Yapmak istemediğim meslek

BEnde 15 yaşımdan beri çalısıyordum 28 yaşında evlendim eşim artık çalışmamı istemedi zamanında çok agır işlerde çalıstıgım hamallık dahi yaptgm için .10 aydır çalısmıyorum ama artık çalışmak istiyorm ,çalışmaya alışık insan illa çalışmak istiyor .şimdi eşim istemesede ben istyorm sizde biraz dinlenip sonra çalışmak isterseniz çalışırsınız

Sen mutsuz olduğun bi işi yaparmısın arkadasım ? Bizim belli bi mektar gelirimiz var dediğim gibi eşimin maddi durumu iyi benimde arabam var cok şükür. Sadece boğaz parası gerekiyor kiramız yok bu zamanda buranın kirasını ödeyebilmek için baska işte calısıyor böyle devammı etmeliyiz? Bumudır düşünceniz
Zaten isinizi sevmediginiz icin para da kazanamıyorsunuz..Yoksa cok cok iyi kazananlar da var demek istiyorum..Siz bilirsiniz tabi ben olsam birakmazdim dedim..Yeni bir is fikri guzel de onda da tutunmak icin zaman gerek..

BEnde 15 yaşımdan beri çalısıyordum 28 yaşında evlendim eşim artık çalışmamı istemedi zamanında çok agır işlerde çalıstıgım hamallık dahi yaptgm için .10 aydır çalısmıyorum ama artık çalışmak istiyorm ,çalışmaya alışık insan illa çalışmak istiyor .şimdi eşim istemesede ben istyorm sizde biraz dinlenip sonra çalışmak isterseniz çalışırsınız
Bende öyle düşünüyorum dinlenmeye ihtiyacım var, ama cok zorda kalmazsam bu mesleği yine yapmam

Zaten isinizi sevmediginiz icin para da kazanamıyorsunuz..Yoksa cok cok iyi kazananlar da var demek istiyorum..Siz bilirsiniz tabi ben olsam birakmazdim dedim..Yeni bir is fikri guzel de onda da tutunmak icin zaman gerek..
Gayet iyi paralar kazandım aileme bile hiçbir zaman yük olmadım arabayı altıma cektim dükkan sahibiydim en az 4 kişi calısıyordu yanımda, ama konu bu değil meslekden soğudum ve zaman vermek istiyorum kendime ilerde gerekirse yada istersem elbette calısacağım ama en son bu meslek olucaktır

Gayet iyi paralar kazandım aileme bile hiçbir zaman yük olmadım arabayı altıma cektim dükkan sahibiydim en az 4 kişi calısıyordu yanımda, ama konu bu değil meslekden soğudum ve zaman vermek istiyorum kendime ilerde gerekirse yada istersem elbette calısacağım ama en son bu meslek olucaktır
Deneyin o zaman tabiki.Yani istemeye istemeye gidilen is iskence gibi gelir insana..Umarim iyi olur sizin icin..

bunalmışsınız anlarım

ama 6 yıllık dükkanı kapatıp eşiniz başkasının yanında yine aynı işi mi yapıyor

bana çok ilginç geldi

eğer gelir varsa kapatacağınıza eleman alın siz çalışmayın ya da arada gidin

evet iş zor, yorucu, bıktırıcı vs vs de meslek bu

elemanınız çalışır siz de arada uğrardınız

yani evde oturacağım diye işleyen dükkanı neden kapatasınız ki

eşiniz işletirdi eleman ile hadi onu geçtim o başka yerde çalışmaktan memnun ise de siz 7/24 değil randevulu çalışırdınız bir de fön çekecek eleman ile hallolurdu gibi

hakkınızda hayırlısı olsun

Ablacım insanla uğraşılan meslekler insanı nefret ettiriyor genel olarak sankim

Annem hemşire, doktor arkadaşlarım var hepsi bıktı hastalarla uğraşmaktan:KK15:

Bilemedim yani, geliriniz iyi anladığım kadarıyla kocayla ortak iş de yapıyorsunuz .. şimdi çıkıp gitseniz ne iş yapacaksınız mesela? Sevmediğiniz işi yapmayın tabi ama pandemide ekonomi berbat o açıdan elinizdekinin kıymetini de gözardı etmeyin derim. Sevgiler:KK200:

bunalmışsınız anlarım

ama 6 yıllık dükkanı kapatıp eşiniz başkasının yanında yine aynı işi mi yapıyor

bana çok ilginç geldi

eğer gelir varsa kapatacağınıza eleman alın siz çalışmayın ya da arada gidin

evet iş zor, yorucu, bıktırıcı vs vs de meslek bu

elemanınız çalışır siz de arada uğrardınız

yani evde oturacağım diye işleyen dükkanı neden kapatasınız ki

eşiniz işletirdi eleman ile hadi onu geçtim o başka yerde çalışmaktan memnun ise de siz 7/24 değil randevulu çalışırdınız bir de fön çekecek eleman ile hallolurdu gibi

hakkınızda hayırlısı olsun
Eşim bu meslekde değil arkadaslar anlamıyor yanlıs anlasılma olmasın, ben bunuda düşündüm bekarken yaptımda ama elemana güvenilmiyor devamlı hırsızlık olaylarıyla karsılastım gelen müşteriye gelmedi deyip parayı cebine atanlar bile oluyor, işin başında durmak şart. Eşim meslekten anlasaydı elbette böyle bir yol çizerdim

Ablacım insanla uğraşılan meslekler insanı nefret ettiriyor genel olarak sankim

Annem hemşire, doktor arkadaşlarım var hepsi bıktı hastalarla uğraşmaktan:KK15:

Bilemedim yani, geliriniz iyi anladığım kadarıyla kocayla ortak iş de yapıyorsunuz .. şimdi çıkıp gitseniz ne iş yapacaksınız mesela? Sevmediğiniz işi yapmayın tabi ama pandemide ekonomi berbat o açıdan elinizdekinin kıymetini de gözardı etmeyin derim. Sevgiler:KK200:
Zaten bu kadar sabretmemin en büyük etkeni pandemi malesef, yoksa evlendiğimizde direk devir yapıcaktık ama olmadı. Hayırlısı ile tek isteğim bağlı kaldığm dükkandan cıkıp nefes almak. En güzel yaslarımı buraya bağlı olarak geçirdim, dahada geçirmk istemiyorum..

Peki bir planın var mı?
Ne yapıcaksın düşündün mü?
Aslında güzel bir meslek ama zordur eminim
Hizmet sektörü bu ülkede çok zor zaten
İnsanlar hiçbirşeyi beğenmiyor
Misal markete gidiyorum adam kasiyere bağırıyor aşağılıyor kaç kere müdahale ettim .İnsanlar son derece saygısız ve boş bir ego sahibi.
Neden böyle anlamıyorum .
Yani güzel bir meslek evet severek de girdim meslek için okulumu bile bıraktım bu mesleği okudum diplomalarımı aldım. Ama son zamanlarda içimden hiç gelmiyor evlendim tadını cıkaramadım eşimle gezmeye bile gidemiyorum bağlıyor beni. Hele suanda hafta sonu yasakları beni iyice bitirdi 5 gün dükkandayım 2 gün evdeyim önceden 1 günde olsa izinim vardı bi hala alma şansım vardı, inanın zor zamanlardan geciyorum Allaha şükür sağlığım yerinde tek temennim bu bütün dünya sağlık için savaşıyor. Şükrediyorum her zaman asla isyan değil bu. İçimdekileri sizlere dökmek istedim ❤️

Eşim bu meslekde değil arkadaslar anlamıyor yanlıs anlasılma olmasın, ben bunuda düşündüm bekarken yaptımda ama elemana güvenilmiyor devamlı hırsızlık olaylarıyla karsılastım gelen müşteriye gelmedi deyip parayı cebine atanlar bile oluyor, işin başında durmak şart. Eşim meslekten anlasaydı elbette böyle bir yol çizerdim

konuda ben eşimle aynı meslekteydim yazmışsınız da

eleman cebine para atsa da atacağı bir fön parası değil mi

girişte olur bir kamera, giren çıkan belli olur bu durumda da cesaret edemez

atıyorum bıyık alır cebine atar da 10 TL olur o da

yani kapatıp sıfır gelir ile evde oturunca elemanın çalmasından artan miktar da kalmayacak ki elinizde

konuda ben eşimle aynı meslekteydim yazmışsınız da

eleman cebine para atsa da atacağı bir fön parası değil mi

girişte olur bir kamera, giren çıkan belli olur bu durumda da cesaret edemez

atıyorum bıyık alır cebine atar da 10 TL olur o da

yani kapatıp sıfır gelir ile evde oturunca elemanın çalmasından artan miktar da kalmayacak ki elinizde
Anlamıyor beraber açmıştık dükkanı. Neyse ne artık hayırlısı bakalım

Bende işimi sevmiyorum ama şu an piyasa çok kötü o yüzden işten çıkma gibi bir durumum yok uzun vadede îşsiz kalmak sorun olmayacaksa bence iş değişikliği yapılabilir çünkü çok yıpratır bu şekilde çalışmak kendimden biliyorm ama benm yapabilcegm başka bir meslek yok bu işi zor buldum siz farklı seçenekleri değerlendirebilirsiniz

Bende işimi sevmiyorum ama şu an piyasa çok kötü o yüzden işten çıkma gibi bir durumum yok uzun vadede îşsiz kalmak sorun olmayacaksa bence iş değişikliği yapılabilir çünkü çok yıpratır bu şekilde çalışmak kendimden biliyorm ama benm yapabilcegm başka bir meslek yok bu işi zor buldum siz farklı seçenekleri değerlendirebilirsiniz
Evet insan istemediği hiçbişeyi yapmamalı. Bir ayak gelirken diğer ayak hep geri geri gidiyor.

Sevmediğin işi yapmak müthiş zor bir şey. Yani günün en az 8 saati sevmediğin bir işte çok zor olur. Ama kuaförlük mü sevmiyorsunuz, yoksa müşteri profili mi canınızı sıkıyor. Benim kuzenim kuaförlük yapıyordu, evini arabasını alınca kilit vurdu dükkana. Serbest çalışan gibi şimdi yine fatura kesiyor ama özel müşteri alıyor sadece yani müşterisini kendisi seçiyor daha rahatmış. Bilmiyorum belki bir süre bunu da deneyebilirsiniz.

7 / 24 online kameralar var. İşyerini evinizden bile izleyebilirsiniz.

Her şeyin bir yolu var. Ancak siz zaten çalışmak istemiyorsunuz. O zaman konuşmanın bile anlamı yok. Devir edene kadar bekleyeceksiniz, başka yolu yok.

Back
X