- 20 Mart 2008
- 142.025
- 214.089
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Onlar yıllar önce atv de yayınlanan Süper Baba dizisinde beraber oynamışlardı..Fikret Fikonun sevgilisi Elif'ti..gerçek hayattaki eşi de Fiko 'yu hapisten kurtaran sakar avukat rolündeydi..izleyenler hatırlayacaktır eminim..
Onlar yıllar önce atv de yayınlanan Süper Baba dizisinde beraber oynamışlardı..Fikret Fikonun sevgilisi Elif'ti..gerçek hayattaki eşi de Fiko 'yu hapisten kurtaran sakar avukat rolündeydi..izleyenler hatırlayacaktır eminim..
ben bılıyodum fıkret anında goruntu showa cıkmıstı orda solemıstı........
sok olmustummmmmmm
menekse ve halıldekı -meneksede yaprak dokumundekı nejlanın eskı nişanlısı cemin karısı kızlar
Gerçekten çok güzel bir diziydi zevkle seyretmişdim unutmamışsınız ne güzel
ben bılıyodum fıkret anında goruntu showa cıkmıstı orda solemıstı........
sok olmustummmmmmm
menekse ve halıldekı -meneksede yaprak dokumundekı nejlanın eskı nişanlısı cemin karısı kızlar
menekşeyle halildeki halilde benim eski sevgilimdi:dance:sengözlerimebaksanabsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey[/QUOTE
dermişsin :sm_cool:
Tencere kapak gibi ne güzel... Tam birbirine yakışan iki insan olmuşlar... Çok sevindim... İkisinin de oyunculuğu çok güzel... Arka sıralardaki öğretmene zaten bayılıyorum ya çok tatlı...
Siz birde annesini tanısanız onun o kadar hanımefendiki kendisi
Türkan teyzeye buradan selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?