Yapmış olabilir mi ?

maviningolgesi

Afra Demir
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2017
553
472
53
kizlar merhaba. Ben tuhaf bir ikilemdeyim. Sorsanız eşime çok güveniyorum asla ondan böyle birsey beklemem ama basına gelen herkes de beklemiyordu sonuçta. O yüzden hiç bir zaman tam sırtımı dayamam.
Eşim ihanet konusunun bizi bitireceğini her Zaman bilir. İkimizin de asla kaldıramayacağı ve evliliğimizi yürütmeyeceğimiz bir durumdur. Cevrede yaşandığında ve her konusu açıldığında birbirimize bunu yaşatmayacagimiza bir kez daha söz veririz.
Fakat yakın zamanda annem kalçasından ameliyat oldu. Ben dört gün hastanede kaldım ve ilk defa o kadar sure ayri kaldık. (Bir iki kere ziyarete gelmesi dışında) Daha sonra annem taburcu oldu ben yanında kalmak istedim ama o sagolsun sorun yasarim korkusuyla beni evime gönderdi. Ben iki hafta boyunca sabah çıktım akşam döndüm baktım anneme. Orda pişirdim buraya getirdim burda pişirdim oraya götürdüm bazen hiç uyumadım iki evin İşini gördüm. Ve o dönem ilaç tedavisi uygulandığı icin on gün eşimle yakınlaşmadık. Öncesinde de bir hafta regldim.
Tabi herşeyi atlattık. Üzerinden bir hafta geçti bunların. Ben bugün evimi temizlerken yatak odasının komidinin yanında bir top küpe buldum. Bu küpenin aynısından çift olarak bende de var. Ama ben bu eve taşındığımdan beri bu küpeleri hiç kullanmadım :( üstelik küpenin ne diğer teki ne de klipsi yoktu bulduğum yerde. Kendi küpelerimi aradım, hani bulayım belki benimdir klipsleri de başka küpeye kullanmışımdır belki diye. Ama o küpeleri bulamadım sanki yerin dibine girdi. Eşim bana yaklaştıkça içimden gelmiyor kendimi tuhaf hissediyorum. Çünkü emin değilim. Sor diyeceksiniz ama küpenin aynısından bende olmasa direk hayırdır derdim her kadın gibi. Ama benim küpemse bu ihtimali bile bile kalbini kırmış olacağım onun. Çünkü annemin hastalığında bana çok destek oldu. Şakayla bile sorsam böyle birşeyi direk seni aldatma fırsatı olarak mi değerlendireceğim der bana kırılır. Hele ki sonra benim küpe çıkarsa o küpe düşünün yani. Bu bizim icin çok hassas bi konu yani:(
Şimdi tek ihtimal var. Ama tek mi onu da bilmiyorum. Benim küpelerim gümüştü. Onları hala daha bulamazsam bu tekli küpeyi bi bilene göstereceğim. Küpe gümüş çıkmazsa kesinlikle evime ve yatak odama baska bi kadın girdi hatta onu oraya bilinçli düşürdü :( ama gümüş çıkarsa da tam anlamıyla benim diyemem sonuçta ben kullanıyorum diye başkası gümüş kullanmayacak değil. Siz kayıp eşyalarınızı nasıl buluyorsunuz ? Ben o küpeleri en son iki sene önce taktım :( ve ordan taşındım o zamandan beri kullanmıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz ne yapmalıyım. Şimdiden teşekkürler ..

İnsanın içine bir şüphe girince ne yazık ki tam emin olamadan rahat edemiyor. Kupenin aynısından sizde olması bana sizin küpeniz olacağı ihtimalini getirdi. Eşinize şöyle sorabilirsiniz "aaa ben bu küpeleri iki senedir ariyordum bulamiyordum, sen mi buldun bir anda ortaya çıktılar" diyerek. Belki de siz evde yokken eşiniz bir şey aradı o esnada buldu siz görün diye oraya bıraktı. Ben bazen evde başka bir şey ararken taa eskiden kaybettiğimiz şeyleri buluyorum ortaya getiriyorum bakın ne buldum diye. Öyle bir şey olabilir.

İnsanın içine bir şüphe girince ne yazık ki tam emin olamadan rahat edemiyor. Kupenin aynısından sizde olması bana sizin küpeniz olacağı ihtimalini getirdi. Eşinize şöyle sorabilirsiniz "aaa ben bu küpeleri iki senedir ariyordum bulamiyordum, sen mi buldun bir anda ortaya çıktılar" diyerek. Belki de siz evde yokken eşiniz bir şey aradı o esnada buldu siz görün diye oraya bıraktı. Ben bazen evde başka bir şey ararken taa eskiden kaybettiğimiz şeyleri buluyorum ortaya getiriyorum bakın ne buldum diye. Öyle bir şey olabilir.
İste iki küpenin tamamen ayrı yerlerden çıkacak olması kafamı karıştırıyor :( çıksa da diğer teki ayrı yerden çıksa bari. Ama yok yok yok :( üstelik benim küpelerim parlaktı çok kullanmadığım icin. Bu kupe gümüş gibi de durmuyor ki gidicem sorucam ama cevabından korkuyorum. Çünkü hayatım boyunca kimden gelirse gelsin kabullenemeyecegim, askımdan olsem gözünün yaşına bakmayacağım bir durum :( bizi bitirir yani. İnsallah yoktur :(

Üzgünüm ama yıllardır takmadığınız küpenin yatağın kenarında olmasının tek bir açıklaması var, başka bir kulakta takılı olması...
Sabahtan beri düşünüp duruyorum. Keşke gerçek her neyse kolay yoldan öğrenebilsem :(

Iki yil once baska bir evde kullandigin kupenin suan ki yatak odanda cikmasi..
Bilmiyorum ne denir
Küpeler annemin hediyesiydi ve bildiğim kadarıyla gümüş ve altınlarımın bir arada olduğu kutu var. Onun içinde olduğunu sanıyordum açtım baktım Yok. Takı dolabı var imitasyon takıların olduğu ona baktım orda da Yok. Yani iki yıl önce kaybolup aniden ortaya çıkmadı. Küpeler iki turlu de bende ama nerde bilmiyorum. Ve bulduğumda tek mi çıkacak çift mi onu da bilmiyorum

Küpeler annemin hediyesiydi ve bildiğim kadarıyla gümüş ve altınlarımın bir arada olduğu kutu var. Onun içinde olduğunu sanıyordum açtım baktım Yok. Takı dolabı var imitasyon takıların olduğu ona baktım orda da Yok. Yani iki yıl önce kaybolup aniden ortaya çıkmadı. Küpeler iki turlu de bende ama nerde bilmiyorum. Ve bulduğumda tek mi çıkacak çift mi onu da bilmiyorum
Insallah dedigin gibi olur ve bulursun
Bilmiyorum benimde kullanmadigim bir cok takim var kutuda vs yatak odamda ama hic odamda orda burda bulmadim
Yani hep koydugum yerdedir

Insallah dedigin gibi olur ve bulursun
Bilmiyorum benimde kullanmadigim bir cok takim var kutuda vs yatak odamda ama hic odamda orda burda bulmadim
Yani hep koydugum yerdedir
Olmasi gereken zAten odur. Hani dalgınlık ve yorgunlukla komidine koyduysam bile (ki onları taktığımı hatırlamamam icin insan olmamam lazim) diğer parçaları da çıkardı bi şekilde ortaya. Ama seytan kulagina kurşun sanki biri tarafından birşeyden dolayı tamamen çıkarılıp konulmuş daha sonra da bi tanesi bilinçli düşürülüp digerleri alınmış gibi. Abartıyor muyum kendi kendimi boşuna mi kuruyorum diye de sizlere sorayım dedim. İnsallah üzücü birsey çıkmaz

Küpede 925 veya gerhangi baska sayı yokmu.. genelde gümüşde yazili oluyor.. gercekten cok can sıkıcı cok üzüldüm hakkınızda hayırlısı insallah korktugun gibi olmaz
Küpede Yok. Benim küpemde de yoktu klipsinde 925 yazıyordu. Genelde top ve taşlı gümüş küpelerde böyledir zAten. İlk defa yasıyorum ben de İnan ne yapacağımı bilmiyorum. Bir yanım bir an önce uyan diyor bir yanım kendini boşuna strese sokuyorsun diyor. Ama üç yılın sonunda çocuk yapmaya karar vermiş hamilelik beklerken böyle birsey mahveder beni. O yüzden çok kötü bir hal içindeyim şimdiden. Umarım boşunadır..

Bulamazsın bence... senin kuleleri taktı giderken birini evde düşürdü... Belki begendi eşinde al senin olsun dedi
Bu şekilde kafamda direk diyalog oluşturabileceğim bir eşim olsaydi zaten bunun kaygısında olmazdım. Çünkü evli kalmazdım. Küpeler görünürde değildi aynısını bulunca aklıma geldi. Takılarım ayni yerdedir ama biri bi taraftaysa diğeri diğer taraftadır böyle birsey olduysa bile bulup takmasına imkan Yok yani. Malum ilgilenemiyordum evimle düzgün iki haftadır. Özellikle de takiyla tokayla.

Sen yokkem kocan yerde bir yerde bulmustur koymustur oraya ya..
Bu kadar da supheci olmayin.

Ayrica kocani tanirsin yapacak olsa kadini evine getirecek kadar cesaretli mi kocan?

Bence sor kocana;
Bu kupeler nerden cikti ? De
Ne bileyim yerde buldum .derse tamamdir

Aa ben de ariyordum ne zamandir iyi olmus dersin

Ayrica gumus kupeler de kararir zamanla.

Küpede Yok. Benim küpemde de yoktu klipsinde 925 yazıyordu. Genelde top ve taşlı gümüş küpelerde böyledir zAten. İlk defa yasıyorum ben de İnan ne yapacağımı bilmiyorum. Bir yanım bir an önce uyan diyor bir yanım kendini boşuna strese sokuyorsun diyor. Ama üç yılın sonunda çocuk yapmaya karar vermiş hamilelik beklerken böyle birsey mahveder beni. O yüzden çok kötü bir hal içindeyim şimdiden. Umarım boşunadır..

Bu şekilde kafamda direk diyalog oluşturabileceğim bir eşim olsaydi zaten bunun kaygısında olmazdım. Çünkü evli kalmazdım. Küpeler görünürde değildi aynısını bulunca aklıma geldi. Takılarım ayni yerdedir ama biri bi taraftaysa diğeri diğer taraftadır böyle birsey olduysa bile bulup takmasına imkan Yok yani. Malum ilgilenemiyordum evimle düzgün iki haftadır. Özellikle de takiyla tokayla.
Bilmiyom simdikik eşine birsey deme... takip konusunda dağınıksan belki düşmüş olabilir... Temizlik yaparken farketmedin belki... Sadece sor eşine tekini bulamıyorum kaybettim galiba gordunmu de...

Sen yokkem kocan yerde bir yerde bulmustur koymustur oraya ya..
Bu kadar da supheci olmayin.

Ayrica kocani tanirsin yapacak olsa kadini evine getirecek kadar cesaretli mi kocan?

Bence sor kocana;
Bu kupeler nerden cikti ? De
Ne bileyim yerde buldum .derse tamamdir

Aa ben de ariyordum ne zamandir iyi olmus dersin

Ayrica gumus kupeler de kararir zamanla.
Evet bi de olayın o tarafı var. Bizim asagi katta bir kari koca var mobese kamerası gibi. Kargocu gelir kime geldin derler. Biz gece üçte yemek yemeye çıkarız sabahına gece hasta mi vardı hastaneye mi gittiniz derler. Yapacak olsa bile sanmıyorum komşulardan cesaret etsin de yapsın. Ama ısın içine seytan karıştı mi kimseye güveni olmuyor insanın. Ayni seytan su an benim aklimin içinde. İnsallah boşuna evhamlaniyorumdur

Yok artik

Esi de..al senin olsun .dedi.:deli:
Aynen ben de gözümde canlandıramadim bir an onu oyle :)

Bilmiyom simdikik eşine birsey deme... takip konusunda dağınıksan belki düşmüş olabilir... Temizlik yaparken farketmedin belki... Sadece sor eşine tekini bulamıyorum kaybettim galiba gordunmu de...
Zaten küpeleri bulamazsam bu küpe de gümüş çıkarsa elimde hala daha bir sonuç olmazsa oyle yoklayacağım ağzını artık..

Aklınıza hemen kötüsü gelmiş ama belki evinizde bir misafir düşürdü ve eşiniz siz yokken yerde bir yerde buldu, sizin sanıp yatak odasına koydu . Yani açıkçası yatak odasında buldum diye hemen başka kadın aklınıza gelmesin. Bence diğer ihtimaller daha yüksek. Fazla suphecisiniz. Adam aldatsa eve niye getirsin, yüksek ihtimal suçu günahı yok sizin sandı siz görün diye koydu.

Aklınıza hemen kötüsü gelmiş ama belki evinizde bir misafir düşürdü ve eşiniz siz yokken yerde bir yerde buldu, sizin sanıp yatak odasına koydu . Yani açıkçası yatak odasında buldum diye hemen başka kadın aklınıza gelmesin. Bence diğer ihtimaller daha yüksek.
Aah ah evime doğru düzgün arkadaşlarımız bile gelmez ki :( ben de istemem kötüsünü düşünmeyi ama anne babalarımız gelir çoğunlukla. İnsallah kötü bir sonuç çıkmaz da ben de buraya yazarım kötü birsey yokmuş merak etmeyin diye :(

Birde 2 senedir hiçmu kutuyu açıp bskmadiniz en son ne zaman yerindeydi kupeler hatarlamuyormusun... valla benim evde birsey eksilse yeri değişse anlarım... duzen bende

Back
X