Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fragmanida izledim tesekkur ederim,dedigim gibi tam,gene leyla oguzun yanina gider ailesine bu kacinci bilmem ama yine bu hareketi yaparlülülülülülü
salak iste salak,
ya ben izleyemedim
hani reklamında da vardı ya
alirıza ve nejla yürüyorlardı,nejla leyla nasıl gelir nasıl kapıyı açarsın falan diyordu,sonra da ali rıza tek başına devam ediyordu yola
ya orada umarım nejlaya iyi bir laf demiştir
utanmaz ,kendi nasıl geldi ise leylada öyle gelecek ayol leyla kabul etmese fuhuşa sürükleniyordun sen beeee
Babası hemen hoş geldin canım yavrum deyip bağrına basıcaktı sanki bu leylayı. öle bi hali tavrı vardı. Babası hepsini affetti ama hemen sarmaş dolaş sarılmadı soguk bi affediş oldu ilk başta . Ama leyla hanım sindiremedi az kaldı gidiodu. Allahtan babası durdurdu valla.
Ben baba evinde kalmasından yanayım kaydirigubbakcemile o salak oğuz yalnız kalsın burnu sürtsün :1closedeyes:
Affedersiniz de Yaman bey harbiden mal ha, inanin acimiyorum artik ona kendi ediyor kendi buluyor.
Ceyda'dan onca kazik yedi hala para verdi. Ferhundeden onca kazik yedi can ciger hala.
evet netten izledim leyla oğuza gerimi döncek
neclaya sinir oldum akşam
anneleri zaten gıcık
en tatlıları ayşe:)
Leyla oguz'a dönmüyor... Kapinin önünde konusmak icin cikiyorlar..
Seyirciyi iste böyle yaniltiyorlar
evet canim simdi yaniltmaca yapmis olabilirler
ama dizinin sonunda zaten beraber olcaklar o kesin (kesin derken sezon fragmani gercekse tabi kaydirigubbakcemile3 )
daha sezon sonuna cok var, bi kac kez gidip gelir daha kaydirigubbakcemile3
desene sinirlerimiz hop oturup hop kalkcak kafamçokkarıştı
zaten bu gidisle ben beyin kanamasi gecirecegim, ali riza bey nasil dayaniyor anlamis degilim -tatlicadiarzu-
Kücük emrah bile bu kadar aci cekmedi yaa kafamçokkarıştı
acilarin cocugu ALIRIZA :gitme:
aslinda canim düsünüyorumda bu hatalardan herhangi birini ben yapmis olsaydim
babam beni affedermiydi diye ,neclanin yaptigi seyi yapmis olsaydim
birak affedilmeyi beklemek ,ailemin kapisina gelemezdim ki akannehir
leylanin yapmis olduugunu ,yani metres hayati yasasaydim
o zamanda gelemezdim ki zaten benim gelmemi abim coktan engellemis ,mezarimda el fatiha okunurdu benneyaptımki
rabbim kimseye bunlari yasatmasin :Saruboceq:
Amin canim cok haklisin..
Aynisini bende cok düsünüyorum, babam evlenecegimi duyunca konusmadi benimle kiskancligi yüzünden.. bunlari yapmis olsaydim neler olurdu bilmek bile istemiyorum.
Yapiyorlar yapiyorlar geri ailelerine dönüyorlar.
Hangi yüzle???
Hadi diyelim bir hata yaptin, hatani anladin, ailene yalvardin, ona asla bir sey demiyorum, bu hepimizin basina gelebilir, allah göstermesin.
Ama hep hep hep hep hata da olmaz ya.. Madem her hatadan sonra dudagini büzüp aglamayi, af dilemeyi biliyorsun o zaman bir daha yapmayacaksin..
Ama yok yanlis yola devam etmek istiyorsan, o zaman ailenle irtibatini kes.. Onlari bosu bosuna üzmeye hakkin yok, madem yüzlerini güldüremiyorsun hata yapip ha bire kapilarina kosma,..
Costum yine yaaa kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
gercek hayatta bu olmasada ,buna yakin hata yapan bir kac tanidigim var hemde üst üste
varya affedilince necla gibi hatalarini unuttular ,yüzlü yüzlü geziyorlar bide kafamçokkarıştı
ufacik bir örnek veriyim (bi tanidigim önce kocasina kacti cocugu oldu sonra kocasini aldatip baska adama kacti,kactigi adamdan cocuk dunyaya getirdi (gayrimesru),eski kocaya geri döndü,eski kocadan bosandi,simdide ailesinden habersiz baska adamla evlendi ondanda cocuk dunyaya getirdi,anlicagin uc ayri adamdan uc ayri cocuk,ve inan ki prensesler gibi muamele görüyor kaydirigubbakcemile )
Müsadenle OHA demek istiyorum...
Biz mi yanlis yapiyoruz acaba :uhm::uhm:
ya kızlar fragmanda sedef mühendisle cafede otururken şevket görüyo çiçeği elinden atıyo kıskanıyo ben o bölümü çok sevdim şevketten ona koca olmaz sedef daha iisini hakediyo.
nejla hüngür hüngür aağlıyo cem yteselli ediyo
babası leylaya bidaha bizi bırakma diyo
leyla oğuzla çıkıp gidiyor ama bence dışarda konuşalım hadi diye çıkıp gidiyor bavul yok çanta yok elinde çünkü.
ama oğuza çok acıdım eşimde bende adam gerçekten ceydadan kurtulmak istiyo leylayla evlenmek istiyo
bu arada senenin sezonundakiler olursa oğuza mecbur dönecekki oğuz alirızaya baksın anasıyla kızıda alışveriş yapsın.
ben neden youtube açamıyorum.nasıl izliyorsunuz arkadaşlar?
fragmanı izledimde kim hamile :uhm::1shok:anlamadım yani