C Cilekcik29 Üye Kayıtlı Üye Katılım 3 Aralık 2015 Mesajlar 180 Emoji Skoru 112 Puanlar 18 Yaş 30 3 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Cilekcik29 #21 umitli .!.: kendini sevmekten başla işe. kendini beğendikçe bu düşünceler gidecek kafandan Genişletmek için tıkla... Evet ya bi gerginlik daha cıkarmıyım kendime haklısnız
umitli .!.: kendini sevmekten başla işe. kendini beğendikçe bu düşünceler gidecek kafandan Genişletmek için tıkla... Evet ya bi gerginlik daha cıkarmıyım kendime haklısnız
A Arya94 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 13 Ekim 2015 Mesajlar 1.266 Emoji Skoru 2.920 Puanlar 53 3 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Cilekcik29 #22 Cilekcik29 .!.: Bi kız bana bakıyo diye tribe giriyodu bu aralar:) onu mu desem diye düsündüm..fake hesapla degilde ayrı bi hat alarak yapsam Ufak tefek sorunlar benim özgüvenszligimle birlesince böyle oldu galiba kafamda:) Genişletmek için tıkla... Bide hat cikti simdi.. Ayril kurtul rahatla.. Ciddiyim bak.
Cilekcik29 .!.: Bi kız bana bakıyo diye tribe giriyodu bu aralar:) onu mu desem diye düsündüm..fake hesapla degilde ayrı bi hat alarak yapsam Ufak tefek sorunlar benim özgüvenszligimle birlesince böyle oldu galiba kafamda:) Genişletmek için tıkla... Bide hat cikti simdi.. Ayril kurtul rahatla.. Ciddiyim bak.
C Cilekcik29 Üye Kayıtlı Üye Katılım 3 Aralık 2015 Mesajlar 180 Emoji Skoru 112 Puanlar 18 Yaş 30 3 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Cilekcik29 #23 Arya94 .!.: Bide hat cikti simdi.. Ayril kurtul rahatla.. Ciddiyim bak. Genişletmek için tıkla... Yapabilcegimi sanmıyorum maalesef
Arya94 .!.: Bide hat cikti simdi.. Ayril kurtul rahatla.. Ciddiyim bak. Genişletmek için tıkla... Yapabilcegimi sanmıyorum maalesef