aynı benim kafadasın . ama kadın yüzsüzmüş ona görede cevabın biraz acıtacak mecbur
selamlar arkadaslar.
Hayat felsefem beni uzen,arkamdan konuştuğunu ispatladigim, bana zarar veren insanlarla iliskimi.kesmek ustune.
N.Ş.A. da bu tarz insanlarla tik.diye muhabbetimi kesiyorum . Ama bir kadın var akrabam. Kadın anlamıyor. Telefonunu açmadım. Ya sırf insanlarin özel hayatı hakkında benden bilgi almak için,benim hakkımda hayatim nasıl hakkinda.bilgi alıp ona buna anlatmak icin.ariyor... watsapta c.içi görmüş beni hemen yazmaya başladı. aradım sanırım müsait değildin vs. ben de hastayim dedim ki hastayım boğazım agriyo . dedim ki çocuklara bakmam lazım dedim iyi ben seni ararım diyor hala. aramıyorummm,acmiyorum,mesajlarına ilgisiz yazıyorum anlamıyor.
Yani asıl isteğim içimdekini demek, sen arkamdan şunu şunu demişsin demek ama anlayacak biri değil. Oturur ağlar maglar ajitasyonla büyüklerimizi üzer .
Ne yapayım ben yaa . akraba yaa kadın an-la-mi-yor yaa illa iletişim halinde olacak. İnsanda gurur olur ya.
Dedikodu yapmasaydı arkamdan ya da yapıyorsa da yüzüme gülmesin normal davransın gıcık davransın, göründüğü gibi olsun ya da olduğu gibi görünsün. . .
ararsa açıp laylaylom konuşayım mi hiç acmamaya devam mı edeyim bilemedim? ????
ahh ahh engellemem mi hemen eşime mesaj atıyorica eşine aratiyo.Engrllemeyi düşündün mü... Whatsapptan olsun aramada olsun engelle bencd
Normal şartlar altında :)Görüşmek istemiyorum diye kesin bir dille beyanınızı iletin. Bazıları açıkça söylenmedikçe anlamıyor.
N.ş.a. nedir ya, kimya formülü gibi
İstikrarla devam eder bu tipler ama.Normal şartlar altında :)
Allahım ya olmazsa ben kadına diyeyim ya . sen böle böle etmişsin amacın ne diyeyim. açmayacam ya arasın dursun
mal mıyım ya açayım serrini bile bile . bile bile ladess
nasıl yani ?İstikrarla devam eder bu tipler ama.
İşte gurur olmadığından devam ediyor ya. Israrın nedeni ne yani? Sizden vazgeçememe nedeni olması lazım.nasıl yani ?
evet evet 7 yıldır hep ayni. Çok da iyi davranır. Ama arada bi laf sokar kılıç gibi . ama ben de cevabını yapıştırıyorum tOkat gibi. ya benden nefret ediyor . ben onu 3 kere sevdim şans verdim hepsinin sonunda karakterini sergiledi yok onun değişeceği yok. ama benim değişmem lazım. ben de 1 yıldır soğuk duruyorum bayağı mesafe kaydettim aslında. ama o bıkmadan usanmadan peşimde. anlayamıyorum gerçekten hiç mi gurur yok ?
İşte gurur olmadığından devam ediyor ya. Israrın nedeni ne yani? Sizden vazgeçememe nedeni olması lazım.
ayy ayni benim kafadansin direk soyle bunlari soylemissin ben iki yuzlu arkamdan konusan insanlari hayatimda istemiyorum beni rahatsiz etme ki akrabayiz bir yerde denk gelirsek problem cikmasin de
selamlar arkadaslar.
Hayat felsefem beni uzen,arkamdan konuştuğunu ispatladigim, bana zarar veren insanlarla iliskimi.kesmek ustune.
N.Ş.A. da bu tarz insanlarla tik.diye muhabbetimi kesiyorum . Ama bir kadın var akrabam. Kadın anlamıyor. Telefonunu açmadım. Ya sırf insanlarin özel hayatı hakkında benden bilgi almak için,benim hakkımda hayatim nasıl hakkinda.bilgi alıp ona buna anlatmak icin.ariyor... watsapta c.içi görmüş beni hemen yazmaya başladı. aradım sanırım müsait değildin vs. ben de hastayim dedim ki hastayım boğazım agriyo . dedim ki çocuklara bakmam lazım dedim iyi ben seni ararım diyor hala. aramıyorummm,acmiyorum,mesajlarına ilgisiz yazıyorum anlamıyor.
Yani asıl isteğim içimdekini demek, sen arkamdan şunu şunu demişsin demek ama anlayacak biri değil. Oturur ağlar maglar ajitasyonla büyüklerimizi üzer .
Ne yapayım ben yaa . akraba yaa kadın an-la-mi-yor yaa illa iletişim halinde olacak. İnsanda gurur olur ya.
Dedikodu yapmasaydı arkamdan ya da yapıyorsa da yüzüme gülmesin normal davransın gıcık davransın, göründüğü gibi olsun ya da olduğu gibi görünsün. . .
ararsa açıp laylaylom konuşayım mi hiç acmamaya devam mı edeyim bilemedim? ????
aynı aynı.Bu kadar yapışkan olmasada Kısmen eltimi anlatmışsınız önümde canım cicim arkamdan bir ton dedikodu kaynanamla.2 yıldır heryerden engelledim. Arayamıyor. Etrafta ağlıyormuş deran bana niye küs yani soğuk diye. Karar verdim açık açık söyleyeceğim artik bir muhabbetimin olamayacağını. Açıkça söyleseniz sizde anca ondan anlayacaklar sanırım
Ne gibi tatlım. sen de mi laf sokmaya geldin? türkçe bi sizin mi .??Konuya yapacak yorumum yok da Türkçe ancak bu kadar katledilebilir yazmaya geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?