Yaprak Dökümü - Kanal D

çok merak ettim catharsisin senaryoları ve yağuşuklu ali sarperi kim yazdı etiketlere :)

yuh neyyir como gölüne gidecekmiş.. hem de george'nin yanına.. utan be kadın .. kocasının yanında töbe töbeeeee..

nuniş olmadan asla sempatiksalakcinni
acıların çocuğu ali rıza alkisalkisalkis
ince dudak mithat :roflol:

yaa birileri şu neclanın saçına el atsın ya
süpürge gibi duruyor resmen
bir ara eski bölümsen kesit gösterdi kahküllü saçları krepesi de yok daha güzel sanki

Ben seksi kırmızı geceliğimi giyecem,

parfümümü sıkacam,

yatağa girip kocaşime imalı imalı bakışlar atacam.

Adamda tık olmayacak iyigeceler diyip sırtını dönecek ve yatacak ha

O yatağı başına geçiririm valla

yaa birileri şu neclanın saçına el atsın ya
süpürge gibi duruyor resmen
bir ara eski bölümsen kesit gösterdi kahküllü saçları krepesi de yok daha güzel sanki

vay vay fikretime bak beee giymiş kırmızı gecelikleridelikafadulden

Nejlanın saçları çoj berbat ya acil kuaförü değişmesi lazım akannehir
Evet ya giymiş gecelikleri tahsinde döndü dötünü yattı sempatiksalakcinni
Yatağa yazık kıyma şimdi zopayla döv sende :mymeka:

Yatağa felan yazık olmaz valla öyle bir durumda yatağa acımam da benimkinin ne duruma düşeceğine acırım :mymeka:

Ama şaka bir yana kötü bir durum valla

Bahara gelince şapur şupur ,fikrete gelince yarabbi şükür.

Cevriye 'senin hık diye attığını ,başkası hap diye yutar ' dedi sempatiksalakcinni

Banyodan çıkınca pırıl pırıl olmuştu cevriye hatun

Film bahanesiyle yıkattı kendini de

necla ali bana evlenme teklifi etti dedi ya hayriyenin gözler :1shok:böyle açıldı hemen yumuşadı

Yazık enişteye yapma sempatiksalakcinni cevriye iyi gaz verdi ama fikoya gitti gecelik giydi ama tahsin bakmadı bile tühhh sana tahsin dedim :mymeka:

necla ali bana evlenme teklifi etti dedi ya hayriyenin gözler :1shok:böyle açıldı hemen yumuşadı

hayriye sevinir tabi zengin bir koca daha buldu kızı fenamı

kızlar hani tahsin itiraf ediyodu herşeyi yatakta ben bişey görmedim kaçırdımmı yoksabilmiyorumkismile

kızlar hani tahsin itiraf ediyodu herşeyi yatakta ben bişey görmedim kaçırdımmı yoksabilmiyorumkismile

Yok itiraf etmedi sadece seni çok seviyorum sana haksızlık yaptım dedi söyleyemedi korktu bence yatağa yatıp döndü arkasını fikret şok tabi akannehir

nejla buztorbası gibi kızı gördükçe üşüyorum..zenginlik insanı bu hale getiriyor sanırımşakkıdı fikrete de üzüldüm okadar da hazırlanmış kırmızı gecelik falan hepsi kuru bir iyi geceler içinmiş..tahsin bu vicdan azabıyla çok yaşamaz söylemedi demeyin

Ben olsam fikretin yerinde ağzının ortasına bir çakardım.Hem kadını aldat hemde geri çek kendini.Üleynn kadının sorunumu, sen aldattın pişman oldun eee ne diye yatmıyon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…