- 29 Mayıs 2020
- 48
- 29
- 3
- 31
- Konu Sahibi ankamaras11
-
Uzun ızadıya yazmadım sorunları bunun gibi bir sürü sey arkamdan dedikodumu yaptıklarını duydum bi kaç defaAlıngan biri misiniz yaşlar mi cok küçük biz bunu ortaokulda yapardıkta.
Anlayamiyorum pikniğe gidiliyor ailecek sevmeyebilirsiniz ama hepiniz yetişkin insanlar olarak vay bana bakıp güldü yan bakti düz yatti bana güldü ne biliyim eitim kaynim bana gülse ne olur gülmese ne olur neden bu kadar önemli cidden anlamadigim için soruyorum.
Eee yapsınlar ne olucak kendi seviyeleri o kadar demek deyip geçmek cok mu zor şunu tanımlayın elti görümce kayın kimdir es için bir arada olduğumuz insanlar gerisi yok en azindan benim için oyle.Uzun ızadıya yazmadım sorunları bunun gibi bir sürü sey arkamdan dedikodumu yaptıklarını duydum bi kaç defa
Sorsanız kimse evden çıkmıyo ama bende sinir oluyorum heryeri kalabalık gördükçeeşin çok üzülecek diye kendini paralamayı tercih ediyorsan görüşmeye devam et ama eşinin seni aynı şekilde düşünmediği ortada.
bu arada bu piknikçilerin, sahilcilerin, kafelere doluşanların hiç birine hakkım helal değil.
Hayırdır ortada ne var gülüncek diye bozmalıydınız yoksa devam eder bu hareketler4 yıllık evliyim 2 çocuğum var.
Eş ailesi çok yapmacık samimiyetsiz eltim ve görümcem geldi şehir dışından
Hep birlikte pikniğe gidildi ( eşimi kıramadım gittim)
Neyse her şey sorunsuz hazır kaynımla görümcem birbirine bakıp gülmeler ( beni kastederek)
Pek anlaştığımız söylenemez
Kendi aralarında konuşmalar
İster istemez gerildim
Eşime anlatıyorum onlar iyi niyetli hiç art niyetleri yok
Sorun zaten brda başlıyor
Ben bu insanlardan çok gerilmeye başldım
Sice nasıl bi yol izleyim
Tüm ipleri koparsam eşim çok üzülevek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?