Yaprak Dökümü - Kanal D

rica ederim canim :lepi:
evet yanarken bitti.. yerimseniben

bence aslinda
bütün bu isleri baslarina saran SEDEF ve SEVKET oldu..
niye derseniz..ilk bölümlerde sedef oguzla tanismisti.
neclanin adini vermisti hatirliyorsaniz...

yani oguzu o salmis oldu baslarina..ferhundeyide sevket saldi :mymeka:

hafızaya bak be mirmirmirmir

olan leylaya oldu necla burnu havada hayriyede az havalı deil ne o öyle komşularla konuşması

akli sira muhtesem aile tablosu veriyor :1closedeyes:
ben neclaya cok gicik oldum ya..
hele dünkü degil ondan önceki bölümde o sac neydi kafamçokkarıştı
tipsiz :mymeka:

akli sira muhtesem aile tablosu veriyor :1closedeyes:
ben neclaya cok gicik oldum ya..
hele dünkü degil ondan önceki bölümde o sac neydi kafamçokkarıştı
tipsiz :mymeka:
hakkaten la o ne biçim kafa dedim kafamçokkarıştı
görmemişin ancak bu kadar aklı olur -tatlicadiarzu-
normal olm bosuna okumadik bunca yil..beynimizi calistirdik lülülülülülü

bizde okuduk demi o kadar gerileri hatırlamimm naniknanik

hakkaten la o ne biçim kafa dedim kafamçokkarıştı
görmemişin ancak bu kadar aklı olur -tatlicadiarzu-

bizde okuduk demi o kadar gerileri hatırlamimm naniknanik

acaip igrencti saci yaaa :roflol:
bide ben cemin annesinin laf sokmasina bayiliyorum :hooray:
oh az bile yapiyor neclaya :icecream:
denizde simdi asik oluyor eczaci cocuga..nolacak aceepp..

birde mithatin dudaklari iyyyk akannehir

Leylaya bişe olduğu yok ya. HEp kendi yaptıgı salaklıkların cazesını çekio :teytey:

vereliniortak
aynen..aslinda hepsi kendi salakligini cekiyor..

ali riza beyde de hata var.. :1closedeyes:
ne o öyle, bi trip bi trip..
biraz birsey yapsaydi kizlari oguzla görüsmeye basladiginda o zaman böle olmazdi :mymeka:

leyla zaten adi kiskanc insanin teki bunu tartismaya gerek var mi ? -yok sengözlerimebaksanab

neclaya gelince ,sonucta oguzla leyla bir araya gelmis mi gelmis

sen hangi akla hizmet bu adama bir daha inanip ,hemde ablanla evliyken

kacarsin ve aileni rezil edersin ,hem de nisanlin var şakkıdı

ask ve sevgi bu kadar ucuz,basit olmaz, sizin görüsünüz öyleyse bilemem mirmirmirmir

bizde bir kiz sebeb ne olursa olsun nisanliysa vede ablasinin kocasiyla kaciyorsa

kusura bakma ama buna normal bakilmaz, namussuzluktur

zaten toplumumuzdada bu böyledir :delphin:

ben necla sütten çıkmış ak kaşık demiyorum ama oğuz önce neclanın sevgilisiydi leyla hanım kendi yaptıklarına bakmıyo sürekli ben mağdurum deyip kendini acındırıp duruyo kendi suçlarını hiç kabul etmiyo kendini gökten zembille inmiş melek sanıyo

evet hepsi hatalı anne baba leyla necla şevket.
şevket kocasından ayrılmadan ferhunde ile birlikte oldu. evlendi. yamanı dolandırdı bankayı dolandırdı hapis yattı. affedildi. neden ferhunde oldu.
necla ablasının kocası ile kaçtı evlatlıktan reddedildi afefedildi.
fikret kimseye sormadan evlendi affedildi.
leyla oğuzu sevdi tecavüze uğradı bebeğini düşürdü. oğuzla evlendi. kardeşi kocası ile kaçtı aklını oynattı. tam atlattı doktorla evlenmek isterken yalanlar ayrılığına neden oldu. napsın bir tek oğuz ona kucak açtı. değişti oğuzu savunmuyorum ama umarım leyla ile evlenir.
ali rıza evlat ayırıyor bence. hepsini affetti leylayı ayırıyor.
evet oğuzu başlarına saran sedef.
ayrıca fikret ayıp etti. leyla onu hastaneye götürdü o telefonda soğuk konuştu.

evet hepsi hatalı anne baba leyla necla şevket.
şevket kocasından ayrılmadan ferhunde ile birlikte oldu. evlendi. yamanı dolandırdı bankayı dolandırdı hapis yattı. affedildi. neden ferhunde oldu.
necla ablasının kocası ile kaçtı evlatlıktan reddedildi afefedildi.
fikret kimseye sormadan evlendi affedildi.
leyla oğuzu sevdi tecavüze uğradı bebeğini düşürdü. oğuzla evlendi. kardeşi kocası ile kaçtı aklını oynattı. tam atlattı doktorla evlenmek isterken yalanlar ayrılığına neden oldu. napsın bir tek oğuz ona kucak açtı. değişti oğuzu savunmuyorum ama umarım leyla ile evlenir.
ali rıza evlat ayırıyor bence. hepsini affetti leylayı ayırıyor.
evet oğuzu başlarına saran sedef.
ayrıca fikret ayıp etti. leyla onu hastaneye götürdü o telefonda soğuk konuştu.

bencede neclayi affetmemeliydi..neclada sanki kendi calisip kazanmis gibi evini kücücük ayseden kiskaniyor degilde,sakiniyor diyelim :mymeka:
cemin aklina sasarim bula bula neclayi buldu ya :oklava:

acaip igrencti saci yaaa :roflol:
bide ben cemin annesinin laf sokmasina bayiliyorum :hooray:
oh az bile yapiyor neclaya :icecream:
denizde simdi asik oluyor eczaci cocuga..nolacak aceepp..

birde mithatin dudaklari iyyyk akannehir

valla ha suzan hanım çok yaşa sen :roflol:
aslında fikretin değilde neclanın kaynanası olmalıymış cevriye :ecrin_bebek:

deniz aşık oluyo nan nolcek :bbo:

ıyy onu hiç deme kuzasım gelii :bbo:

vereliniortak
aynen..aslinda hepsi kendi salakligini cekiyor..

ali riza beyde de hata var.. :1closedeyes:
ne o öyle, bi trip bi trip..
biraz birsey yapsaydi kizlari oguzla görüsmeye basladiginda o zaman böle olmazdi :mymeka:

çok abarttı çok
son bölümde ay yeter be dedim
sütten çıkmış ak kaşık sanki :1closedeyes:
komşulara rezil olmaya ne gerek vardı :mymeka:

Necla dizinin en namuslusu yada ahlaklısı gibi bi yorum yazıldığını göremiyorum ben.
Biz sadece leylanın sütten çıkma ak kaşık olmadığını konuştuk :1closedeyes: Oğuz leylanın kocasıydı necla onla kaçmamalıydı dio herkes. Leyla kocasını iyi seçecekti ozmn. Gidip kardeşinin sevgilisiyle düşüp kalkmıcaktı :dilcikar:
Toplumumuzda evli olmadığı bi erkekle düşüp kalmak ondan hamile kalmak normal mi karşılanır? bu ailesini rezil etmesine neden olmazmı? Bu namussuzluk deilmi? Böle bi davranışı namuslu insanlarmı yapar? :oklava:
Bence leyla kesinlikle yaptıklarının cezasını çekio.
Necla oguzla bi kere kaçtı pişman oldu aklını başına topladı. Aşkını kalbine gömdü mantıklı karar verdi oguzu bırakıp okula döndü. Sonuçta herkes hata yapar amaç bunlardan ders almaktır. Ama leyla naptı oğuza ikinci kez dönü tüm o yaptıklarından sonra. Dicek laf bulamıorum ona kötükedihüso

bende neclanin sütten cikma ak kasik olmadigini konustum

ve necla namusludur dediniz diye her hangi bir yorumumu gördünüz mü :delphin:

neclada o zaman kacicak sevgilisini iyi secicekti,hem leyla o adamin tecavuzune ugradigi icin ve babasi yüzünden evlenmek zorunda kaldi :umursamaz:

gercekten neclanin askini icine gömdügüne inaniyormusun fisfisfis

o yüzden mi oguzla ilgili her habere atliyor :1closedeyes:

neyse ,leylaninda neclaninda ne mal oldugu belli, tartismaya acilir bir konu degil zemuszemus

ben necla sütten çıkmış ak kaşık demiyorum ama oğuz önce neclanın sevgilisiydi leyla hanım kendi yaptıklarına bakmıyo sürekli ben mağdurum deyip kendini acındırıp duruyo kendi suçlarını hiç kabul etmiyo kendini gökten zembille inmiş melek sanıyo

evet canim bende aynisini söylüyorum

leyla zaten basli basina itici bir karekter

fakat neclada hic hemde hic hos olmayan bir karekter oldu cikti

sonradan görme yani(kardesine hic birseyi elletmeyen,annesinin telefonlarina cikmayan,onlara destek olmayan,abisini tersleyen ne oldum delisine döndü

ama lafa gelincede yasadigim hayat cok zor lafina siginiyor

zorla mi evlendirdiler cemle ? -hayir kendisi gitti kosa kosa

niye ? - cunku para ,bolluk icin

neclada şunuda düşünün laf olur diye korkuyor kardeşine elletmiyor kaynanası tarafı laf edecek diye elletmiyor olaabilirmiCADIARZUbide iyi yönünden bakalım:roflol:

ama oğuz nejlayla ayrılmıştı ve nejla kardeşini oğuzla görüşmesi için teşvik etmemişmiydi benmi yanlış hatırlıyorum yani aslında hepsi hata ama leylanınkiler daha insani gençlik hatası diye unutulabilir şeyler ama nejlanın her nekadar eski sevgiliside olsa eniştesiyle kaçması ki kardeşine tecavüz ettiğini bile bile asla affedilebilir bişey değil.. bu olayların üzerine yanlız ailesinden uzakta yaşamak zorunda kalması ve sonradan iyi biriyle evlenmesi unutturdu geçmişi ama o sıralar leylada akıl hastanesindeydi, ailesinin yanında mutlu mesut değildi ve leyla asla istediği gibi yaşayamayan hep sabreden göz yuman taraf oldu ve çok yanlız kaldı ve tamam çok yanlış ama oğuzun sevgisine inandı ve şuan daha mutlu onunla olmaktan.. alirıza bey bazı konuları hemencik unutabildi ama leylayı affedemedi bi türlü yani nejlayı şevketi bile affetti daha ne olsun.. işte sonunda leylaların ellerine kalıcaklar ya ondan bu kadar uzatıldı bence affedilme konusu...aslında bence içlerinde en acınacak sevgiye muhtaç olan leyla

neclada şunuda düşünün laf olur diye korkuyor kardeşine elletmiyor kaynanası tarafı laf edecek diye elletmiyor olaabilirmiCADIARZUbide iyi yönünden bakalım:roflol:

eger necla o evin hanimiysa, ister kirilsin ister dökülsün sorun etmemesi lazim..
oda laf ettirmesin ailesine..ee tabi her halti yiyip sirf namusunu temizlemek icin biriyle evlenirsen ailesinden laf yemeyide göze almalisin dimi :1closedeyes:

ama oğuz nejlayla ayrılmıştı ve nejla kardeşini oğuzla görüşmesi için teşvik etmemişmiydi benmi yanlış hatırlıyorum yani aslında hepsi hata ama leylanınkiler daha insani gençlik hatası diye unutulabilir şeyler ama nejlanın her nekadar eski sevgiliside olsa eniştesiyle kaçması ki kardeşine tecavüz ettiğini bile bile asla affedilebilir bişey değil.. bu olayların üzerine yanlız ailesinden uzakta yaşamak zorunda kalması ve sonradan iyi biriyle evlenmesi unutturdu geçmişi ama o sıralar leylada akıl hastanesindeydi, ailesinin yanında mutlu mesut değildi ve leyla asla istediği gibi yaşayamayan hep sabreden göz yuman taraf oldu ve çok yanlız kaldı ve tamam çok yanlış ama oğuzun sevgisine inandı ve şuan daha mutlu onunla olmaktan.. alirıza bey bazı konuları hemencik unutabildi ama leylayı affedemedi bi türlü yani nejlayı şevketi bile affetti daha ne olsun.. işte sonunda leylaların ellerine kalıcaklar ya ondan bu kadar uzatıldı bence affedilme konusu...aslında bence içlerinde en acınacak sevgiye muhtaç olan leyla

ama birdahaki bölümde esyalarini toparlayip geliyo yine kürkcü dükkanina :umursamaz:

bende neclanin sütten cikma ak kasik olmadigini konustum

ve necla namusludur dediniz diye her hangi bir yorumumu gördünüz mü :delphin:

neclada o zaman kacicak sevgilisini iyi secicekti,hem leyla o adamin tecavuzune ugradigi icin ve babasi yüzünden evlenmek zorunda kaldi :umursamaz:

gercekten neclanin askini icine gömdügüne inaniyormusun fisfisfis

o yüzden mi oguzla ilgili her habere atliyor :1closedeyes:

neyse ,leylaninda neclaninda ne mal oldugu belli, tartismaya acilir bir konu degil zemuszemus

Sanırım bi kısmını unutmuşşun olayın :umursamaz: ilk tecavüze ugradı evet doğru ama sonra gidip aynı adamla tekrar kendi isteğiyle birlikte oldu sanırım bi kerede yapmadı bunu :olmaz: bi kaç kere yaptı :kızgın: sonrdaa baba beni onla evlendirme dedi. onu baştan düşüncekti. babası o adama bayılmıodu kızı böle bi halt yemeseydi evlendirmezdi asla onları. Ki babası vaktiyle o ahlaksız adamla görüşmeyin dedi die necla görüşmeyi kesmişti leyla kendine hakim olamadı görüşmeye devam etti. oda kesseydi görüşmeyi aileleri oğuzdan uzaklaşmış olurdu. Bidaha bu kadar iç içe olmak zorunda kalmazlardı.
Herkesinde bildiği gibi hepsi ayrı ayrı suçlu hepsi hatalar yaptı. Fakat en çok leyla zarar gördü yazık denio ya ben o şaşıorum. o kıza yazık mazık deil ne geldiyse başına hasetliğinden geldi :roflol:

Son düzenleme:

ona tecavüz ettiğini bi kera koydu, kardeşine aşık oldugunu onla kaçtığınıda bi kenara koydu, başkasından bi çocugu oldugunuda bi kenara koydu ki o çocuk ve annesi devamlı aralarında olucak oğuzun çocuguyla görüşmesini engelleyemez... daha neler yaptı oğuzda aklıma gelmior kaydirigubbakcemile3 bunlara rağmen onla mutlumu olucak bence kendini kandırıo. sanıo ki oğuz ona aşık olsa herşey hallolucak çektiği herşeyi çekmemiş gibi olucak. Yok böle bişe insan birinden bu kadar zarar görse onu asla affedemez. Bak neclayı affediomu kocaıyla kaçtı die. Ama oğuzun tecavüzüne uğruo, oğuz evli oldukları sürece ona etmediğini birakmıo acayip rencide edio, kardeşiyle kaçıo ama oğuzu gene affedip ona geri dönüo :umursamaz:

Sanırım bi kısmını unutmuşşun olayın :umursamaz: ilk tecavüze ugradı evet doğru ama sonra gidip aynı adamla tekrar kendi isteğiyle birlikte oldu sanırım bi kerede yapmadı bunu :olmaz: bi kaç kere yaptı :kızgın: sonrdaa baba beni onla evlendirme dedi. onu baştan düşüncekti. babası o adama bayılmıodu kızı böle bi halt yemeseydi evlendirmezdi asla onları. Ki babası vaktiyle o ahlaksız adamla görüşmeyin dedi die necla görüşmeyi kesmişti leyla kendine hakim olamadı görüşmeye devam etti. oda kesseydi görüşmeyi aileleri oğuzdan uzaklaşmış olurdu. Bidaha bu kadar iç içe olmak zorunda kalmazlardı.
Herkesinde bildiği gibi hepsi ayrı ayrı suçlu hepsi hatalar yaptı. Fakat en çok leyla zarar gördü yazık denio ya ben o şaşıorum. o kıza yazık mazık deil ne geldiyse başına hasetliğinden geldi :roflol:

leyla böyle bir halt yedi diye nasil diyebilirsin

tecavüze ugramasi kendisinin halt yemesi mi :olmaz:

asagidaki arkadas leylanin kisiliksizligini ,acilarini ve neclanin kisiliksizligini guzel dile getirmis

her ne kadar ben ne neclayi nede leylayi savunmasamda ! :delphin:

leyla böyle bir halt yedi diye nasil diyebilirsin

tecavüze ugramasi kendisinin halt yemesi mi :olmaz:

asagidaki arkadas leylanin kisiliksizligini ,acilarini ve neclanin kisiliksizligini guzel dile getirmis

her ne kadar ben ne neclayi nede leylayi savunmasamda ! :delphin:

sen sanırım yazdıklarımı okumuosun!
tmm bi kere tecavüze ugradı ama sonra gidip kendi isteğiyle birlikte oldu hemde bi kaç kere :oklava:

slm.. bende bu diziyi baladğndan beri kaçrmadn izleyenlerdenm ..
ama son zamn izlemeyi bırakmştm bile bi kaç bolm çok sıkmıştı ..
leyla çok kafasz saf hele son bolmde sedefe abisini kotuledi daha ne uğraşıyorsa
nejla hem gorgüsüz hem çock onu o şekide kabul etmiş ılımlı olacağna hala cem e kafa tutabilior ..
ferhunde gıcıkkkk
hayriye hanmm hala bir havalarda ...
bakalmmm sonları ne olacak
kitabı okumştm gerçi ama kitabn baya dışına çıktılar ..

Back
X