ferhundeye acidim bu bolum ya yazik acaba sevkettemi aciyo sonunda onlarda evlenmesinmii olurmu olurr valla bi bakarsiniz mithatla yamanda evlenir kaydirigubbakcemile3
ben leylaya zerre üzülmüyorum. babası ona az destek vermedi.sanki oğuzla evliyken oğuzla mutlumuydu değildi. dayak hakaret gördü oğuzdan. sonra oğuza döndü .pişman oldu baba evine döndü babası kabul etti. gitti yine oğuzla yattı hamile kaldı. bide utanmadan doğurcam diye tutturdu.ali rızanın leyleyı silmesi onun çok sevmesi ama leylanın herdefasında onu hayal kırıklığına uğratması. herkes akıllandı leyla hiç akıllanmadı. tamam herkes suçlu ama nebilim leylanın çok aptal davranıyor.
ayrıca hayriye hanım kızlarının evlenmesii istemesi kızlarını yerlerinde görmeyi her anne ister.
güven hokka rolünü mükemmel yapıyor.
kesinlikle evlat ayrımı yapıyorlar.ya hiçbirini affetmiycen yada hepsine kucak açıcan böyle olmuyor ali rızalmaz:
Ayy Leylanın karnını farkettiniz mi,
Bir anda şişiverdi,
Oğuzla konuşurken hiçbişey yoktu,
Nehir hanımla konuşurken bi baktık ki şişmiş anında...
Çok abes olmuş bence... boshayallersmile
Ferhunde'ye dun cok uzuldum ya. Ne olursa olsun o da insan. yalnizliktan terkedilmislikten nasil icin icin agladi dun. icim eridi valla. :sinifsinif:
Ferhunde'ye dun cok uzuldum ya. Ne olursa olsun o da insan. yalnizliktan terkedilmislikten nasil icin icin agladi dun. icim eridi valla. :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?