusunemiyxem acikcasi
off,içime şüphe düştü..Canim anladim ben erkek arkadasinin ilk aciklamasi icin demistim gercekten arkadassca karsilik vermis olabilir diye.unut o soyledigimi.isi fantaziye doktuyse yaz sen kizarsada kizsin erkek arkadasin ya da sabret birlikte yazin.
dışarda şuanda ne zaman gelir bilmiyorum.Sevgiline yazsana bi o zaman ya . Ama çok sinirli olduğunu belirterek. Sakın kalmadan bu mesele şimdi çözülecek de
Kızın numarasını al kendi telefonuna kaydet ve ordan mesaj yaz. Ben xxin kız arkadaşıyım, mesajınızı gördüm ve hiç hoşlanmadım. Bir daha hiç bir şekilde irtibat kurmamanızı rica ediyorum yaz önce. Sonra verdiği tepkiye göre bakarız.evet yazmayacağım sevgilimin ağzından şu anda cevap düşünüyorum ama beynim durdu.
şuan ruh halim böyle ama kız italyada..
Kizin numarasini telden engelleseneevet yazmayacağım sevgilimin ağzından şu anda cevap düşünüyorum ama beynim durdu.
şuan ruh halim böyle ama kız italyada..
tamam dur öyle yapayım,beynim durdu çeviremiyorum ya..Kızın numarasını al kendi telefonuna kaydet ve ordan mesaj yaz. Ben xxin kız arkadaşıyım, mesajınızı gördüm ve hiç hoşlanmadım. Bir daha hiç bir şekilde irtibat kurmamanızı rica ediyorum yaz önce. Sonra verdiği tepkiye göre bakarız.
Illaki gelir kendini bi telefondan uzak tut . Duşa gir o gelene kadar oyalan. Bekleyelim bakalım bi gelsinoff,içime şüphe düştü..
dışarda şuanda ne zaman gelir bilmiyorum.
Ya telden engellesem face twitter,insta elbet ulaşır.Kizin numarasini telden engellesene
evet ya insan 1 yıl görüşmediği birine böyle yazarmı.Yuhh ya bildiğin zilli
varsada sevgilin umrumda değil ne ya...şüküfe kılıklııı
Ya hayir suphelenme bence yok oyle bisey.kiz kendide demis mesajda 1 yil oldu gorusmeyeli diye.icini ferah tut.erkek arkadasinin agzindan yaz derkende aklimda gizli gizli yaz gibi bi dusunce yoktu ama sen ben sevgilisiyim degeeli fantazilerini okudum ilgilenmiyoruz falan yaz ne bileyim iste ama en sagliklisi sevgilini beklemek olucak galiba.onu en iyi sen tanirsinoff,içime şüphe düştü..
dışarda şuanda ne zaman gelir bilmiyorum.
ya bilmiyorum kız ümit bulmadan böyle şeyler yazar mı,keşke dün kavga etmeseydim ya..Ya hayir suphelenme bence yok oyle bisey.kiz kendide demis mesajda 1 yil oldu gorusmeyeli diye.icini ferah tut.erkek arkadasinin agzindan yaz derkende aklimda gizli gizli yaz gibi bi dusunce yoktu ama sen ben sevgilisiyim degeeli fantazilerini okudum ilgilenmiyoruz falan yaz ne bileyim iste ama en sagliklisi sevgilini beklemek olucak galiba.onu en iyi sen tanirsin
Oralardanda engelle erkek arkadasin engeli acarsa bilki gorusuolarYa telden engellesem face twitter,insta elbet ulaşır.
evet ya insan 1 yıl görüşmediği birine böyle yazarmı.
Sakinleş ve mesajı yaz şimdi. Hadi bekliyoruz.tamam dur öyle yapayım,beynim durdu çeviremiyorum ya..
erkek arkadaşımın şifrelerini bilmiyorum nerden bileyim canım.Oralardanda engelle erkek arkadasin engeli acarsa bilki gorusuolar
Saglikli dusunemiyosun sen suanda.birak telefonu yazma hicbisey ne onun telefonundan ne kendinden.yazar valla bir yil kendi kendine resimler koyup gelin guvey olmus bi kiz bu.he ama temkinlide ol.erkek arkadasin gelince tepkisinden anlarsin bazi seyleri.ya bilmiyorum kız ümit bulmadan böyle şeyler yazar mı,keşke dün kavga etmeseydim ya..
yazıyorum,uzun bir şey yazmayayım dimi?Sakinleş ve mesajı yaz şimdi. Hadi bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?