Yaprak Dökümü - Kanal D

ay ferhunde çok hoştu sabah mini şortlu botlar filan bayıldım
haftayada şevket yakacak kesin evi
hani dizinin sonunda fikret konuşuyo ya
babası nejlalarda bişiler anlattı
fikrette dediki bu konuşma bazıalarımıza su
bazılarımıza ateş oldu dedi
kesin şevket yakıyo

Evet Ferhuşu çok beğendim akşam. Mor elbisesine de bayıldım....Ama genede sinirden gümbür gümbür izledim. Neyse Mithatla nasılsa bozulacak araları.....:mymeka:

ferhunde cazibesiyle mithatın aklını çelmeye çalıo..
ayy hele o banyoya girmeden önceki havluyu üzerinden atışı ve mithatın suratı neydi öle yaaaa..
adam ii sabredio vallaaa...
ama garibimin başına neler gelecek haber bilem yok...
neclayada deli oldum yaaa..
nası davranıo küçük kardeşine öle..
ama o küçük kızda nası lafını verdi..ablamla bi mont yüzünden birbirinize yaptıklarınız unutmadım die....
sonra duu bakım başka neler vardı.....
ben kesin fikret bebeğini düşürür die bekliodum ama öle olmadı ama sanki yakındır gibi gelio...
hamile kadınsın otursana be kadın yerinde her yere ekşına gidion...

aklıma geldikçe yazarım daaa....

Günaydın
bende sıkı bi yaprak dökümü izleyicisiyim
En pür dikkat izlediğim yer mithat karanın o boş kağıdı vermesi ve kesin alır dedğim ferhundenin alamaması kaadın acayip oynuyo yaaaaaaa

oğuz hem evi hemde arabayı onun üstüne yaptı
bende anlamadım oğuz nasıl kazandı
2,5 yıldır borçları bi türlü ödeyemedik 3 bin oldu 30 bin
ama oğuz3 ayda neler yaptı
yuh bize valla

Valla canım bendee..Bir biz kazanamıyoruz vallahi öyle:dilcikar:

ferhunde cazibesiyle mithatın aklını çelmeye çalıo..
ayy hele o banyoya girmeden önceki havluyu üzerinden atışı ve mithatın suratı neydi öle yaaaa..
adam ii sabredio vallaaa...
ama garibimin başına neler gelecek haber bilem yok...
neclayada deli oldum yaaa..
nası davranıo küçük kardeşine öle..
ama o küçük kızda nası lafını verdi..ablamla bi mont yüzünden birbirinize yaptıklarınız unutmadım die....
sonra duu bakım başka neler vardı.....
ben kesin fikret bebeğini düşürür die bekliodum ama öle olmadı ama sanki yakındır gibi gelio...
hamile kadınsın otursana be kadın yerinde her yere ekşına gidion...

aklıma geldikçe yazarım daaa....

Bende neclaya deli oldum.Çalışanının yanında da çok güzel bağırdı.Afferin Ayşe'yekaydirigubbakcemile2Aynı kayınvalidesi gibi davranmaya başladı resmen ya...
:mymeka:

Ferhunde havluyu atınca mithat karanın nutku tutuldu bi an taş gibi hatun tabi.
Ama miithatın aklı başına gelir inşallah biraz temkinli yaklaşsa ferhundeye ama kadın cadı tabi seksiliğini kullanyor yine.

Allah düşmanımın başına Ferhunde gibi gelin
Cevriye gibi kaynana nasip etmesin ya -tatlicadiarzu-

Ben de Mithat'ı akıllı bilirdim.Kağıdı görünce ahanda boşanma dilekçesi herhalde dedimkaydirigubbakcemile2 Bir baktım boş kağıt Ferhunde yaş tahtaya basar mı hiç,tabii ki yırtcak yanekaydirigubbakcemile

ay valla o kağıdı uzatınca oh be dedim ama sonunda tüh be dedim :gitme:

ay ferhunde çok hoştu sabah mini şortlu botlar filan bayıldım
haftayada şevket yakacak kesin evi
hani dizinin sonunda fikret konuşuyo ya
babası nejlalarda bişiler anlattı
fikrette dediki bu konuşma bazıalarımıza su
bazılarımıza ateş oldu dedi
kesin şevket yakıyo

Demek fikret sevketin aklina dusurdu ates diyerekten. naniknanik:roflol:

Ben de Mithat'ı akıllı bilirdim.Kağıdı görünce ahanda boşanma dilekçesi herhalde dedimkaydirigubbakcemile2 Bir baktım boş kağıt Ferhunde yaş tahtaya basar mı hiç,tabii ki yırtcak yanekaydirigubbakcemile

Evet tabiki yirtar onun icin cok birsey ifade etmez,
nasilsa onlari evden atma mutlulugunu yasadi,
sonucta mitattan bosansa bile eli bos kalsa bile hala kendi evi var sirketi var
ve ustune ustelik kesin yeni bir kurban bulur yani o kagit ona tinnnn tinnn tinn
Saf mithat da sevgisini oyle olcebilecegini zannediyor.
Leyla iyi konustu mithat'a az da olsa aklina girdi malin.

Dizi bile olsa insan Ferhunde gibi kadının yanında Mithat gibi bir kazmayı görünce doğal olarak afallıyo midesi bulanıyo ki biz izlerken dayanamıyoruz yazık kadın bide o herifi öpüyo off delikafadulden başka oyuncu mu kalmadı memlekette ya

Evet tabiki yirtar onun icin cok birsey ifade etmez,
nasilsa onlari evden atma mutlulugunu yasadi,
sonucta mitattan bosansa bile eli bos kalsa bile hala kendi evi var sirketi var
ve ustune ustelik kesin yeni bir kurban bulur yani o kagit ona tinnnn tinnn tinn
Saf mithat da sevgisini oyle olcebilecegini zannediyor.
Leyla iyi konustu mithat'a az da olsa aklina girdi malin.

Evet Leyla süper konuştu valla...Biraz aklı başına geldi demiştim ki yine manyadıkaydirigubbakcemile

Dizi bile olsa insan Ferhunde gibi kadının yanında Mithat gibi bir kazmayı görünce doğal olarak afallıyo midesi bulanıyo ki biz izlerken dayanamıyoruz yazık kadın bide o herifi öpüyo off delikafadulden başka oyuncu mu kalmadı memlekette ya

:roflol:

öpcek öpcek yenı bölümde iyicene opcek artık ee adam çaktırmadan resti çekti ulen ferhunde önceden şevketle yattıgı odada şimdi de bunlamı yatcek

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bende seyi merak ettim
o mutfak son ana kadar degismemisti,yani aliriza beyler kullaniyorlardi hala
onlar cikinca e dogal olarak kap kacak bisii kalmamis olmali
ferhunde siparis mi etti ki onca yemegi acep

Ohhhh dün hasretimi giderdim yaa, meğer ne çok özlemişim dizimi opuyorumnanaktan
Ferhunde minicik minicik giyinmiş ne şekerdi...Ben giysem, kesin bir yerimden frikik veririm, onu taşımakta mesele helal olsun daş gibi hatun zemuszemus
Mithat kara da bilmem ne budalası olmuş resmen :olmaz: Nasıl dönüverdi :sinifsinif:

Mithat kağıdı uzatınca evlilik sözleşmesi yapacak sandım şimdi moda ya o bakımdan kaydirigubbakcemile3
Ferhunde imzalı kağıdı yırttı ama kimbilir ne planlar var kafasında bekleyip göreceğiz bakalım kaydirigubbakcemile

Dizi sonunda verdi yeni bölüm fragmanını...
Yeni bölümde yangın çıkıyor, Ferhunde ile Mithat'ın evinde, Ferhunde bağırıyor "Şevket yaptı" diye.Necla Şevket'e; Cem ile ortaklıktan vazgeçmesini söylüyor, "zaten zor durumdayım" diyor.

güzel bi bölümdü dünkü
mithat ne tuhaf yani bi erkek için en önemli şart neymiş öğrendik kadın iki kıvırttı işlem tamam :))
nejlada tam bi sonrdan görme olmuş yani

Back
X