• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaprak Dökümü - Kanal D

ayy hayriyede şu delikten kurtuluruz diye hayaller kuruyo paragöz kadın zaten kızıda ona çekmiş neclanın elinden herşeyi bi alsınlarda görsün bakalım elmi yaman beymi,zaten cemle evlendikten sonra kendini iyice bişey sanmaya başlamıştı bu arada romana göre neclanın kötü yola düşmesi gerekmiyormu,leyla bi avukatın metresi olacaktı ama burda avukat olmadığına göre oğuzla evlenmeden yaşayıp gidecek ,belki şevkette yeniden ferhundenin tuzağına düşebilir

tüüüüüüüüüüüüüüüüüü nejlaaaa boyun posun devrile emi akannehir
alkisalkisalkisalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3
ayy hayriyede şu delikten kurtuluruz diye hayaller kuruyo paragöz kadın zaten kızıda ona çekmiş neclanın elinden herşeyi bi alsınlarda görsün bakalım elmi yaman beymi,zaten cemle evlendikten sonra kendini iyice bişey sanmaya başlamıştı bu arada romana göre neclanın kötü yola düşmesi gerekmiyormu,leyla bi avukatın metresi olacaktı ama burda avukat olmadığına göre oğuzla evlenmeden yaşayıp gidecek ,belki şevkette yeniden ferhundenin tuzağına düşebilir

evet ya şu hayriye nasıl bi kadın allah böylelerini ıslah etsin gerçek hayattada var böyleleri ben gördüm yanii:kızgın:

Necla'ya bak, ev benim elleme bir şeyi havasına devam ediyor.Kimse bana güvenmesin diye de alttan alta mesajını veriyor.Sinir şey.

ne yaprakmış 5 senedir dökülmedi
:D ama ben seviyorum diziyi ya çok güzel bence sonunda ne olucak merea ediyorum :d

129. Bölüm Özet

Hanelerde oynamak ister misiniz?

Necla’yı zor ve mücadele dolu günler bekliyor

Yaşadığı acıyı unutmak için Cem’in şirketteki işlerinin başına geçen Necla’yı zor ve mücadele dolu günler bekliyor.
Necla yaşadığı acıyı unutmak için Cem’in şirketteki işlerinin başına geçer. Tüm projelerin sorumluluğunu üstüne alırken, Aydınoğlu Holding’de de yeni bir dönem başlar. Bu dönem Necla için artık büyük zorluklara ve mücadelelere gebedir.
Leyla, geçmişiyle olan bağlarından kurtulamaz. Bir kez daha Oğuz’un yanında, bir türlü yakalayamadığı mutluluğu aramaya niyetlenir. Ancak onun için de tercih ettiği bu yol, yine karanlıklarla doludur.
Ali Rıza Bey ve Hayriye Hanım, Necla’ya yardımcı olmak için onun yanında bir süre daha kalmaya devam ederler. Ancak onların iyi niyetle uzattıkları yardım eli, hayata tutunmak için tüm gücünü harcayan Necla için farklı anlamlara bürünür.
Sedef’in Milano’ya gitmesiyle aşkına veda eden Şevket için, özlem dolu günler başlar. Ferhunde ise Şevket’ten gördüğü ilginin peşinden giderken, bir yandan da temkinli olmayı sürdürür. Ferhunde, tedirginliğinin gölgesinde, Şevket’i bir oyunla sınamaya hazırlanır.
Hayriye Hanım’ın iyi niyetle Şevket ve Necla’yı bir araya getirme çabası hiç beklenmedik bir sonuç doğurur. Necla geçirdiği acı dolu günlerin ağırlığını, tüm ailesine sırtını dönerek üzerinden atacaktır.

129. Bölüm Özet

Hanelerde oynamak ister misiniz?

Necla’yı zor ve mücadele dolu günler bekliyor

Yaşadığı acıyı unutmak için Cem’in şirketteki işlerinin başına geçen Necla’yı zor ve mücadele dolu günler bekliyor.Necla yaşadığı acıyı unutmak için Cem’in şirketteki işlerinin başına geçer. Tüm projelerin sorumluluğunu üstüne alırken, Aydınoğlu Holding’de de yeni bir dönem başlar. Bu dönem Necla için artık büyük zorluklara ve mücadelelere gebedir.Leyla, geçmişiyle olan bağlarından kurtulamaz. Bir kez daha Oğuz’un yanında, bir türlü yakalayamadığı mutluluğu aramaya niyetlenir. Ancak onun için de tercih ettiği bu yol, yine karanlıklarla doludur.
Ali Rıza Bey ve Hayriye Hanım, Necla’ya yardımcı olmak için onun yanında bir süre daha kalmaya devam ederler. Ancak onların iyi niyetle uzattıkları yardım eli, hayata tutunmak için tüm gücünü harcayan Necla için farklı anlamlara bürünür.
Sedef’in Milano’ya gitmesiyle aşkına veda eden Şevket için, özlem dolu günler başlar. Ferhunde ise Şevket’ten gördüğü ilginin peşinden giderken, bir yandan da temkinli olmayı sürdürür. Ferhunde, tedirginliğinin gölgesinde, Şevket’i bir oyunla sınamaya hazırlanır.
Hayriye Hanım’ın iyi niyetle Şevket ve Necla’yı bir araya getirme çabası hiç beklenmedik bir sonuç doğurur. Necla geçirdiği acı dolu günlerin ağırlığını, tüm ailesine sırtını dönerek üzerinden atacaktır.

ne bicim yazi bu ya :roflol:
e_pack arkadasim sözüm sana degil,bu özeti yazanlara..
isaretledigim cümleye bakarmisiniz,kac kere ayni seyi tekrarlamislar ??? :roflol:
allahim ya..neyse..hadi bakalim 1 gün kaldi sonra yorumlara devam delikafadulden

ahh necla ahhh oguza dönülür mü yhaa kaydirigubbakcemile :mymeka: :mymeka:
----------------------------------------------------alinti hürriyet gazetesinden-----------------------------------------
Yaşadığı acıyı unutmak için Cem’in şirketteki işlerinin başına geçen Necla’yı zor ve mücadele dolu günler bekliyor. Necla yaşadığı acıyı unutmak için Cem’in şirketteki işlerinin başına geçer. Tüm projelerin sorumluluğunu üstüne alırken, Aydınoğlu Holding’de de yeni bir dönem başlar. Bu dönem Necla için artık büyük zorluklara ve mücadelelere gebedir.

Leyla, geçmişiyle olan bağlarından kurtulamaz. Bir kez daha Oğuz’un yanında, bir türlü yakalayamadığı mutluluğu aramaya niyetlenir. Ancak onun için de tercih ettiği bu yol, yine karanlıklarla doludur.

Sedef’in Milano’ya gitmesiyle aşkına veda eden Şevket için, özlem dolu günler başlar. Ferhunde ise Şevket’ten gördüğü ilginin peşinden giderken, bir yandan da temkinli olmayı sürdürür. Ferhunde, tedirginliğinin gölgesinde, Şevket’i bir oyunla sınamaya hazırlanır. Hayriye Hanım’ın iyi niyetle Şevket ve Necla’yı bir araya getirme çabası hiç beklenmedik bir sonuç doğurur. Necla geçirdiği acı dolu günlerin ağırlığını, tüm ailesine sırtını dönerek üzerinden atacaktır.

ahh necla ahhh oguza dönülür mü yhaa kaydirigubbakcemile :mymeka: :mymeka:

Nejla Oğuz'a geri mi dönecekakannehir. Zaten eskisi gibi tad vermemeye başladı dizi,hele en son bölüm tam bir faciaydı,resmen uykum geldi bıraktım yarıda.mirmirmirmirBari şöyle iyi bişeyler olsa da iyi bitse dizi, dimi ama..

necla oğuza dönmez bence kızlar.
kitabı okuyan varsa bir zahmet döncek mi dönmücek mi söylermi :D kaydirigubbakcemile3bi aydınlanalım delikafadulden

Back
X