• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaprak Dökümü - Kanal D

ayşeye uyuz oluyorum bilmiyorum çok bilmiş geliyo bana
sedefin o moron şevket için hala sayıklaması beni çıldırtıyor, hani çok kararlıydı ayrılık kararı alırken

necla karısını bi kaşık suda boğasım geliyo, önceden ilk kapışmalarda
hep necla derdim, naifti leyla gibi değildi
daha asildi, üstelik oğuz ilk onun sevgilisiydi
ama şuan nefret ediyorum resmen ıyyyyyy cadı karı :olmaz:

leylayada kızıyorum çek git ya ne bu böyle
oğuz kırk kere kırklansa hamamda ali rıza gene onu kabul etmicek
ne gönül rızası, ne telli duvaklı gelininden bahsediyosaaa

ayy kızlar fragmanda gördüğüm kadarıyla ferhunde çizgi dudak mithatın paralarını indiregandi yapıcak

bir iş için mithat ferhundeye vekalet veriyor ve hayatının en büyük 2. hatasını yapıyor ferhundeyle evlenmesinden sonra...

çulsuz , donsuz bırakıcak kesin adamı. bi dolaplar çeviricek
durmaz ki şeyinin üstünde iki dakka hep oyun hep aldatmaca :kızgın:.

Ferhunde bi halt yese de, Mithat şu Ferhundeyi bıraksa.Bi de çocuk diyor ya hala.

''Moron şevket'' hahahah :)))

mithatın sonu gelmişl demektir yakında donuyla kalır ferhunde yakında mithatıda postalar yazık çokta iyi niyetli birisi mithat bey insanın dış görünüşü değil huyu önemli bence çokta ailesine bağlı tam aile olacak bir tip mithat ferhunde için bıyıklarını kestirdi onun için değişti ferhundede böyle bişey yaparsa adam yıkılır mahvolur zaten evlendikleri zaman acımıştım mithat beye yazık olacak

mithatın sonu gelmişl demektir yakında donuyla kalır ferhunde yakında mithatıda postalar yazık çokta iyi niyetli birisi mithat bey insanın dış görünüşü değil huyu önemli bence çokta ailesine bağlı tam aile olacak bir tip mithat ferhunde için bıyıklarını kestirdi onun için değişti ferhundede böyle bişey yaparsa adam yıkılır mahvolur zaten evlendikleri zaman acımıştım mithat beye yazık olacak

Bence Mithat o kadar aptal bir adam değil, zaten uyandı artık bazı şeylere...Sanki Mithat Ferhundeyi deniyor gibi geldi bakalım inş. öyledir.

kıslar sedefi biri öptü yeni bir aşk mı başlıyor?
o salak şevketi düşünmesin artık. ferhundeyle öpüştüğünü görse keşke.
yazık mithata keşke ferhundenin anasıyla evlenseydi.
leyla ile necla ne konuştu acaba?

Back
X