Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dün küçük ayşe beni deli etii
hewr lafın içinde küçük hayriye yasakkelimeyasakkelime
allah ali rızaya sabır versinnn
oh olsun o beleşçi hayriye ve sümsük oğlu necladan aldı payını
kimse sırtını bana dayamasın diye
ne biçim kadın o ya neclaya kendini yamamak için leylanın kalbini kırıyor
ayrıca ferhundenin dünkü sac modeli hiç güzel değildi 80 yılların serpil çakmaklısı gibi ne o öyle
deli karılar gibi birde yüzü çökmeye başalamış daha bu yaşta
ve o şevkete gıcık oluyorum bu kadar sümsük uyuz bi tipi nerden bulupta koymuşlar o diziye
yolda görsem yolarım yani o kadar gıcık bi tip
o sedef bücürününde sac modeli aynı kafasında yumurta kabuğuyla gezen civciv
kalimero gibi kaderleride aynı o civcivinde yüzü gülmezdi
hep ama haksızlık bu öyle değil mi derdi
Kahvem ben kaçırmışım o sahneyi ya merak ettim şimdii.Hangi sahnedeydi :)) tekrarı izleyim kaydirigubbakcemile3
insanlık hali deyip çekmiştirkaydirigubbakcemile3
tesekkurler..dikkatimi cekmedi..gozumle izlemistim amaaasırnaşık şey
bu Hayriye hanim demeyecegim cunku degil nasil igrenc nasil asaglik bir kadin insan evlatlarini boyle somurme pesinde nasil olur ne igrenc sey ya bogasim geldi Cevriye ye kiziyoruz ama ici disinda hemen soyluyor bu Hayriye cok daha kotu sinsi seviyesiz nasil ucuz bir kadin cemin yerine o olseydi keske pis duba 129 bolumdur hala xxxxxxxxxxxxlL beden o siyah etekle pacoz birde hanim olma cabasinda sen once o toz bezine donmus etegi degistir sinsi sisko ayrica bu Necla ne cabuk unuttu cemi dehleyip oguzun koynuna girdigi gunleri yilancik Hayriyenin zayif versiyonu dua etsin cemin ailesi hala sabirli ben olsam parcalardim oglumun ugruna
o sedef bücürününde sac modeli aynı kafasında yumurta kabuğuyla gezen civciv
kalimero gibi kaderleride aynı o civcivinde yüzü gülmezdi
hep ama haksızlık bu öyle değil mi derdi