• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaprak Dökümü - Kanal D

Neclanın mezardakı fragmanını buldum ama lınk vermk yasak dımı burdan gönderemem isteyene özelden atayım kızlar msj atın bana

alirıza beye de inme inmiş. heralde ferhunde evi ellerinden alınca felç geçirdi. gidecek yerleri olmadığı için leylanın yanına sığındılar.

cigdem 83 aynı şeyleri yazmışız :) valla ben senin yazdıklarını sonradan gördüm

karçem bumu yani sizde burdasınız hee slmmmmmm

bumuyani ben isterim fragmanı ama burdan yasak olduğunu sanmıyorum yinede emin değilmmmmm

Yeni fragmanlar var;ama ben bir tanesini bile göremedim yamafoldumben Akşam eve gider gitmez Kanal D açıyorum yaaa..Bir denk gelemedimmafoldumben

karçem bumu yani sizde burdasınız hee slmmmmmm

bumuyani ben isterim fragmanı ama burdan yasak olduğunu sanmıyorum yinede emin değilmmmmm
heheh derdım vardan emeklı oldum kendıme yenı yuva buldum .kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ferhundenın ızıne dustum ben kedı o fare hadı bakem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile4

fikretin oğlu oluyor .hayriye hanım keyifli leyla ile alışverişte şevketin iflası cemin ölümü ferhundenin mutluluğu derken final yapacak

Kızlar ben yeni fragmanı göremedim yaa,
nettede yok sanırım, bulan varsa paylaşsın lütfen, meraktan çatlıycamkafamçokkarıştı

yahu ne biçim dizidir...her hafta izliyorum her hafta içimi sıkıntı basıyor kaydirigubbakcemile3 Ah Ali Rıza amcam diyorum hep..kaydirigubbakcemile2

Aaaa ben yeni tanıtımları görmedim, nasıl kaçırdım yahu.. çatlarım şimdi meraktan. delikafadulden

Nihayet izledim yeni fragmanıopuyorumnanaktan

Hayriye Hanım ve Leyla alışveriş yapıyorlar ve Hayriye Hanım baya bir süslenmiş.Fikretler yeni evlerine taşınmışlar ve çok şeker bir oğlu olmuş.Onlar çok mutlu... Necla zaten mezarda çiçek koyuyor ama mezar kimin hala çözemedim..Ferhunde ve Mithat kucak kucağa ve bence Ferhunde'nin ki mutluluk değil de Şevket'i kızdırmak belli.Şevket de onlara bakıp bakıp çatlıyor.Yani Ferhunde amacına ulaştı nihayetkaydirigubbakcemile3

Back
X