Yaprak Dökümü - Kanal D

ağlama canım ya :sinifsinif:
bak şimdi o cem var ya ölü takliti yapan
işte o şimdi laylaya gitti oynuyor çıkıştada çorbacıya gitçek işkemde içicek kaydirigubbakcemile2

işkembecide bide kusarlaelaelaelaelaedelikafadulden
:roflol::roflol::roflol:

kızlar nejlanın ağlamasına laf sölemeyin ya :gitme:insan öle bi durumda her çeşit ağlar.nebiliim bihterin gülmesinden çok daha doğaldı yani

necla aglamak icin zorlanmis,
kolay deyil tabi aglamak,
rol yapmak

cem öldü
necla hamilemi kitabda ne yaziyor

kızlar çok fenayım ya
eşime sarılıp sarılıp ağliyorum
oda sinir oldu artık birak şu dizileri izleme diyor
ama napim cem eşime çok benziyor ve çok seviyordum cemi ya
niye böyle oldu ya niye iyileşemedi

albendende okadar valla dizinin başından beri ağlıyorum eşime bakıp bakıp eşim geliyo aşkım sen niye ağlıyon diyor bende o öyle dedikçe daha çok ağlıyom ay kafamı neyle dağıtcam ya bne

ya yenı sezon fragmanında benı hayrete dusuren bır sey var kızlar ya alırıza beyfelc gecırmıs herhal oguz onu denız kenarında sandalyeyle bır yere göturuyordu.sakın ola denıze falan atmasın adamı.öcunu almak ıcın:roflol::roflol:dermısım gercektenya o sahneyı merak edıyorum bende.CADIARZU

Kizlar aferdersiniz ama sanki Necla orgazm oluyordu yaaaa.Tövbe estagfurulahhhhh.O ne bicim ihlamak.ih ih ih.....

konu patlamak uuzre hadi bu akşam cem için da edelim iileşsin..
kurtlar vadisinde çakır ölunce izleyenlerden cenaze bile duzneleyenler olmuş yaa akannehir

albendende okadar valla dizinin başından beri ağlıyorum eşime bakıp bakıp eşim geliyo aşkım sen niye ağlıyon diyor bende o öyle dedikçe daha çok ağlıyom ay kafamı neyle dağıtcam ya bne

bende sevgilimi istiyorum ya ,inanılmaz özledim onu bu akşam bi daha hiç üzmeyecem onu

Konuyu Toplam 35 Kullanıcı okuyor. (28 Kayıtlı kullanıcı ve 7 Misafir)
bebişim52, aycaaaaaaa, Aysha29, Azeri kizi, babykuzum, bequiet, beyaz toprak, Bihter06+, caliptra, celen35, deniz..., dids, femalexx, gülsu, helalhelal, ikrar, KelebekAfyon, klml, leylaaa07, lostsun, mazbut, MissA, mltm87, phenol, semaveela, serena-, ysm_ysm

kızlar valla mçok başım ağrıyo ağlamaktan resmen kirpiklerim acıyo kaşınıyo ya

ya dızı kıtabtan cok farkkı kızlar lıse bırde okumustum.az bısey hatırlıyom.pek benzemıyo cunku mesela fıkretın kocası tahsın kıtapta kötu karakterdi ve fıkretı dövuyodu sureklı.burda tam tersi.

necla da dünyanın en büyük acısıyla öğrendi herşeyin boş olduğunu havalanıp duruyordu kardeşine bile elleme eşyalarımı diye.ders çıkarmak lazım işte bu dizilerden.

ağlama canım ya :sinifsinif:
bak şimdi o cem var ya ölü takliti yapan
işte o şimdi laylaya gitti oynuyor çıkıştada çorbacıya gitçek işkemde içicek kaydirigubbakcemile2

ayy canım ya
buna güldüm işte
eşimde öyle diyor
sen ağla ağla onlar şuan parti yapiyor diyor

ya yenı sezon fragmanında benı hayrete dusuren bır sey var kızlar ya alırıza beyfelc gecırmıs herhal oguz onu denız kenarında sandalyeyle bır yere göturuyordu.sakın ola denıze falan atmasın adamı.öcunu almak ıcın:roflol::roflol:dermısım gercektenya o sahneyı merak edıyorum bende.CADIARZU

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ayy kopmuş durumdayım yaa..

necla evlenip suriyeye gidip orda yaşıyordu kitapda
fikretin kocası yaşlı bi adam fikret mutsuz ama burda öyle degil
leyla metres olarak avukatıyla beraber adam ona ev tutmuş alirıza en son leylada kalıyor kitap böyleydi

Back
X