Yaprak Dökümü - Kanal D

ya hakkatten niye şu Şevket'i erkek gibi oynatmıyolar ya
10 yaşında oğlan gibi saçma sapan konuşuyor.
hiç ısınamadım. Caner Kurtaran daha dam gibiydi bu sünepe

evet ısınamadık şu yeni şevkete caner kurtaran çabuk kurtar şu diziyikaydirigubbakcemile3

ne kadar sikmaya basladi bu dizi.
ayni seyler donup duruyo.
biraz reyting alsin hemen sezon uzatiyorlar.

su fikrette ne kadar bön.neclada bu bolum cok cirkin geldi gozume.
kisacasi tatsiz,tuzsuz.

ay varya valla banada fenalık geldi.. izliyorum ama sonuçta siz bir Türk ailesisinz tamam osurup geyirin demiyoruz ama hiçmi pijamanız yok hepmi kotla botla topukluayakkabılarla gezersiniz siz hiç doğal olamazmısınız yaaaa.... ay valla kıl oluyorum haaa..

ay sedefin oda arkadaşıda cadı gibi mübarek insan gece görse çocuğunu düşürür yemin ederim yayılmış yatmış bide kuyu cadısı gibi mal yaa ben bile tırstım o ürpelek saçlarından :))))))))))))))))

evet bencede ferhunde saç modelinden güzel gözüküyo bazen bi embesil gibi oluyo bazende böyle işte :))

ayy adam halaa sana benzeyen bi çocuğumuz olsun diyo yaaaaaaaa... geyiğe benzeyen bi mithatımız oldu farkında değilsin yaaaaaaa :)))))))))))))))))))))))))))))))))

erkeklerde dul kadın bırakmıyorlar etrafta.
illaki biri kapıcak neclayı kaydirigubbakcemile3

ayy adam halaa sana benzeyen bi çocuğumuz olsun diyo yaaaaaaaa... geyiğe benzeyen bi mithatımız oldu farkında değilsin yaaaaaaa :)))))))))))))))))))))))))))))))))
mithat zaten güldürüyor beni.herşeyi komedi.bence ferhundenin annesiyle evlensin annem annem diyeceğine yaşıtı kadına delikafadulden

ay şu mithatın evide kurtlar vadisindeki laz ziyanın evi gibi nassı ağır iğrenç eşyalar yaaa...
bide şöyle kaba kaba annem annemmm demesi yokmu sanki kadın annede kendisi civciv :)))))))))))))

ama yani sacmalık degilmi
eşini seven en azından bunca sevdiğini söyleyen bir kadın ölümünün ardınından 40 gün gecmemişken
baskasının gönderdiigi cicege sapsal sapsal baksın
ilgisinden memnun olsun
cok cirkin oldu bu ya bu adam filan mevzusu
normalde eşini böyle severken kaybeden bir kadın tepkisi bu mu olur etrafındaki adama

bencede necla hemen atladı adama... bide kahvaltıyı reddetti aklınsıra ama kırıta kırıta o ne saçmalık öyle yaa.. deidğin gibi okadar seven kadının yapacağı işmi o yaa....

ama yani sacmalık degilmi
eşini seven en azından bunca sevdiğini söyleyen bir kadın ölümünün ardınından 40 gün gecmemişken
baskasının gönderdiigi cicege sapsal sapsal baksın
ilgisinden memnun olsun
cok cirkin oldu bu ya bu adam filan mevzusu
normalde eşini böyle severken kaybeden bir kadın tepkisi bu mu olur etrafındaki adama

Çok haklısın gerçekten bende onu düşünüyordum, bırak 1 yıllık kocanın ölmesini ki; evlerden barklardan uzak, boşansa bile insan, ele güne ayıp olur diye azcık sıkar dişini.
Birde bu aileyi Cemin ailesi eskiden tanıyor, kıllanır da biraz insan, işin içinde bir iş mi var diye.
Ya Leylanın annesine hamileyim demesine ne demeli, bu insanlar felç olmasında nolsun yani.
Pes diorum, başka bişey demiyorum.

Leylaya yuh dedim ya nasıl casaret anne ben hamileyim :1shok:
neclayada pes doğrusu daha adamın 40 ı çıkmadan yeşil ışıklar yandı fisfisfis

bu ne ya bitsin artık şu saçma dizi valla seyretmeyecem diyorum ama 3 yıldır seyrettim şimdi sonunu seyretmessem ayıp olur ama bitecegi yok yahu ocakta bitecekti hani yine ses seda yok vala bu gidişle 5 yıl daha gider bu dizi :))

Back
X