- 7 Mart 2021
- 800
- 575
- 53
- Konu Sahibi Dunyamutlu
Kızlar merhaba, ben eşimle aynı meslekteydim yani beraber dükkan açmıştık eşimle ozamanlar aramızda bişey yoktu neyse oldu bişeyler evlendik 7 aydır evliyiz. Ama ben hep bu mesleği yapmak istemediğimi söyledim ( Kuaförüm bu arada) 24 yasındayım 11 yasından beri bu meslek içindeyim artım bıktım yani kadınlara söylüyorum bunu kusura bakmayın bende bir kadınım ama gerçekten cok zor kadınlarla uğrasmak bazen erkeklere bile hak verdiğim oldu. Neyse konuya gelelim eşim evlendiğimizden hatta daha öncesinden beri kapatıcaz devir edicez diyor ama dükkan sahibi devir hakkı vermiyor cunkü dükkana girdiğimizde herşey vardı ufak tefek esyalar bize ait ve 6 senelik dükkan. Doğal olarak emeğimizi almak istiyoruz işte oluyor biraz pandemi vursada işlerimiz gayet iyiydi. Ben iş buluyum iş oturtuyum olucak cıkıcaz dedi hep neyse iş buldu 1 aydır calısıyor güzel gibi işi inşAllah böyle devam eder zamanında parasını felan alıyor. Şimdi bana bayramdan sonra cıkıcaz diyor ama benim yine umudum yok o kadar sıkıldım ki gelesim bile gelmiyor yıllardır beni yaslandırdı bu meslek ne özel günü var ne bayramı. Gebelik için hastaneye bile zor gidiyorum bırakıpda 7/24 dükkandayım suanda elemanda yok öncesinde vardı ama calıstırıcak durumumuz yok gelirimiz düştü kirayı bile zor ödüyoruz koronadan dolayı. Yani içimi dökmek istedim sizlere simdi bayramdan sonrayı bekliyorum ama korkumda var ramazanda tam kapanma deniliyor eğer bizide kapatırlarsa bu zaman dahada uzuycak korkuyorum cok sıkıldım oturup ağlıyorum artık kimsenin kaşını bile alasım gelmiyor