- 28 Ocak 2017
- 553
- 472
- 53
- Konu Sahibi maviningolgesi
kizlar merhaba. Ben tuhaf bir ikilemdeyim. Sorsanız eşime çok güveniyorum asla ondan böyle birsey beklemem ama basına gelen herkes de beklemiyordu sonuçta. O yüzden hiç bir zaman tam sırtımı dayamam.
Eşim ihanet konusunun bizi bitireceğini her Zaman bilir. İkimizin de asla kaldıramayacağı ve evliliğimizi yürütmeyeceğimiz bir durumdur. Cevrede yaşandığında ve her konusu açıldığında birbirimize bunu yaşatmayacagimiza bir kez daha söz veririz.
Fakat yakın zamanda annem kalçasından ameliyat oldu. Ben dört gün hastanede kaldım ve ilk defa o kadar sure ayri kaldık. (Bir iki kere ziyarete gelmesi dışında) Daha sonra annem taburcu oldu ben yanında kalmak istedim ama o sagolsun sorun yasarim korkusuyla beni evime gönderdi. Ben iki hafta boyunca sabah çıktım akşam döndüm baktım anneme. Orda pişirdim buraya getirdim burda pişirdim oraya götürdüm bazen hiç uyumadım iki evin İşini gördüm. Ve o dönem ilaç tedavisi uygulandığı icin on gün eşimle yakınlaşmadık. Öncesinde de bir hafta regldim.
Tabi herşeyi atlattık. Üzerinden bir hafta geçti bunların. Ben bugün evimi temizlerken yatak odasının komidinin yanında bir top küpe buldum. Bu küpenin aynısından çift olarak bende de var. Ama ben bu eve taşındığımdan beri bu küpeleri hiç kullanmadım
üstelik küpenin ne diğer teki ne de klipsi yoktu bulduğum yerde. Kendi küpelerimi aradım, hani bulayım belki benimdir klipsleri de başka küpeye kullanmışımdır belki diye. Ama o küpeleri bulamadım sanki yerin dibine girdi. Eşim bana yaklaştıkça içimden gelmiyor kendimi tuhaf hissediyorum. Çünkü emin değilim. Sor diyeceksiniz ama küpenin aynısından bende olmasa direk hayırdır derdim her kadın gibi. Ama benim küpemse bu ihtimali bile bile kalbini kırmış olacağım onun. Çünkü annemin hastalığında bana çok destek oldu. Şakayla bile sorsam böyle birşeyi direk seni aldatma fırsatı olarak mi değerlendireceğim der bana kırılır. Hele ki sonra benim küpe çıkarsa o küpe düşünün yani. Bu bizim icin çok hassas bi konu yani
Şimdi tek ihtimal var. Ama tek mi onu da bilmiyorum. Benim küpelerim gümüştü. Onları hala daha bulamazsam bu tekli küpeyi bi bilene göstereceğim. Küpe gümüş çıkmazsa kesinlikle evime ve yatak odama baska bi kadın girdi hatta onu oraya bilinçli düşürdü
ama gümüş çıkarsa da tam anlamıyla benim diyemem sonuçta ben kullanıyorum diye başkası gümüş kullanmayacak değil. Siz kayıp eşyalarınızı nasıl buluyorsunuz ? Ben o küpeleri en son iki sene önce taktım
ve ordan taşındım o zamandan beri kullanmıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz ne yapmalıyım. Şimdiden teşekkürler ..
Eşim ihanet konusunun bizi bitireceğini her Zaman bilir. İkimizin de asla kaldıramayacağı ve evliliğimizi yürütmeyeceğimiz bir durumdur. Cevrede yaşandığında ve her konusu açıldığında birbirimize bunu yaşatmayacagimiza bir kez daha söz veririz.
Fakat yakın zamanda annem kalçasından ameliyat oldu. Ben dört gün hastanede kaldım ve ilk defa o kadar sure ayri kaldık. (Bir iki kere ziyarete gelmesi dışında) Daha sonra annem taburcu oldu ben yanında kalmak istedim ama o sagolsun sorun yasarim korkusuyla beni evime gönderdi. Ben iki hafta boyunca sabah çıktım akşam döndüm baktım anneme. Orda pişirdim buraya getirdim burda pişirdim oraya götürdüm bazen hiç uyumadım iki evin İşini gördüm. Ve o dönem ilaç tedavisi uygulandığı icin on gün eşimle yakınlaşmadık. Öncesinde de bir hafta regldim.
Tabi herşeyi atlattık. Üzerinden bir hafta geçti bunların. Ben bugün evimi temizlerken yatak odasının komidinin yanında bir top küpe buldum. Bu küpenin aynısından çift olarak bende de var. Ama ben bu eve taşındığımdan beri bu küpeleri hiç kullanmadım

Şimdi tek ihtimal var. Ama tek mi onu da bilmiyorum. Benim küpelerim gümüştü. Onları hala daha bulamazsam bu tekli küpeyi bi bilene göstereceğim. Küpe gümüş çıkmazsa kesinlikle evime ve yatak odama baska bi kadın girdi hatta onu oraya bilinçli düşürdü