Yaprak Dökümü - Kanal D

anasınamı sinir olsam,neclayamı sinir olsam karar veremedim bi türlü.ali rıza bey ne kadar mantıklı konuşuyor.karısı para pul derdinde kızı zenginliğin içinde özgür olmaya çalışıyor.sedef te diziye milanodan katılacak galiba..leylada ayrı bi manyak hem adamı boşanmadı diye terk et baba evine dön sonra git o adamın koynuna gir.oh ne ala memleket.

ferhundeye olcaklara çok seviniyorum evi alacak sevket ve tekmeyi vuracak poposuna..kaydirigubbakcemile2

valla ben o konuda pek gücenmiyom şevkete heleki ferhunde gibi şeytana papucu ters giydiren biri kazık yemez bence ve şevketi bir kez daha al aşağı edebilir bu akşamki bölüme göre şüpheleri vardı sanki kurup duruyordu şevketin laflarını

ay bi yaprak dökümü bi de aşkı memnu öldürdü beni.strese girip dizi karakterlerini boğasım geliyor.bunlar yüzünden psikopat oldum valla..neyseki salı akşamları ulvi ile mürselim varda eccük güldürüyor beni..

valla şu hayriyede aynı kaynanam nasılda benziyo huyu,eşim bile aynı annem dedi izlerken ayrı bi gıcık oldum resmen:(bu arada necla iyice havalandı gerçi annesinin yaptıklarına karşı pekte haksız değil sadece alirızaya biraz ayıp etti bence,çünkü hayriyenin hırsları yüzünden herkes arada kaynıyo kadın ayşenin bile aklını çelmiş resmen cümbür cemaat kızın başına yıkılıp yıllarca onun sırtından geçinme derdinde pis kadın,tabi neclada elindeki imkanların uçup gitmesinden çok korkuyor.cemin aileside neclayı şirketten uzak tutmak istiyorlar doğal olarak bence necla onlarla bu kadar uğraşmasa iyi ailenin teklifini kabul etse belki ömür boyu rahat yaşayabilir ama o daha fazlasını istiyor bu uğurda belkide herşeyi kaybedecek haberi yok

nejla haklı mı acaba çok karar veremedim yaniii gelen giden herkes kendi havasında ailenin herşeyi sorun içim karardı diziden ama izlemeden olmuyorrr

ay bi yaprak dökümü bi de aşkı memnu öldürdü beni.strese girip dizi karakterlerini boğasım geliyor.bunlar yüzünden psikopat oldum valla..neyseki salı akşamları ulvi ile mürselim varda eccük güldürüyor beni..

:roflol::roflol:aynen bende öyleyim bazen öyle kaptırıyorumki sanki ben yaşıyormuşum gibi kafayı yicem bu diziler yüzünden

şevket kendini uyanık sanıyo ama ferhunde duruma aydı şevketi paketler o kaşarcan 2 bölüme kalmazzzz :))))))))))
bencede aynen
noliiiiiii ne hayali yaaaaa ?? bende daha fikret ve kayinvalidesi örgü yapiyorr akannehir
o örgüler bağdata yol olacak torun için kaydirigubbakcemile3
yaaaaaaaa söleseneeeeeeeee akannehir bayilazaaaammmm akannehir
simdi öne aldirtmayin diziyi banaaa :gitme:
ben zaten shoklardayim akannehir
leyla yine yatakdaaaaaaaaaaa :1shok:
leyla gene sapıttı nolcek oğuz boşansın oda zengin hayatına dönsün istiyor kendüleri sanırsam e evdede bi necla lafı dolanıp duruyor tabii kendini o evde sığıntı hissediyor leyla zaten istemeden dönmüştü baba evine
sositososito bide benim anlıyamadığım bişey var aydınlatırsanız sevinirim bu necla leylaya niye bu kadar düşman ve affetmiyo yani leylanın kocasıyla kaçtı sonra herkez onu affetti cemle evlendi leyla oğuza döndü diye mi bu nefret ben biyeri atlıyorum heralde ama neyi:)
necla artist işte sankim leyla onun kocasını aldı elinden haspamın derdi çıkar yakında oğuzda gözümü var hala nedir bu akşam rüyasındada gördü ya neyse içi dışına yansımıştırkaydirigubbakcemile3
ben neclaya hiçte sinir olmadım bu gece
iyi yaptı anasına
nasıda bi kalemde silcekti leylayı
ohh oldu ona

anasının dedikleri delirtti onu ama bu şekilde olamamlıydı hayriye buydu zaten değişmedi bence sadece oluşan maddiyata göre davranıyor leyladanda para alıyordu zaten onuda sıkı takip eiyordu ev araba diye
ama neclanın aklı bence gene oğuzda ama bakalım senariste bağlı necla leylayımı kıskanıyor nedir belkide

valla şu hayriyede aynı kaynanam nasılda benziyo huyu,eşim bile aynı annem dedi izlerken ayrı bi gıcık oldum resmen:(bu arada necla iyice havalandı gerçi annesinin yaptıklarına karşı pekte haksız değil sadece alirızaya biraz ayıp etti bence,çünkü hayriyenin hırsları yüzünden herkes arada kaynıyo kadın ayşenin bile aklını çelmiş resmen cümbür cemaat kızın başına yıkılıp yıllarca onun sırtından geçinme derdinde pis kadın,tabi neclada elindeki imkanların uçup gitmesinden çok korkuyor.cemin aileside neclayı şirketten uzak tutmak istiyorlar doğal olarak bence necla onlarla bu kadar uğraşmasa iyi ailenin teklifini kabul etse belki ömür boyu rahat yaşayabilir ama o daha fazlasını istiyor bu uğurda belkide herşeyi kaybedecek haberi yok

necla daha önce kendisine yapılanı affetmiyor kaynanası kayınpederine inat belkide şirkette kalmak istiyor ama bi yandanda eşinin işi diye bağlı gibi duruyor ama necla bu bellimi olur görücez hep beraber

necla daha önce kendisine yapılanı affetmiyor kaynanası kayınpederine inat belkide şirkette kalmak istiyor ama bi yandanda eşinin işi diye bağlı gibi duruyor ama necla bu bellimi olur görücez hep beraber

canım ama cemin ailesi bence haklılardı o konuda ben olsam neclayı affedemezdim oğluma yaptıklarından dolayı resmen cemle oynadı ama gönül işte cem gitti herşeye rağmen evlendi kadın oğlu hayattayken yine göz yumdu cemin hatrına ama şimdi heleki bu inşaat meselesinden sonra cem ölünce neclayı ve ailesini suçluyor doğal olarak,tabi neclada geri adım atmıyor birde elindeki lüksüde yitirmek istemiyor oda ayrı konu bakalım bende çok merak ediyorum ama neclanın elinden mallar gidecek gibi geliyor banaakannehir

bu Hayriye hanim demeyecegim cunku degil nasil igrenc nasil asaglik bir kadin insan evlatlarini boyle somurme pesinde nasil olur ne igrenc sey ya bogasim geldi Cevriye ye kiziyoruz ama ici disinda hemen soyluyor bu Hayriye cok daha kotu sinsi seviyesiz nasil ucuz bir kadin cemin yerine o olseydi keske pis duba 129 bolumdur hala xxxxxxxxxxxxlL beden o siyah etekle pacoz birde hanim olma cabasinda sen once o toz bezine donmus etegi degistir sinsi sisko ayrica bu Necla ne cabuk unuttu cemi dehleyip oguzun koynuna girdigi gunleri yilancik Hayriyenin zayif versiyonu dua etsin cemin ailesi hala sabirli ben olsam parcalardim oglumun ugruna

dün akşam izlerken bende deli oldum ya resmen hayriye hanıma..kızın kocası ölmüş acısını yaşıo hayriye hanım kalkmış yok bizde bu eve yerleşelim yok ayşenin okulunu aldıralım falan...
ayy boğasım geldi kadını...

valla neclanın yerinde ben olsam....hayriyede benim annem olsaa ooooo bende aynı tepkiyi verirdim....

hayriye ne olmuş öyle evin dekorunu değiştifmelr yardımcılara emir vermeler kızı leylayı bie kenara attı önceden leylaya oğuza gidiyo diye kızıyodum şimdi hak veriyorum

necla ne kadar ketum yaa..leylaya bi sağol bile demedi...halbuki kendide leyla kadar suçlu şimdi sütten çıkmış ak kaşık oldu sanki leylayla konuşmuyo gerizekalı...

akşam hayriye hanımı korumuştum başta agladı falan diye üzülmüştüm sonra baktım kadın sapıttı senaryo kuruyor kafasında evdekileride oynatıyor delikafadulden
necla sinir oluyor kovacak evden haberi yok
kızlar neclanın derdi para degil cemin ailesine bozuldugu için yapıyor herşeyiyerimseniben

Ben de Hayriye ye çok kızgınım ,kızının evi de olsa ona sormadan değişiklik yapması,onun adına karar vermesi hiç doğru değil.Ama Necla da tam bir sonradan görme...Elindekileri kaybetme korkusu başladı..Tam anasının kızı aslında.Leyla ya çok haksızlık yaptı,en azından sağol diyebilrdi.Samimi olması gerekmiyordu...Hayriye hanım da zengin ev hanımı triplerinde,ev işleri zor geliyor,Leyla ya sürekli Neclanın evini anlatıyor.Kızı yine Oğuz a itti...Öfff ya ne biçim aile bu..Psikolojimi bozdu...delikafaduldenAli rıza çok bozuldu Necla nın sözlerinden....Ona acıyorum sadece....

Back
X