- 17 Nisan 2012
- 1.896
- 2.559
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alakasız ama bend ebaşak burcuyum ve hiç kıskanç diilim hatta bende bi sorun oldugunu düşünüürm hep başak burçlarının kıskaç oldugunu ilk def duydum:)Ablam cok bozuyo onu. Evden kibarca kovmuslugu, misafirlige kabul etmedigi bile var. Bunlarin farkinda ama hic uzak durmuyor. Mesela soyle birsey oldu. Bir is vardi. O an ikimizin de ablamin yardimina ihtiyacimiz vardi. Ben ablamdan yardim istedim. O da istexi tabi. Ablam gelip bana yardim etti diye kustu surat asti. Ablamda o benim kardesim kusura bakma tabiki ona yardim edicem bunun icin surat yapma bana dedi. Yok canim ne alakasi var dedi bir de. Surekli ablamla yalniz kalip konusmak istiyor. Yanlarinda ben varken rahat edemiyormus. Sohbete bende dahil olunca genelde ablamla girgir samataya doner muhabbet. Ondan bile rahatsiz oluyor. Of garip biri. Anlatirken bile ruhum daraldi. Basak burcu iste. Asiri kıskanç
Ablam cok bozuyo onu. Evden kibarca kovmuslugu, misafirlige kabul etmedigi bile var. Bunlarin farkinda ama hic uzak durmuyor. Mesela soyle birsey oldu. Bir is vardi. O an ikimizin de ablamin yardimina ihtiyacimiz vardi. Ben ablamdan yardim istedim. O da istexi tabi. Ablam gelip bana yardim etti diye kustu surat asti. Ablamda o benim kardesim kusura bakma tabiki ona yardim edicem bunun icin surat yapma bana dedi. Yok canim ne alakasi var dedi bir de. Surekli ablamla yalniz kalip konusmak istiyor. Yanlarinda ben varken rahat edemiyormus. Sohbete bende dahil olunca genelde ablamla girgir samataya doner muhabbet. Ondan bile rahatsiz oluyor. Of garip biri. Anlatirken bile ruhum daraldi. Basak burcu iste. Asiri kıskanç
Ben sokmuyorum. Basaklarin kiskanc oldugunu astrologlar soyluyor. Ve dogru da. Benim tanidigim butun basaklar kiskancti. Elbette istisnalar vardir. Sizde onlardan birisinizdir. Burda sacmalik oldugunu sanmiyorum.Kadının huyu öyle olabilir. Başak burcuyla alakasını çözemedim. Bende başağım. İnsanları şöyle saçma sınıflara sokmayın