- 3 Aralık 2015
- 180
- 112
- 18
- 29
- Konu Sahibi Cilekcik29
-
Ayrilcagini hic sanmiyorum..Yap..
Yakalan.. Sonra da gel agla iliskim bitti diye.
Bana yapilsa buyuk tepki veririm.
Hani sen zorla karpuz kabugunu dusureyim aklina diyosun..
Yok yok mantikli degil.
Yer mi..? Bence yemez.Ayrilcagini hic sanmiyorum..
Bi yandan cok merak ediyorum, bana efendi gibi görünüp aslında ici baska mı diye..
Ben sana paran varsa başka gezegende bas basa yasamanızı öneriyorum..
Olmazsa cam fanus olabilir..iki kişilik..
Yuzme biliyosan dişi balık sorun olmaz dıyorsan akvaryum olabilir..
Bi ormanda tarzan ve jane olabilirsiniz..
Yada derin bi boş mezar ikiniz için..yandaki ölüler erkek olmak kaydı şartıyla..
Valla ben böyle kuruntu yaptıkca o kıskanılıyorum artık diye seviniyo tek ben rahatsızım bu halimden:) ayrı gezegene sevinirparan varsa başka gezegende bas basa yasamanızı öneriyorum..
Olmazsa cam fanus olabilir..iki kişilik..
Yuzme biliyosan dişi balık sorun olmaz dıyorsan akvaryum olabilir..
Bi ormanda tarzan ve jane olabilirsiniz..
Yada derin bi boş mezar ikiniz için..yandaki ölüler erkek olmak kaydı şartıyla..
Hat almayı düsünüyorum :d yine ihtimal verir ama telefonum servise gitti dicem zaten gidecek biliyor,ne bileyim iste sacma ama aklıma geliyor kac gündür:)Ben olsam bana böyle 13 yaşında çocuk gibi oyunlar yapan biri ile asla birlikteliğime devam etmezdim. Ayrılacağını sanmıyorum diyorsunuz ama güvenmiyim gibisinizde. Ayrılamaz diye düşünüyorsanız o zaman seviyordur neden gerek duyuyorsunuz ki. Ayrıca artık çok eskidi bu fake işler yemiyor artık erkekler. Siz olduğunu anlama ihtimali var. Yapacak olan kendi yapar zaten. Başkasını beklemez ki. Fake profiller çok belli oluyor zaten...
Ne yazıkkı su an o kadar yakn arkadasım yokSen yapma. Sevgilinin tanımadığı ve senin çok ama çok güvendiğin bir arkadaşın fake hesap açıp yapsın bence ama bütün konuşmaları da sana atsın tabiki. Çünkü yapma desem içinde kalacak o yüzden en azından böyle yap ve kurtul. Ama arkadaşın tarafından ilerde başın belaya girmesin diye diyorum cidden çok güvendiğin bir arkadaşın olmalı.
Onun paranoyaklıgı bitmek üzere, benimkide tavan yaptı. İlişkinin başından beri o normallessin diye cabaladım simdi bende basladı sacmalıklarsen hem özgüvensizsin hem de ona güvenmiyosun.
bi ilişki için bukadar güvensizlik fazla..
kafam dolu cünkü kac gündr, biri bisey yapsa atlar gibi geliyo neden bilmiyorm icim öyle bi hisle dolmaya basladı ama denemem sacma olcak bayaa sanırım:) kurtulim bu düsüncedenOf off nedir bu olmamış şeyi yapıp bela almalar? Diyelim ki sevgilin cevap verdi o fake hesaba eline ne geçecek, nasıl açıklayacaksın ona durumu? Ağrımayan başını ağrıtacaksın sadece.Tamam yaparsa adamı paketle, gönder ama yapmayan adama böyle bir şeyle denemek, eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek değil de nedir şimdi.
Onun paranoyaklıgı bitmek üzere, benimkide tavan yaptı. İlişkinin başından beri o normallessin diye cabaladım simdi bende basladı sacmalıklar
Bi kız bana bakıyo diye tribe giriyodu bu aralar:) onu mu desem diye düsündüm..fake hesapla degilde ayrı bi hat alarak yapsamYer mi..? Bence yemez.
Ama sogur mu..? Kesin sogur.
Sen oldugunu anlamama ihtimali cok dusuk
Biz kendimizi taktikci saniyoruz da erkeklerin de masallahi var.
Belki sen oldugunu anlayip reddedecek. Sirf sen guven diye..?
Yok anacim olmaz diyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?