• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yapmalı mıyım?

Bence acele etmemesini söyle, ameliyatı olsun iyileşme sürecini geçirsin daha sonra böyle şeylere başlar ama diğer konularda destek ol, yalnız bırakma.

kız kuzene nasıl davranıyorsanız o na da aynı davranın.
kendi adıma böylesi sıkıntılı şekilde olmasa bile birilerini birileriyle tanıştırmaktan kaçınmışımdır hep.

ameliyat olmadan bu tarz talepleri olması ilginç, ben kendi adıma birileri ile tanıştırma gibi bir topa girmezdim ama makyaj giyim vs gibi konularda tabiiki de yanında olunmalı. acele etmemesi yönünde telkinlerde bulunabilirsiniz.

Evet ben de tam alışamadım. Geçen gün ona alışveriş yapmaya gittik. Hep etek,elbise almak istedi. Orda denemek çok hoşuna gitti kıyafetleri. Ben garip hissettim o an.
Ailesi çok zor zamanlar geçirdi ama şu an alışmaya başladılar
Danimarkalı kız adlı film geldi aklıma.
Kuzenin, senin arkadaşlarınla tanışmak istiyorsa tanıştır. Zamanla kendi çevresini oluşturacaktır zaten. Başlangıç için ona yardım et. Senin kuzenin..onu herkesten daha iyi anlamalısın.

Kızlar hafta sonu kuzenimi arkadaşlarımla tanıştırıcam. Tabi onun durumundan bahsetmicem onlara. Az önce kuzenime mesajla bildirdim çok mutlu oldu :)

Umarım iyi bir ameliyat gecirir ... çünkü çok fazla komplikasyonu olan bir durum .. ve umarim hayati boyunca hep mutlu olur ... bir kaç habere denk gelmistim cok uzulmustum cinsiyet degisiminden sonra bunalima girenler vs vs.. sizin ve ailenizin yapacagi sey onu kucaklamak sevgi gostermek ve kotu ortamlardan uzak tutabilmek.. ister istemez kendi gibi arkadaslari olacak ilerde ve kotu olanları da biliyoruz sex isciligi uyusturucu vb. Aman diyim 20 li yaslar cok cok onemli bu yuzden...

mrblar. bir konuyu sizlere danışmak için üye oldum. Benim 20 yaşında bir erkek kuzenim var. Yıllardır yanlış bedene hapsolduğunu düşündüğünden ameliyatla kız olmaya karar verdi. Psikiyatri testleri sonucu ameliyatla kız olmasına engel olmadığı yönünde rapor çıktı. Şimdi hormon takviyedi alıyor. Bi kız görünümünü almaya başladı. Ameliyatı 4-5 aya olacakmış.
Benden kendisine yardımcı olmamı istiyor hep. Giyim, makyaj vs konularında yarfımcı oluyorum da. Ama erkeklerle konuşmaya çekindiğinden öyle ortamlara onu da getirip tanıştırmamı istiyor. Ama ben bunu yapmakta kararsızım. Sizce napmalıyım?
o değişmek isteyen senmisin yoksa kuzeninn ddiye söylüyosun:confused: yanında ol o zaman destekle ne diyelim ki:süslü:

Back
X