Tahsinin aldatmasını fikretten affetmesini bekleyen
arkadaşlar cidden bayan mı,
biran inanamadım
bir kadın nasıl böyle yazabilir diye,
umarım eşleriniz yorumlarınızı okumaz:)
o zaman burdan şunu da çıkarabilirim ben
1 günlük bir ilişki aldatma değil
ha genel eve gitmiş ha böyle yapmış
valla şaşırdımm,
bende sasiriyorum..uzaktan kolay gözükebilir.basina gelmeyenin hosuna gidermis diye bir laf var....ama allah kimseye fikretin yasadigi evliligi yasatmasin...hem kendinden olmayan 3 tane cocuklara annelik yapsin..hem o cadoloz kaynana kahri ceksin..üstüne birde aldatilsin...ve bu cok normalmis gibi gözüksün...hayretki ne hayret..:1shok:
ayrica biliyormu...:1shok:Tabiki aldatılmak güzel birşey değil.Allah yaşatmasında.
Ama kimi çeker gider kimi mücadelesine devam eder.
Her bakışta çekilen acı derindir eminim ama bu herhangi bir aldatma gibi değil.
Büyük konuşmayım ama bence tahsini terketmemliydi.
Çocuklar ve kayınvalidesi için yorum yapmu-ıyorum sadece tahsine davranışı için böyle düşünüyorum.
Herkesin mücadelsi farklı.Ben kocam için yapardım.Çünkü gerçekten o fikreti seviyor...
Ayrıca eşimde bu düşüncemi biliyor...
Tabiki aldatılmak güzel birşey değil.Allah yaşatmasında.
Çocuklar ve kayınvalidesi için yorum yapmu-ıyorum sadece tahsine davranışı için böyle düşünüyorum.
Herkesin mücadelsi farklı.Ben kocam için yapardım.Çünkü gerçekten o fikreti seviyor...
Tabiki aldatılmak güzel birşey değil.Allah yaşatmasında.
valla bravo,
çok şanslı bir eşiniz var,burayı okuyan erkekler
gıpte edecektir size,ne kadar güzel bir düşünce diye
benim eşim de bilir bir aldatma söz konusu olursa
bu beynen veya fiziken olsun
ne beni ne de oğlunu asla bir daha göremez,
bizi haketmeyen bizden mahrum kalır.
Haklısın bu düşüncede olsamda eşimin bilmemesi gerekir mantıken.ayrica biliyormu...:1shok:
yani siz bu sekilde düsünseniz bile esinizin ihanetini affedecek biri olsaniz bile esinize bunu belli etmemeniz lazim..yoksa isiniz zor nasil olsa esim affeder düsüncesiyle gidip esini aldatanlari cok duyoruz...hatta en yakin bi arkadasim vardi...oda ayni düsüncedeydi sizin gibi...ama defalarca aldatildi..belkide o 1 kere aldatildim sandi ve affetti...ama duydugum kadariyla herseferinde bir sevgili degistiriyordu kocasi olacak herif.....
benim esim mesela cok iyi bilir...ihanetin sekli nasil olursa olsun affetmeyecegimi..yuvanin dagilacagini beni kaybedeceyini iyi bilir....o yüzden kendisinede söyledim..yok alkollüydüm yok böyleydi bahanesi kabul etmem...ihanetin her ne sekli olursa olsun dönüsü-affi olmaz benim icin..lmaz:
birde cekip gitmenin daha kolay oldugunu ima etmisiniz...evet belki yanliz olunca daha kolay olabilir..ama cocuklu biri olarak ihaneti affetmeyip cekip gitmek kadar zor birsey yok...cünkü yasadim bunu..neyin zor neyin daha kolay oldugunu iyi bilirim..ama yinede pisman olmadim hic bir zaman kararimdan..
Eşimden aynı anlayışı beklemiyorum.Boyle dusunmekte ozgursunuz tabii, ama esinizden ayni anlayisi beklemeyin bence.
'Oyle bir durum olursa bende seni affederim' demesini beklemeyin yani..
Konu Turk erkegi olunca, ne kadar medeni olursa olsun caniniz tehlike de bile olur diyebilirim!
Boyle konular acildiginda nerde, kiminle olursam olayim, bu kayinbabam dahi olsa, erkek-kadin aynidir, Allah katinda namus ayni namustur derim, ve hep kadindan da misal veririm. Farklilik sadece dusuncemizde, kulturumuzde var malesef.
Yoksa fedakarlik yapmak her zaman kadina dusmez, ve sadece erkekler hata yapmaz...
valla bravo,
çok şanslı bir eşiniz var,burayı okuyan erkekler
gıpte edecektir size,ne kadar güzel bir düşünce diye
benim eşim de bilir bir aldatma söz konusu olursa
bu beynen veya fiziken olsun
ne beni ne de oğlunu asla bir daha göremez,
bizi haketmeyen bizden mahrum kalır.
ne beni ne oglunu birdaha göremez yorumu cok sert
insallah aldatilmazsiniz ama büyük konusmayin
unutmayin cocuklarin babalarinada ihtiyaci var
babasi sizi aldatiyor olsada ki allah korusun kimsenin basina gelmesini
istemem ama o yine cocugunuzun babasidir!!
umarim öyle birsey basiniza gelmez ama olur ya gelirsede
o dediginizi zaten size kanunlar yaptirtmaz
size göre sert olabilir
kanun var nizam var elbette
delikanlı gibi boşanır ondan sonra ne yapacaksa yapar
ama yok aldatma işin içine girerse
eminim ben yaparsam o da bana çocuğu göstermez,
bana göre de siz genişsiniz.
türk kadınlarının meşhur lafları benim kocam yapmazniye yapmasınki erkek sonuçta kendimizi kandırmayalım.aldatmanın türkü,almanı,ingilizi yok
türk kadınlarının meşhur lafları benim kocam yapmazniye yapmasınki erkek sonuçta kendimizi kandırmayalım.aldatmanın türkü,almanı,ingilizi yok
Bu lafı söylediğim için üzerime alarak yazıyorum.
İnancı engelleyebilir mi mesela ?
kaydirigubbakcemile5 aynen. ben yazacaktim once davranmissin.
inanc engeller baska bisiy degil. allahtan korkusu olan evde esi dururken baskasina o gozle bakmaz.
ben once allaha sonra esime guveniyorum o konuda. ama bu da sonucta asla yapmayacagi anlamina gelmez. seytan bos durmuyo sonucta.
allah kimsenin basina vermesin cok zor bir durum hakikaten.
size göre sert olabilir
kanun var nizam var elbette
delikanlı gibi boşanır ondan sonra ne yapacaksa yapar
ama yok aldatma işin içine girerse
eminim ben yaparsam o da bana çocuğu göstermez,
bana göre de siz genişsiniz.
Bu lafı söylediğim için üzerime alarak yazıyorum.
İnancı engelleyebilir mi mesela ?
Hepimiz hamd olsun muslumaniz, inaniyoruz. Ama tamamen guvenmek yanlis bence. Insan hic kendi nefsine guvenirmi? Guvenemez. Erkeklerin nefsinede guvenilmez. Peygamberler bile hata yapmaya musaittir, unutmayin ki insaniz.
Benim esim guven olmadan olmaz der, fakat yanina da ekler. Guveneceksen yuzde yuz guvenme, 5% yanilma payi birak. Kendine de bana da.
Beni aldatirmisin hic diye sorulmaz tabii, ama sorsam galiba, bunu ben nerden bileyim der. Simdi asla derim, bakarsin yarin sapitirim. Yarin ne olacagimiz belli mi?
Buyuk konusmamak lazim bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?