İyi geceler veya iyi sabahlar hanımlar,buraya açtığım kaçıncı bdv konusu bilmiyorum ama dilerim son olur. Muhtemelki uzun olacak,hem daha iyi aktarabilmek için hem de belki biraz hemcinslerimden şefkat istemişimdir bilmiyorum .Geçmiş konularımdan hatırlarsınız belki birara ergene bağlamıştım,şuan utanç duyduğum aptallıkları kendime dert edinmiştim.Neyse.Benim 4 sene süren bir ilişkim oldu.Onunla üniversitede tanıştık ve benden bir dönem üstteydi.Üniversitede iki yakasını biraaya getiremezdi,insanlığı bana göre tamdı,parada pulda gözü yoktu.Benim yoğun ısrarlarımla benim memlketime atandı,sözde evlenecektik.Rehber öğretmen maaşını görünce şımardı,yanına gelen stajyerlerle msjlaşmaya başladı.Etrafında çok sveilen bir tip,aralarında bir şey olmadığı konusunda stajyer kızlardan biri de ikna etti beni ve ben de onca yılın emeğine dayanamayıp barıştım.Aynı seneye kpssye girmeme 3 gün kala sessiz sedasız terketti beni.Sınavdan aylar sonra döndü ve ben affettim salak gibi.Aradan birkaç ay geçti ben ayrılmak istedim o istemedi,ben de yitip giden güvenimi tekrar tazelemek üzereydimki yine bir darbe yedim. Halen benim memleketimde,bir de ek iş kurdu burda. Burada uzaktan akrabası bir kuzeni varmış,üniversite okuyormuş kız. biz birlikteyken kızla tanışıyor,buna yediriyor,içiriyor,kızın arkadaşlarıyla birlikte tiyatro,sinema etkinlikleri vs yapılıyor.Ve benim haberim yok sebebiyse ben kıskanır da izin vermezmişim.Nasıl öğrendin derseniz,mailinden gördüm.Tiyatro biletleri,yemeklere ait faturalar banka mailinde hesap dökümünde görülür ya oradan baktım.Bu kuzenim dediği kişinin benden haberi olduğunu daha ilk tanışmalarında anlattığını söylemişti.Zaman geçti ve biz yine ayrıldık.Ayrılık benden bir yıl aldı götürdü,kendimi eve kapadım,kıskançlıklarımla boğdum onu dedim.Annemle tanıştırdıktan sonra böyle olması çok koymuştu.Oysa kuzenim dediği bu kızla gününü gün etti.Ancak gün oldu,devran döndü.Aptal sahlep akıllandı bir sene sonra. Bu çocuk kuzenim dediği bu kızı İstanbula götürdü hem d euçakla.Orada gezdirdi tozdurdu.Ona keman hediye etti belki vs. Buarada kız bunun amcasının torunuymuş.Ancak ilk kez benim memleketimde karşılaştılar.Hiçbir geçmişleri yok,akraba gibi değiller.Neyse istanbul gezisinden sonra ben kızla konuşmayı akıl ettim.Ve o da ne?Eski sevgilim olacak şerefyoksununun söylediği her şeyin yalan olduğunu öğrendim.Kızın benden haberi çok geç vakitte olmuş o zamana da ayrılmışız zaten.Kızla yan yana bile oturmadıklarını söylüyordu,kız evinde bile kalmış.Kızın sevgilisi olduğunu söylüyordu,yalanmış.Benim beynim o zaman çalıştı ve bir daha bu pisliği hayatıma almamayı düşündüm.Ancak çamurundan kurtulamadım.Benle birlikteyken benim rahatsız olduğum bir kız arkadaşı vardı,ancak gerçekten kız sinirbozucu idi.Ve ben istemediğim için o kızla arkadaşlığını kesmişti.Ancak bu kızımız bana gıcıklığına olsa gerek biz ayrıldıktan sonra (bu kuzen mevzularından sonra bu oğlancık bana geriş döndü yaptı ancak benim kafam çalıştı ve kabul etmedim buarada.) bu oğlancığa yakın bir arkadaşını ayarlıyor.Ve bu şeref yoksunu o kızla kponuşurken hala bana acındırma yapıyormuş.Bunu sonradan öğrendim ve tamamen şu kızı uyarayım diye.Eski dostunun bulduğu kızla konuştum.Olan biteni anlattım.Kız bana teşekkür etti.Ancak ertesi gün bana bir msj geldi,ben yalan söylüyormuşum.Kız bana inanmamış,bir de üstelik bu kızı ayarlayan eski dostuyla kız öpücük atan bir resim çekilmiş bunu bana yollamış watsaptan.Ben saklım gizlim olmadığı için açık şekilde aramıştım numaramdan.Bende engelledim,engellemeden kıza da ne kadar gurursuz ve onursuz bir kız olduğunu,layığını bulduğunu söyledim.Özür dilerim çok uzattım ama hissettiklerimi belki daha rahat anlarsınız diye bu kadar yazdım,istemsiz oldu.Şimdi bayanlar bu oğlan hat dökümüne göre yanındaki stajyer kızla birbuçuk ay gece gündüz msjlaşmış,bu geçmişte oluyor iki yıl önce.Böyle bir şeref yoksununun öğretmenlik mesleğini hakettiğini düşünmüyorum,şikayet etmeyi düşünüyorum.Buarada ben de öğretmenim,şu bana öpücük atan kız da öğretmen.Sırf bunlardan dolayı mesleğimden utandım ve şuan başka bir bölümde eğitim görüyorum.Neyse aratştırmama göre stajyerlerden biriyle okuldışı münasebet bir suç.Sizler ne düşünüyorsunuz?Şikayet etmeliyi miyim?Siz olsanız ne yaparsınız?(Not:Bu şerefyoksunu tüm bunlardan sonra annemle etelefonda konuşup kızınız geceleri erkeklerle geziyor dedi,ki bir yıldır stresten evden çıkmadığımı annem bildiği halde.Şuan belki tek nefret kaldı o da geçer umarım.)
Kızlar buarada o zaman neden şikayet etmedin, diyeceksiniz haklı olarak.Kandırıldım demeyeyim,kandım ya da kanmak istedim.Msjlaştığı stajyer kız bana yeminler etmişti aralarında bir şey olmadığına dair.Ancak biz ayrıldıktan bir sene sonra kader beni bu kızın eğitim gördüğü fakültede yüksek lisans eğitiminde buluşturdu.Ve bu kızı tanıyan arkadaşlarım oldu,meğer bu kız alışmış; staja gittiği okuldaki başka bir öğretmenle de münasebeti olmuş.Üstelik kızın sevgilisi varmış o dönemde.Aynı zamanda faküte erkeklerinin rahatlıkla yatak muhabbeti yapabileceği bir kızmış,onla geçmişte münasebeti olanlar aktardı bunları buna.O zaman benim jeton düştü,ama geç düştü tabii kendime yazık ettim.Bir de yazım hataları için özür dilerim,klavyem biraz sorunlu.
Kızlar buarada o zaman neden şikayet etmedin, diyeceksiniz haklı olarak.Kandırıldım demeyeyim,kandım ya da kanmak istedim.Msjlaştığı stajyer kız bana yeminler etmişti aralarında bir şey olmadığına dair.Ancak biz ayrıldıktan bir sene sonra kader beni bu kızın eğitim gördüğü fakültede yüksek lisans eğitiminde buluşturdu.Ve bu kızı tanıyan arkadaşlarım oldu,meğer bu kız alışmış; staja gittiği okuldaki başka bir öğretmenle de münasebeti olmuş.Üstelik kızın sevgilisi varmış o dönemde.Aynı zamanda faküte erkeklerinin rahatlıkla yatak muhabbeti yapabileceği bir kızmış,onla geçmişte münasebeti olanlar aktardı bunları buna.O zaman benim jeton düştü,ama geç düştü tabii kendime yazık ettim.Bir de yazım hataları için özür dilerim,klavyem biraz sorunlu.
Son düzenleme: