Yaprak Dökümü - Kanal D

üff yaa kalbim nasıl kaldırıcak bu diziyi izlerken bilmiyorum... fragmanlarda alirıza beyi tekerlekli sandalyede gösterdiler ya... sonunun kötü olcağını bile bile izlemek hiç hoş olmuyo... ben hep iyi şeyler olucak umuduyla izlerdim bu diziyi.. ama bu sezon tanıtımlarını izledikten sonra elim ağzımda izleyebilirim... eskisi kadar da keyif vereceğini zannetmiyorum

Her verdikleri fragman doğru çıkmıyorki kızlar.. benzerleri oldu bugüne kadar ama olmayanlarda oldu. gerçi kitaba sadık kalırlarsa Ali Rıza Bey felç oluyor doğru da belki iyi biter. Benimde aklıma şey geldi, acaba Necla'yı mezar başında gösteriyorlardı ya; o dizinin son sahneleri falan olabilir mi? yani anne ve babasının mezarı başında olabilir mi Necla? gerçi Amerika muhabbeti çok döndü, Cem ölüyorsa eğer uçak kazası olucak sanırım.

ya sizde farkettiniz mi oğuzun yüzünde bi değişim var ama ne:uhm:

ewet oğuz ilk günlerindeki haline dönmüşkaydirigubbakcemile3
hatırlıosunuz dimi o çömez hallerinikaydirigubbakcemile3

ferhunde acayip güzelleşmiş. hakkaten..nejla ne kadr görgüsüz ya ayşeyi nasıl hasladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…