Yaprak Dökümü - Kanal D

erkekkkk ya....kaydirigubbakcemile3

ay ben bu bölümde kaynanaya çok güldüm.hem yüklü dedi fikrete hemde santral memuresi koptum resmen kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

şu hayrıye hanım çok gıcık bir kadın ya farkettiniz mi,hani babası leylaya kahve yap bana deyince nasıl bir bakışı vardı öyle onun,sonra evdeki hareketleri hani millet laf etmesin diye ne olsa yapıar o kadın bende boşandım annemle duruyorum ama annem bunun gibi davransaydı kesin bende evden kaçardım hareketleri gördünüz mü,yok cama çıkma yok kapıya bakma vs vs vs...
oğuzda başından beri ilk defa haklıydı bu bölümde,birde ferhunde bu aralar usluya hani fırtına öncesi sessizlik misali...yakında çıkarır bişey:kedi:

Hayriye Hanım'ı bir kaşık suda boğabilirim.O kadar gıcığım yanişutarafagitti Bir de o hadi yavrum,hadi demesi yok mu dakika başı fenalık geliyor vallahi:sinifsinif:

Cevriye hanım da olmasa zaten o dizi çekilmezkaydirigubbakcemile3

Bir de şu Hayrıye Hanım bütün herkese çamur atıyor.Bir de dedi ya Armut dibine düşermişakannehir Kendi de demek ki feci birşeymiş zamanında,çocuklarına bakılırsakaydirigubbakcemile3

En çokta garibim Ayşe'ye yanıyorum zaten:gitme:

kızlar ben dün akşamki bölümü izleyemedim

ama fragmanlarda neclayı

hüngür hüngür ağlarken görmüştüm

nedir olay?

açıklaybilirmi izleyen biri

çok sinir oluyorumda ona umarım boşuyodur kocası

nereye ait olduğunun farkına varır umarım babasının evine dönünceeeeeeee

Necla mezun oldu canım.Nihayet bitirdi okulu ve okulu kazandığı günü hatırladı.Benim yüzümden geldik ıstanbul'a dedi.Yani bir nevi günah çıkartıyor:umursamaz:

ne dikkatimi cekti biliyonuzmu,hayriye hanim(yani leylanin annesi hayremiyidi adi unuttum)cay demlemeye gitti,icerde esi oturuyo,aldi bi kendine cay geldi,,,,,,,
cok garibime gitti,kendine musluman,,,,,

ne dikkatimi cekti biliyonuzmu,hayriye hanim(yani leylanin annesi hayremiyidi adi unuttum)cay demlemeye gitti,icerde esi oturuyo,aldi bi kendine cay geldi,,,,,,,
cok garibime gitti,kendine musluman,,,,,

Doğru canım Hayriye hanım çok gıcık oluyorum kendinden başkasını düşünmüyor zaten:olmaz:

Doğru canım Hayriye hanım çok gıcık oluyorum kendinden başkasını düşünmüyor zaten:olmaz:

aynen valla canim,ne oluyosa o aileye onun vurdum duymazligi,yuzunden oldu zaten,,,,,,

bidahaki bolumun fragmanini aradim ama bulamadim,biri koysa ne iyi olur,,,yerimseniben

dün nejlanın gömleği ve saçları neydi öyle ya ne kadar zevksiz.. en iyi ferhunde giyiniyo yine biliyor cadı işi..
hyriye hanımın aklı fikri parada zaten.. yeni şekketede birtürlü alışamadım, yani şevket değişti ama tamamıyla değişti :)) yani karakteride öyle şevket bu kadar konuşmazdı konuştumu tam konuşurdu öyle pısık bi tipte değildi eskiden..

oğuzun makyajınıda abartıyolar yani dün leylada bile daha az makyaj vardı :))

sonra o cem ne kadar iyi birisi ah o nejla hep dört ayak üstüne düşmek zorundamı ya hiç hakketmiyor aslında onu :mymeka:

dün nejlanın gömleği ve saçları neydi öyle ya ne kadar zevksiz.. en iyi ferhunde giyiniyo yine biliyor cadı işi..
hyriye hanımın aklı fikri parada zaten.. yeni şekketede birtürlü alışamadım, yani şevket değişti ama tamamıyla değişti :)) yani karakteride öyle şevket bu kadar konuşmazdı konuştumu tam konuşurdu öyle pısık bi tipte değildi eskiden..

sonra o cem ne kadar iyi birisi ah o nejla hep dört ayak üstüne düşmek zorundamı ya hiç hakketmiyor aslında onu :mymeka:

ay o oguzun kaslari zaten,manyakmi ne,kendini cok yakisikli goruyo heralde,,,:roflol:

aynen valla canim,ne oluyosa o aileye onun vurdum duymazligi,yuzunden oldu zaten,,,,,,

bidahaki bolumun fragmanini aradim ama bulamadim,biri koysa ne iyi olur,,,yerimseniben

ay o oguzun kaslari zaten,manyakmi ne,kendini cok yakisikli goruyo heralde,,,:roflol:

Anti-Hayriyeci oldum valla davranışları yüzünden:roflol:

Dün Oğuz'u kapıda görünce hortlak görmüş gibi oldu valla:roflol:

Oğuz'un dün gazetede haberi vardı.Mr. Spak gibi oldu diye:roflol:

necla günah çıkarıyor aklınca. istanbula gelmelerine sebep kendisi. doğru söylüyor. kıyafeti berbattı.
leyla oğuzun arabasına binmekle hata etti. babası görse kalpten gider. acaba kim yüzünden felç geçirecek.
en masum karakter ayşe. aferin kıza laf vermedi arkadaşının annesine cimcime.
ferhundenin yeni kocası neydi adı anlamaya başladı olayları.

necla günah çıkarıyor aklınca. istanbula gelmelerine sebep kendisi. doğru söylüyor. kıyafeti berbattı.
leyla oğuzun arabasına binmekle hata etti. babası görse kalpten gider. acaba kim yüzünden felç geçirecek.

Ferhunde'nin kocası Mithat canım :))

Aslında geç bile kaldı.Herkes Ferhunde'nin ne kadar kötü olduğunu anlatmaya çalıştı;ama maalesef anlamadı:umursamaz:

uyuz necla kendi sanki namus abidesi:olmaz:
yaptı etti Cem yine kabul etti,evlendi...
yine aklı oğuz da :mymeka:
bu kadar zırlayacağına bırakmasaydın madem
:dilcikar:

cemi gördünüzmü nasıl güzel öptü neclayı,sarıldı,öptü,bağrına bastı,çok kıskandım yaaa,çok güzeldi...

bende bayildim yha o sahneye

ne kadar sicakti :asigim:

şevkete yazık üzüldüm halıne

valla ona hic üzülmüyorum :umursamaz:

zamaninda sedefte cooook üzülmüstü

erkekkkk ya....kaydirigubbakcemile3

ay ben bu bölümde kaynanaya çok güldüm.hem yüklü dedi fikrete hemde santral memuresi koptum resmen kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

şu hayrıye hanım çok gıcık bir kadın ya farkettiniz mi,hani babası leylaya kahve yap bana deyince nasıl bir bakışı vardı öyle onun,sonra evdeki hareketleri hani millet laf etmesin diye ne olsa yapıar o kadın bende boşandım annemle duruyorum ama annem bunun gibi davransaydı kesin bende evden kaçardım hareketleri gördünüz mü,yok cama çıkma yok kapıya bakma vs vs vs...
oğuzda başından beri ilk defa haklıydı bu bölümde,birde ferhunde bu aralar usluya hani fırtına öncesi sessizlik misali...yakında çıkarır bişey:kedi:

haklisin canim ama yasadigi ortama göre degisir

ama haketmiyorlar mi sence yha :sinifsinif:

Ben geçen haftayı izlememiştim..Özetlerini izledim diziden önce verdiklerini ama pek bir şey olmamış..

iyice saçmaladılar...Hangi aile bu kadar geniş davranabilir ki...Adama gidiyor geliyor, affediliyor , hadi kızım bana bir kahve yap ...Yediğin bütün naneleri unutayım ... :olmaz:

***Söylemeden edemiycem Anneleri Nejla ile telefonda konusurken Leyla yerleri süpürüyor..Nerdeyse 2 dakikalık sahne boyunca Leyla aynı yeri süpürdü durdu.... Biri şu kıza ev süpürmeyi öğretsin... delikafadulden

evet yha bencede

düsünsenize nikahsiz yasadigi adam kapiya dayaniyor ,hayriye denen karakter ,elalem görürse ne olucak diye etekleri fir fir ediyor

valla benim annem orda hem beni gebertir hem sevgilimi kaydirigubbakcemile

Ferhunde ile arkadaşının (adını hatırlayamadım..) konuştukları sahnede de yine Ferhundeliğini yapıyor..

Kocası için yok benim şansım yok öyle yok böyle övüp duruyor , ben bile inanacak oldum adamı gerçekten sevdiğine ama cümlesi bitince öyle bir yüz ifadesi takındı ki heh dedim işte ferhunde sırnaşık şey

ben daha konusmasinin basinda ne güzelde atiyorsun ferhunde demistim kaydirigubbakcemile3 yanilmamisim

evet canim yha eski sevket olsaydi bazi sahnelerde ona acirdim

ama sapik mustafayi getirip mis gibi sevket yaptilar yha agziyla kus tutsa nefret ediyorum

necla zaten en sansli karekter dizide,cem terketsede geldigi yere geri dönse ukala :umursamaz:

Anti-Hayriyeci oldum valla davranışları yüzünden:roflol:

Dün Oğuz'u kapıda görünce hortlak görmüş gibi oldu valla:roflol:

Oğuz'un dün gazetede haberi vardı.Mr. Spak gibi oldu diye:roflol:

:roflol: vereliniortak

arkadasi ayseyi evine davet ettiginde esime dedim ki

tühh simdi bunun anasi ayseden tüm laflari alir ama helal cimcimeye te laf vermedi agizlarina :asigim:

dün dizinin ortasında uyumuşum
sayenizde izlemiş kadar oldumopuyorumnanaktan
ay o şevket ne kadar sümsük uyuz hiç rol yapamıyo gıcık oluyorumakannehir
o neclayada gıcığım sonradan görme sinsi
hele o hayriye karısı iyice sapıktı iki yüzlü menfaatçi oldu
leylayada cok acıyorum ya yüzü gülmedi garibin :çok üzgünüm:
ama necla yellosu yemediği halt kalmadı buldu cem gibi çocuğu
inşallah ferhunde kötülük yapar ona
bide o mithat tan baska adam yokmuydu ya ferhundeyle hiç yakışmıyolar
sani baska saftirik tipleme yoktu

ben menekşe ile halili izlemediğim için şevkete karşı bi antipatim yok kaydirigubbakcemile3
ferhunde dün ilk kez doğru bi laf etti kocasına leylayla necla için iki kardeş bi adamı paylaşamadılar dedi ya :roflol: kadın olayları nasılda istediği gibi anlattı anında üste çıktı valla :lepi:
bu arada denizin uluçunun motosikletindeki kız kızkardeşi çıkcak galiba CADIARZU

Back
X