Arkadaşlar geldim,uzun bir yazı olacak.
Sevgilim geldi ben de hoş geldin falan dedim,üstünü değiştirdi oturdu,sonra ben olanları anlatmaya başladım eski sevgilim sana böyle böyle şeyler yazmış,ben de cevap verdim dayanamayıp,senin bana anlatacağını söyledi dedim.Kaşlarını kaldırdı,neden beni çağırmadın o zaman,dedi.Ben de başta önemli olduğunu düşünmemiştim ama sonra fotoğraflar atmaya başladı salak salak şeyler yazdı,doğru mu bunlar dedim.Ondan sonra anlattı zaten olay şöyleymiş:
Bu kız ona dünden bir önceki günden beri sürekli bu tarz mesajlar atıyormuş (norveçteki hattına.),norveç teki hattı takılıyken ben o ‘naber.’ Konulu mesajı görüp kavga çıkarmadan önce ‘sevgilim seninle konuşmamdan hoşlanmaz,tüm mesajlarını siliyorum, bundan sonra yazma.’ tarzı bir mesaj atmış,sonra ben naber konulu mesajı görmüşüm,kız da sevgilimin attığı ‘yazma.’ Konulu mesajından sonra sevgilime sürekli bu tarzda mesajlar atmaya devam etmiş,sevgilim de o mesajdan sonra bana söylememiş ve tüm mesajları silip kızı norveç hattımdan engelledim dedi.Tabi ben delirdim,tüm mesajları silmişsin ben sana neden inanayım ki dedim,o da sen bana güvenmiyor musun dedi ve kavga etmeye başladık.Sonra ben içimde tuta tuta sonunda ağlamaya başladım,attığı fotoğrafların yakın tarihten mi olduğunu sordum.Ben ağlayınca yumuşadı geldi sarıldı öptü falan,o kadar takıyorsan mesajları geri getiririm dedi ( yazılım işiyle uğraşıyor.) .Ben de getir dedim tabiki,o getirmeye uğraştı bir 10 dakika falan,bu arada ben de kıza x geldi bakalım şimdi ne napacaksın yazdım.Kız da delirmiş bu sefer arayıp sevgilimin ablasına sarmış bizi sen ayırdın diye.Neyse,sevgilim mesajların yakın zamandaa atılanlarını geri getirdi,kız yaklaşık 1buçuk gündür sürekli benimle barış yoksa intihar ederim,sizi ayıracağım tarzı mesajlar atmış,aynı eve çıkacağımızı duyunca iyice delirmiş.sevgilim onu engelleyince nasıl yaptıysa bizim türkiye hatlarımıza ulaşmış ve o mesajı atmış.benim napacaksın bakalım dediğim mesajdan 20 dakika sonra sevgilimi aradı ben de sevgilimi aradı,sonrasında sevgilim delirdi,karşılıklı hakaret edip bağırmaya başladılar,5 dakika sonra sevgilim telefonu kapadı kızın abisini aradı,olanları anlattı.Kız sevgilisinden yeni ayrılmış ve sürekli sevgilimin profillerinde dolaşıyormuş stalkerı olmuş yani.Bu arada sevgilim de mesajları polise götüreceğim,numarama sızdığı için,+18 fotoğraflar attığı için falan demeye başladı,sonra abisi yalvar yakar ikna etti,kızın tüm hesaplarını kapadılar.Ben de sevgilime blöf mü yaptığını sordum,zaten beyaz tenli daha da bembeyaz oldu,baya sinirliydi,mesajları atmak için flash disk aramaya falan başladı norveçe gidince şikayet ederiz diye(kız normalde norveçte yaşıyor…) Ben de boşver iyice takar sonuçta olay anlaşılmadı mı diye ikna etmeye uğraştım bu sefer.Neyse doğal olarak barıştık ama kızın yaşattığı stres ve öfke boğdu beni,bu sefer de emailime mesaj atıyor,şimdi o işe gitti,ben de oturdum size yazdım,çok tuhaf bir geceydi..
Bu arada,ilk defa kapsamlı bir geyikten geri kaldım..