Yaptigim çocukluk mu

Durduk yere selam kesen insan gerçekten çok tiksindirici oluyor.

Ama şöyle bir gerçek var "küslük enerjisi" yüzünden onun mecburi olduğun her ortamda engelleme yaşadığınız için stres salgılayacaksın damarlar sertleşecek ve küslükler biriktikçe ne yazıkki 20 sene erken vefat bile sebep olabiliyor

Numarasını "ifade becerisi eksikler diye bir not kısmı aç" oraya yazıp silseydin
n çünkü bir sizle sorunu varsa söylemeliydi

Bilmediğin numara aradığında ordan bakardın

Böylece aynı ortamda karşılaştığında "engellmenin arkasında durabilmek için " stres hormonu damarlarını yakmaz tansiyonunu yükseltmeyecek böylecek damarların sertleşmeyecek

en doğrusunu yapmışsnz

Yaptığınız hiçbir şey çocukluk değil de sanki engellemek çocukluk mu diye soruyorsun

Amaan ya laf sokuyorsa soksun, selam vermiyorsa vermesin, gelmiyorsa gelmesin başka derdiniz mi yokta bu kadar takılmışsın
Varsın senin onu kıskandığını düşünsün, ne olacak yani?

Şu yazdıklarına bakılırsa da haksız sayılmaz kadın. Resmen takıntı haline getirmişsin

Konuyu burda tam anlatamadim heralde takıldığım kısım çok ayrı yani yakın bile olmadığınız bi insanla ne yaşamış olabilirsinizde bunlar olur? Birde ben o kadar adım atmisken. Bunu kendi içimde üzüldüm çünkü bu muameleyi haketmedim.

Bunu biraz açar mısınız

Bunu biraz açar mısınız
Ben olsam engeli kaldırır ve numarasını telefonumun notlar kısmına kaydederdim ve numarasını silerdim rehberden.

1-Bilmediğim numara ararsa notlardan kontrol ederdim oysa açmazdım

2-Bunu yapma sebebim şu olurdu.

"Engellediğin kişiyle her karşılaştığında "engellemenin dik duruşu gereği " stres hormonu salgılar insan

-Tansiyon hızlanın bu da damar sertliği yapıyor. Her düğünde nişanda neden bu durumu bile aklına getirip stres salgılyayım ki

-Kaldı ki engel hakkı daha ciddi meselelere saklamak önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…