aile gururlu ya ondan.................dizi karıştı 26 bölüm uzamış bakaım ne olcak necaya sinir oluyom para içinde yüzüyo ailesinee destek lmuyo
ben az once izledim dizimi,hani denir ya bi baba 9 evlada bakar,9 evlat bi babaya bakamaz diye,ayni oyle durum,yazik adama cok acidim...
yohg anam yoh bu dizi ayşede büyüyp oğuzla gaçana gader uzaarrr gider kanımca
aman boşverin şu gıcık Leylayı bende hiç sevmiyorum çok karatersiz...
Leyla yaşadıklarından ders almayan,gurursuz iradesiz bir kız..Nejla da tam bir sonradan görme...Annesine üzerindeki paltoyu uzatıp bunu çok iyi bir yere asmak gerekiyor diyor...-tatlicadiarzu-:mymeka:
Sözde babaları görmüş geçirmiş kaymakam vasfında biri ama kızlar da anneleri de görgüsüz para delisi...Anneleri kızlarını paralı koca sevdası ile yetiştirmiş....:dilcikar:
Youtube mahkeme kararı yüzünden izlenemiyor Türkiye de..:çok üzgünüm:
:uhm:ama simdi linkten izleyebiliyormusunuz...yoksa acilmiyormu.....yoksa uygun olmayan birseymi yaptim youtube linki vermekle???
Leyla yaşadıklarından ders almayan,gurursuz iradesiz bir kız..Nejla da tam bir sonradan görme...Annesine üzerindeki paltoyu uzatıp bunu çok iyi bir yere asmak gerekiyor diyor...-tatlicadiarzu-:mymeka:
Sözde babaları görmüş geçirmiş kaymakam vasfında biri ama kızlar da anneleri de görgüsüz para delisi...Anneleri kızlarını paralı koca sevdası ile yetiştirmiş....:dilcikar:
youtube sitesi hiç açılmıyor burada canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?