- 25 Ekim 2012
- 1.432
- 637
- 178
- Konu Sahibi breakingbadd
-
PArdon BB ne ?
geyikte konuştuk o kadar yoktun ortadabekliyoruz bakalım bolacak sonuç
Bence suan kulaklari cinliyordur o kadar cok ismini zikrettik ki uykusundan uyanip ne oldu burda be diyebilir aklli uslu duralim
Yok kız bır keresınde mune ablaya 3 gıbı maj ckmostım sanorım oda hmn gorup msj cekmıstı bence smdı kıtler bızı ınsallah boyle bısı olmazMune simdi bilmem kacinci uykusundadir. Sabah kalkinca soka girip konuyu kitler ama zaten biz hedefimize ulasmis oluruz
Belki o da merakla takip ediyordur nerden bilcezYok kız bır keresınde mune ablaya 3 gıbı maj ckmostım sanorım oda hmn gorup msj cekmıstı bence smdı kıtler bızı ınsallah boyle bısı olmaz
Yok ya yapmaz polemik yok kavga yok hakaret yok din siyaset yok 3 harfliler yok gayet kurallara uygun gidiyoruzYok kız bır keresınde mune ablaya 3 gıbı maj ckmostım sanorım oda hmn gorup msj cekmıstı bence smdı kıtler bızı ınsallah boyle bısı olmaz
Bdv`deyiz diye ille de cile mi cekmemiz lazim dimiYok ya yapmaz polemik yok kavga yok hakaret yok din siyaset yok 3 harfliler yok gayet kurallara uygun gidiyoruz
KIZ SUS MUNENIN HAKKINDA KONUSUYOZ DIYE BIZI BANLAMASIN SIMDI CAKTIRMA KESINDIR KESİN=)))))Belki o da merakla takip ediyordur nerden bilcez
Kucuk harfle yaz :) bagiriyorsun sanacak sessiz olun mune burda 29 dakika once konu kapatmisKIZ SUS MUNENIN HAKKINDA KONUSUYOZ DIYE BIZI BANLAMASIN SIMDI CAKTIRMA KESINDIR KESİN=)))))
şuan ne konuşuyolar deli gibi merak ediyorum yalnız komşum olsalardı bardakla kulagımı duvara dayardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?