Kızlar aylardır süperdim,ailevi sournlarımı halledince ona bağımlılığım kalmadı. Bu süreçte karşıma karakteri benim için tam puan görünen biri de çıktı. Ortak bir arkadaşımız 'gelme, işim var 'vs gibi yoğun ısrarlarıma rağmen şehrime ziyarete geldi ve onla görüşünce,bu bahsi geçen çocuğun muhabbeti edildi hep. Bir de bu çocuğun akrabaları aramaya başladı beni. Açmadım tabii.Galiba bunlar beni tetikledi kısa süreli bir buhrana girdim.Kendimi tekrar o cendereye atmaya hiç niyetim yok.Ona mutluluklar bile dilerim,mutlu olmyacağını bildiğim halde.Gece sanırım arkadaş ve akraba aramalarının etkisiydi.Uyudum, uyandım, aklım başımda şükür.Onla uğraşmak ona tekrar bir şans vermek demek.Bunu istemiyorum.Buarada arkadaşının bulduğu kız,senin onu kıskandığını düşünmüştür diye düşünülebilir tabii;ancak bu kız,benim eski sevgilimin kendisiyle görüştüğü süreçte benle iletişim kurma çabalarından haberdar. Faceden bile bu belliydi, kızın aklına gelmesin böyle bir şey diye kaldırmadım o içerikleri. Ancak sonra kaldırdım tabii.Şikayet etme meselesinde bende öğrencilere asılabilir diye düşünüyorum, ancak bunu meb farketsin.Kendisi 26 27 yaşındayken 18 yaşındaki kızlarla ilişkisi sebebiyle söylüyorum bunu.Her neyse,etmeyeceğim.Bundan sonra ortak arkadaşımızın da benle onun hakkında konuşmasına müsaade etmeyeceğim. Hayatımda hiçbir negatifliğe yer yok artık.O enayiliği bir kez yaptım,bundan sonra yaparsam bana yazıklar olsun. Cevabım içimdeydi,ortaya çıktı. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum,bu site bana iyi geliyor,dışarıdan bir destek oluyor,eleştirirler yol gösteriyor. Tekrar teşekkürler :)