Yaprak Dökümündeki Fikret'in kim olduğu

HanimKelesimiGetir

SüperAnneAnne
Pro Üye
20 Mart 2008
142.025
214.089
1.423
60
Arkadaşlar severek izlediğimiz yaprak dökümü adlı dizide oynayan fikret'in gerçek hayatta kiminle evli olduğunu biliyormusunuz.
Pazar günleri FOX TV'de yayınlanan arka sıradakiler dizisinde oynayan kemal hoca var gerçek ismi Bülent Emin Yarar .Bekarken annesiyle aynı apartmanda komşuyduk,çok mütevazi bir insandır fikretide görmüştüm çok tatlı bir kişi kendisi.İkiside gerçekten çok başarılı insanlardır sizlerle paylaşmak istedim.

Onlar yıllar önce atv de yayınlanan Süper Baba dizisinde beraber oynamışlardı..Fikret Fikonun sevgilisi Elif'ti..gerçek hayattaki eşi de Fiko 'yu hapisten kurtaran sakar avukat rolündeydi..izleyenler hatırlayacaktır eminim..

anaaaa hatirladim kiz diyorum ben bu adami daha once hangi dizide gordumfisfisfisiyi hafiza varmis sende

Gerçekten çok güzel bir diziydi zevkle seyretmişdim unutmamışsınız ne güzel

ben bılıyodum fıkret anında goruntu showa cıkmıstı orda solemıstı........
sok olmustummmmmmm
menekse ve halıldekı -meneksede yaprak dokumundekı nejlanın eskı nişanlısı cemin karısı kızlar

sok olmustummmmmmm
menekse ve halıldekı -meneksede yaprak dokumundekı nejlanın eskı nişanlısı cemin karısı kızlar

:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
aaa şok oldum ay ben menekşeyi bekar sanıyordum
demekki nejlanın eski nışanlısıyla gerçek hayatta evli​
öylemiii

Evet hatırlıyorum canım,paylaşım için sagol...

sok olmustummmmmmm

hakikaten mi??? hic bilmiyordum ...menekseyi oynayan kiz sedef avci yani, yaprak dokumundede oynamisti degil mi cem in yurt disindaki kardesi rolunde demekki karisymis hmmm...CADIARZU

menekşeyle halildeki halilde benim eski sevgilimdi:dance:sengözlerimebaksanabsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Tencere kapak gibi ne güzel... Tam birbirine yakışan iki insan olmuşlar... Çok sevindim... İkisinin de oyunculuğu çok güzel... Arka sıralardaki öğretmene zaten bayılıyorum ya çok tatlı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…