Yaprak Dökümü - Kanal D

ayşe gibi bi kardeşim olsa boğarım wallahi. :mymeka:çok bilmiş tavırları dellendiriyo beni:mymeka:

kızlar maç vardı ya izleyemedim nolur biri kısaca özetlese ya önemli kısımları. ben az çok kafamda şekillendirir anlarım neler olduğunu. kaydirigubbakcemile3

ferhunde sevketle öpüstü ( dizi öyle basladi)
hayriye nejlanin evine gidip cemin esyalarini hayir kurumuna bagislicakti,evden cikarken suzan hanim geldi tartisti hayriyeyle..para teklif etti nejla isini kurar evinide alir hayatimizdanda cikar dedi..hayriye kadini kovdu,leyla lafa girdi utanmiyormusunz dedi,suzanda "siz yasadiginizdan utanmiyormusunuz" dedi lafi koydu :lepi:
sonraaaaaa hayriyenin tansyonu düstü,tutturdu leylaya sende gel diye..önce naz yapsada gitti leylada..eve vardilar,oguz aradi.leyla acmadi,disari cikti aramak icin anasi pesinden gitti tabi,güm kapi ka´pandi anahtarda icerde :roflol:
kaldilar öyle.leyla cilingir cagirmaya gitti,tabi yalanlar atti nazli aradi dogum günü partysi varmis vs. diye..hmm..nejlaya herkes trip yapiyor santiyede..onu ciddiye alan bile yok.buda onu zorluyor..adamin biri (bana göre cok piskopatca bakiyor herif akannehir )
sulandi,o adamda bölümün sonunda,cemin cok isteyipde alamadigi arsanin sahibi cikti..
baska baska? fisfisfis
ha deniz sinemaya gitti arkadasiyla..zamaninda geri döndü..
kacmadi yani delikafadulden
ayse yine uyuz uyuz cok bilmislik yapti..
ferhundenin kafasi cok karisik..agladi.. ha bide ceydaya yardim ediyor iste yamani kafalamak icin..
oguz parasini aldi is vereninden..
mantar kafa sedef milanoda piskopata bagliyor kendini :kahve:
seha sevket ve leylada küs gibi,cünkü hayriye ali rizaya sevketin ferhundeyle görüstügünü anlatti (cümleye bak ya :roflol: )

sanirim de okka..

haa söylemeyi unuttum sapik mithat da ferhunde hamiledir insallah diye dua ediyor..nan öyle ihtimale bile benim kusasim geldi :sinifsinif:
herif bide "insallah" derken dudagini büzdü yineee :oklava:
aha yakaladim bi sahnesini :roflol:

Mithatcığıma yazık oluyor valla, şöyle hamarat anaç biri lazım ona.Ferhunde'den eş olmaz ona.Bence dizi bitmeden boşanırlar onlar.Hala söylüyorum Ferhunde'nin annesi yaşını göstermiyor çok kadın, onunla evlenseymiş keşke :)

Mithatcığıma yazık oluyor valla, şöyle hamarat anaç biri lazım ona.Ferhunde'den eş olmaz ona.Bence dizi bitmeden boşanırlar onlar.Hala söylüyorum Ferhunde'nin annesi yaşını göstermiyor çok kadın, onunla evlenseymiş keşke :)

bakarsin nurdan mithata kacar,ferhundeyi evden atarlar delikafadulden

132. Bölüm Özet

Ali Rıza, Oğuz’un yakasına yapışıyor

Oğuz’un, yeniden Leyla ile birlikte olduğunu öğrenen Ali Rıza Bey, gördüğü ilk yerde Oğuz’un yakasına yapışıyor. Necla, Cem’in hayattayken çok önem verdiği projeyi gerçekleştirebilmek için elinden gelen her şeyi yapar. Bu proje Necla için aynı zamanda hayata ve Aydınoğlu Holding’e tutunması için de büyük önem taşır. Hayriye Hanım, Leyla’nın yeniden Oğuz’la görüşmeye başladığına kendi gözleriyle şahit olması üzerine öfke ve hayal kırıklığı içinde eve geri döner. Leyla, annesinin onu Oğuz’la gördüğünü öğrenir ve kendini iyice kapana kısılmış hisseder. Oğuz da, Leyla’nın yeniden yanına gelmesi için baskısını artırır. Leyla, baba evinde onu Hayriye Hanım’ın büyük öfkesinin beklediğinden habersiz, Oğuz’un tüm baskısına karşı direnir. Ali Rıza Bey’in Şevket ile Ferhunde’nin yeniden görüşmeye başlamaları konusundaki şüpheleri, Şevket’in tüm telkinlerine karşın kaybolmamıştır. En ufak bir olayda Ali Rıza Bey’in içindeki şüphe tohumları büyümekte ve haklılığını ortaya çıkarmaktadır. Ali Rıza Bey geçmişin kara gölgelerinden ailesini kurtarmak için tüm çabasını harcamaktadır. Ancak, bunun umduğu kadar kolay olmadığını Oğuz’un onunla konuşmak için karşısına çıkmasıyla yeniden fark edecektir.

hayatın içinden alınan gerçekler yaşadıkça aşağı yukarı bazı şeyler doğru!!!

hayriyeye sinir oldum leylaya deste olacağı yerde saç baş yoldu oğuzun parasını yerken böyle deidi

hayriyeye sinir oldum leylaya deste olacağı yerde saç baş yoldu oğuzun parasını yerken böyle deidi

Hayriye para için her şeyi yapar. Necla terslemese kapağı atmıştı zaten eve.Oğuzun da zengin olduğunu öğrendiği an, yelkenleri suya inecek.
Bu bölümü gereksiz yere uzatmışlar, Necla ve Ali Sarper mi ne, adamın Neclaya yiyecek gibi bakmasını biraz abartmışlar, anladık adam buna yazacak.

Back
X