Login | Facebook
tanıtım fragmanı buyrunnnnnnnnnn
onlarda tadında bıraksalardı tek iyi bişey olsaydı dizide.sakız gibi sündürmeselerdi...
ohhhhhhhh yandann zemuszemus hihoyyyt :sm_cool: zıp zıpp zıppppppp delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
kaydirigubbakcemile3 zip zip ziplayacaginiza izlemeseydiniz kafanizda bitirseniz diziyi
reyting aldi diye uzamazdi
ikili tartışmaya girmeyin
son 15 bölüm topiğin kapanmasını istemiyorsanız
isteyen izler istemeyen izlemez
bunuın neresi tartışmaa ?art niyet yok,küfürlü rencide edici hiç birşey yok.fikrimizi yani fikrimii paylaşıyorum hepsi bu :dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
İSTER ZIPLARIM İSTER ANKARA HAVASI OYNARIM zemuszemus kaydirigubbakcemile2 delikafadulden :teytey: :teytey: O BANA KALMIŞ BİŞEY:bbo: .DİZİ KENDİ MALINIZ GİBİ DAVRANMAYIN LUTFEN:1no2: .TADINDA BIRAKSALARDI GEÇEN SENE BİTCEKTİ.AMA BAKTILAR REYTİNGLER İYİİ UZATTILARDA UZATTILAR :mymeka: .AŞKI MEMNU GİBİ ÇOKK REYTİNG ALAN BİR DİZİYİ BİTİREN AY YAPIM BUNDA HATA ETTİİİ :1shok: HAA SOON 15 BLM İZLEYECEKMİYİM TABİKİ İZLEYECEĞİ SİZİN İÇİN BİR MAHSURU YOKSA.sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanabDİZİ BİTSİN DEMEK KALAN BLMLERİ İZLEMEMEK ANLAMINADA GELMEZbuyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab
hafif var gibi
bn uyarımı yapimde gülçinim gerisi size kalmış
sonuçta bn yokken
gelip bi bakıyorum
kazen gelmiş geçmiş
grileşen üyeler var
bnde onlardan olmanızı istemediğim için
kısacası sizin için
evet ya. bence de bitmeseydi..bu dizide zaman zaman sacmalasalarda biktirsalarda bi tarafim cok uzulecek bitmesine
artik ailemden bi parca gibiydi kac yildir devamli izledigim icin
ayrca o icli muzigini kulaklarimdan uzun yillar silip atamayacagim
keske hic bitmesebilmiyorumkismile
bu çarşamba başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?