eğer oturamıyorsan bir sebebi vardır illa ki.
önce o sebebi bulup çöz içinde
gözünde büyütme
daha bikaç hafta öncesine kadar ben de sen gibiydim.
öncelikle düşünce tarzımı ve odamı değiştirdim
2 metrelik bir beyaz masa ve bir müdür koltuğu leylak renginde bir halı ve tataa artık masada oturmaktan keyif alır hale geldim
sonra da yavaş yavaş çalışmaya başladım
1 saatle başladım şuan 3 saat civarındayım.
tempomu arttırmaya çalışıyorum ben de.
bir de ben çat diye başladım sanırım dinlenmem yatmam gerekiyormuş biraz miskinlik yapmam gerekiyormuş onları yapmadan hazır hissedememişim kendimi.
bir de kendine güzel ödüller ver.
mesela bu hafta iyi çalışırsam haftaya 1 gün çeşme ödülüm var benim bayramda :) gibi.
spartacus dizisine sardım bi ara ders çalıştıysam 1 bölüm izleme hakkım oluyordu saat 11de vs gibi
çok da katı olma kendine önemli olan başlaman zor değil inan ki :) başlamak bitirmenin yarısıdır derler.
çalışmayı düşününce önce sınavlara mı çalışsam yoksa teze mi baksam diye düşünüp dururken vakit geçip gitmiş oluyor, inanamıyorum valla :) evet odayı filan değiştirmek çok işe yarıyor ona katılıyorum şu an tatilde olduğumdan da tam konsantre olamıyor olabilirim; ama bakıcam artık. dediğin gibi ben de kendimi akşam dışarı çıkmakla ödüllendirebilirim aslında :)önce güzel bir plan yapıcam şöyle hatta online bi plan yapayım da bilgisayardan da açıp bakabileyim diyorum. saatlerimi filan ona göre ayarlayayım. tutar inşallah hadi bakalım :)
ayşemmm seni de ben ödüllendireyim :)))