- 29 Haziran 2017
- 20
- 23
- 3
- 30
- Konu Sahibi nasilyaniikii
-
ya henüz ameliyat olmadığından ona tam kızmış gibi davranamıyorum ki. onu bi erkekle nasıl tanıştırabilirim kafam karışık.kadın kuzenlerine nasıl davranıyorsan öyle davran derim ben. onu kıracak, rencide edecek insanlardan uzak tut yeter. ait olduğu bedene sonradan kavuşuyor olması onu ötekileştirmemizi gerektirmez. ama gevşek ağızlı dolu toplum. ona destek olduğunu hissettirmeye devam et.
evet ama ameliyat olmadan bunu yapmam doğru mu?Kuzeniniz doğuştan kız olsaydı ne yapardınız, onu düşünün ve o şekilde davranın. Tanıştırmak isterseniz de güvendiğiniz, hassas davranacak arkadaşlarınızla tanıştırabilirsiniz.
o zaman kırmadan anlat ona. zor bir süreçten geçiyorsun acele etmememiz gerektiğini düşünüyorum de. ameliyat olmasada öyle hissediyor bunu unutma. senin kırılmanı istemiyorum ters konuşan biri olur bende senin kadar üzülürüm affedemem kendimi falan de.ya henüz ameliyat olmadığından ona tam kızmış gibi davranamıyorum ki. onu bi erkekle nasıl tanıştırabilirim kafam karışık.
Evet ben de tam alışamadım. Geçen gün ona alışveriş yapmaya gittik. Hep etek,elbise almak istedi. Orda denemek çok hoşuna gitti kıyafetleri. Ben garip hissettim o an.o zaman kırmadan anlat ona. zor bir süreçten geçiyorsun acele etmememiz gerektiğini düşünüyorum de. ameliyat olmasada öyle hissediyor bunu unutma. senin kırılmanı istemiyorum ters konuşan biri olur bende senin kadar üzülürüm affedemem kendimi falan de.
sende tam içselleştirememişsin süreci galiba. ailesi nasıl davranıyor? aslında çok yardımcı olan dernekler var bu süreçten geçmiş insanların üyesi olduğu. sosyal medyadan iletişime geçip tanışabilir kuzeniniz. yaşanmış hikayeler katkı sağlar.
ben de öyle düşünüyorumAcele ediyor biraz.
hem tanıştırırken kuzenimin durumunu söylemek zorudayım o erkeğe. Bunu kabul edicek erkek var mı bilmiyorum.ben tanıştırma işinden hiç hoşlanmıyorum
sonra iki taraftan biriyle sorun çıksa hep üzerinize kalır
bunu açıkça söylerdim
hem tanıştırırken kuzenimin durumunu söylemek zorudayım o erkeğe. Bunu kabul edicek erkek var mı bilmiyorum.
yani hiç söylemiyim mi?hmm sizin derdiniz başka
o konu sizi ilgilendirmez kendi aralarında konuşmaları gerekir
tanıştırırken ali bak bu kuzenim ahmetti ama artık ayşe oldu demek çok abes ve ayıp bence
aslında haklısınız. Kendilerinin konuşması lazım.hmm sizin derdiniz başka
o konu sizi ilgilendirmez kendi aralarında konuşmaları gerekir
tanıştırırken ali bak bu kuzenim ahmetti ama artık ayşe oldu demek çok abes ve ayıp bence
yani hiç söylemiyim mi?
aslında haklısınız. Kendilerinin konuşması lazım.
o konularda da zor oluyo yaValla ben tanistirma islerinden hic anlamam,sanirim yapamazdim. Cinsiyetiyle alakali bir konu degil ama tabii ki bu. Kiyafet makyaj konusunda yardim edin bence. Kuzeniniz sonucta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?