- 22 Nisan 2023
- 38
- 84
- 3
- Konu Sahibi umutlu_mutlu95
Yani ben defalarca kez bak git kendi sklanda biri ile ol ben senden büyüğüm dedim defalarca konuştum ama en sonunda bende karşı duramadım bende hoşlandım her ne kadar utanarak söylesemde böyle oldu ben senden küçüğüm mevzusu ise dün ki bayram için konuşuyorduk ortada bir olay vardı espri dolu orada durduk yere ben senden küçüğüm önce senin gerceklestirmen gerek diye bir cümle kurdu zaten o dakika itibari ile iletişimi her yerden kesmek durumunda kaldım çünkü evet belki sadece masum bir şakadan ibaretti fakat aslolan kendi içinde bu yaş mevzusunu halledemedigini düşünüyorum o nedenle bu kadar espriye vuruyor her seferindeDeprem olalı ne kadar oldu da o süreçte tanışıp evlilik düşünecek kadar ciddileşti bu iş?
6 yaş fark fazla değil ama 22-28 yaşlar çok farklı, hele ki erkek küçükse.
Bunu sürekli dile getirmesi çok itici, ayıp.
Ailesine kapalı demesi de aşırı saçma, boşandığını söyleyebilecek mi bu aileye, söylediğinde o aile tarz bi aile ortalığı ayağa kaldırmayacak mı? Ailesine -tepkilerinden korktuğu ve baş edemeyeceğini bildiği için- kapalı diyen biri ciddi bi durumda senin yanında durabilecek mi gerçekten?
Yani insan mutlu olmak için ilişki yaşar. Zaten sıkıntılı bi evlilik yaşamışsın, böyle şeylerle mi uğraşacaksın göre göre?