- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
- 53
- Konu Sahibi nasilyaniikii
Bence acele etmemesini söyle, ameliyatı olsun iyileşme sürecini geçirsin daha sonra böyle şeylere başlar ama diğer konularda destek ol, yalnız bırakma.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Danimarkalı kız adlı film geldi aklıma.Evet ben de tam alışamadım. Geçen gün ona alışveriş yapmaya gittik. Hep etek,elbise almak istedi. Orda denemek çok hoşuna gitti kıyafetleri. Ben garip hissettim o an.
Ailesi çok zor zamanlar geçirdi ama şu an alışmaya başladılar
o değişmek isteyen senmisin yoksa kuzeninn ddiye söylüyosunmrblar. bir konuyu sizlere danışmak için üye oldum. Benim 20 yaşında bir erkek kuzenim var. Yıllardır yanlış bedene hapsolduğunu düşündüğünden ameliyatla kız olmaya karar verdi. Psikiyatri testleri sonucu ameliyatla kız olmasına engel olmadığı yönünde rapor çıktı. Şimdi hormon takviyedi alıyor. Bi kız görünümünü almaya başladı. Ameliyatı 4-5 aya olacakmış.
Benden kendisine yardımcı olmamı istiyor hep. Giyim, makyaj vs konularında yarfımcı oluyorum da. Ama erkeklerle konuşmaya çekindiğinden öyle ortamlara onu da getirip tanıştırmamı istiyor. Ama ben bunu yapmakta kararsızım. Sizce napmalıyım?
ben değilim tabi ki. elimizden geldiğinde destek oluyoruzo değişmek isteyen senmisin yoksa kuzeninn ddiye söylüyosunyanında ol o zaman destekle ne diyelim ki
![]()
yoo olabilirsinde yani tercih meselesi ondan dedim çekinmeden yaz diye iyi yapıyosunuzben değilim tabi ki. elimizden geldiğinde destek oluyoruz
kendisi de buraya üye olur belki yakında :)yoo olabilirsinde yani tercih meselesi ondan dedim çekinmeden yaz diye iyi yapıyosunuz
TAMAM cnmkendisi de buraya üye olur belki yakında :)
ya arkadaş olarak tanışması için. Ama sonrasında çevresi genişleyince istediğini yaparSevgili anlaminda tanistirmaksa asla yapma ama arkadas ortamina girmek istiyorsa gelsin seninle.
Tabikide evlenebilir de ama bunun sorumlulugunu alma cinsiyet degistirmekle alakali degil ama bu kimse icin araci olma.ya arkadaş olarak tanışması için. Ama sonrasında çevresi genişleyince istediğini yapar