- 16 Ekim 2010
- 650
- 49
- 118
- 40
- Konu Sahibi ebrarrarba
-
merhaba.yeni üyeyim.burda sizlere danışmak istedim çünkü etrafımdakilere asla içimdekileri anlatamam.
4 sene önce üniversite okurken babamın uzak akrabalarından biri görücü geldi.ben evlenmeyi düşünmüyordum.fakat babam çok iyi insanlar beni sever sayar.değer veirler düşüncesiyle ikna etmeye çalıştı.tanıştım ve babamdaki ısrarı görünce tamam dedim söz yaptık.sevmeye çalıştım.
okulum bitti evlendik.fakat hiçbirşey umduğum gibi olmadı.alkol şiddet hakaret ilk günden itibaren devam etti gitti.hayallerim umutlarım yıkıldı.eşim yetmezmiş gibi eşimin aileside bana hakaret etmeye başladı.oysaki onlara okadar saygılı ve sevgiliydimki.
akşam eşimin babası içer bana küfür hakaret ederdi.bende o moralle sabah iş görüşmelerine giderdim.çok kötü günler yaşadım.anlatmakla bitmez.bir hayvanmışım gibi davrandı eşim bana sessiz sakin birisiydim.eşim hiç bir arkadaşımla görüştürmüyodu dahada içime kapanır hale geldim.ailemden kardeşlerimden kıskanıyordu.
ve en sonunda dayanamadım evi terkedip aileme yerleştim.birkaç aydır ilemin yanında kalıyorum.bu sürede eşimin hakaretleri tehditleri bitmedi.3 dava açıldı boşanma icra hakaret.
benim asıl içimde sakladığım şey.aileme geldikten bir ay sonra eski facebook profilimi dondurmuştum açtım.ve arkadaşlarımla görüşmeye başladım.üniversitede bir arkadaşım vardı.ozmanlar aramızda hiç bir şey yoktu normal arkadaştık.faceboogumu açınca konuşmaya başladık.yaşadıklarımı herşeyi anlattım.asla kimseyi arkadaşlığımız süresince kırdığını incittiğini görmedim.herkesin yardımına koşar.böyle konuşurken belli bir zamn sonra bnden hoşlandığını beni sevdiğini ozamnlarda beni sevdiğini ama cesaret edip söyleyemediğini söyledi.boşndıktn snra evlnmeye hazır olduğunu söyledi.o hiç evlnmedi.ben onunla görüşüyorum ama doğru mu ypıyrm bilmıyrm.artık bnde mutlu olmk istiyorm nolur bni yargılamyın çok kötü günler yaşadım.
onunla hiç görüşmemelimiyim yaptığım doğrumu neyapmam lazım.teşekkürler
merhaba.yeni üyeyim.burda sizlere danışmak istedim çünkü etrafımdakilere asla içimdekileri anlatamam.
4 sene önce üniversite okurken babamın uzak akrabalarından biri görücü geldi.ben evlenmeyi düşünmüyordum.fakat babam çok iyi insanlar beni sever sayar.değer veirler düşüncesiyle ikna etmeye çalıştı.tanıştım ve babamdaki ısrarı görünce tamam dedim söz yaptık.sevmeye çalıştım.
okulum bitti evlendik.fakat hiçbirşey umduğum gibi olmadı.alkol şiddet hakaret ilk günden itibaren devam etti gitti.hayallerim umutlarım yıkıldı.eşim yetmezmiş gibi eşimin aileside bana hakaret etmeye başladı.oysaki onlara okadar saygılı ve sevgiliydimki.
akşam eşimin babası içer bana küfür hakaret ederdi.bende o moralle sabah iş görüşmelerine giderdim.çok kötü günler yaşadım.anlatmakla bitmez.bir hayvanmışım gibi davrandı eşim bana sessiz sakin birisiydim.eşim hiç bir arkadaşımla görüştürmüyodu dahada içime kapanır hale geldim.ailemden kardeşlerimden kıskanıyordu.
ve en sonunda dayanamadım evi terkedip aileme yerleştim.birkaç aydır ilemin yanında kalıyorum.bu sürede eşimin hakaretleri tehditleri bitmedi.3 dava açıldı boşanma icra hakaret.
benim asıl içimde sakladığım şey.aileme geldikten bir ay sonra eski facebook profilimi dondurmuştum açtım.ve arkadaşlarımla görüşmeye başladım.üniversitede bir arkadaşım vardı.ozmanlar aramızda hiç bir şey yoktu normal arkadaştık.faceboogumu açınca konuşmaya başladık.yaşadıklarımı herşeyi anlattım.asla kimseyi arkadaşlığımız süresince kırdığını incittiğini görmedim.herkesin yardımına koşar.böyle konuşurken belli bir zamn sonra bnden hoşlandığını beni sevdiğini ozamnlarda beni sevdiğini ama cesaret edip söyleyemediğini söyledi.boşndıktn snra evlnmeye hazır olduğunu söyledi.o hiç evlnmedi.ben onunla görüşüyorum ama doğru mu ypıyrm bilmıyrm.artık bnde mutlu olmk istiyorm nolur bni yargılamyın çok kötü günler yaşadım.
onunla hiç görüşmemelimiyim yaptığım doğrumu neyapmam lazım.teşekkürler
Ona bosandiktan sonra daha iyi bir psikoloji için de onu değerlendireceğini söyle. ..
Mutlu olmaya hakkın var
Mutlu olmaya tabiki hakkınız var fakat,şuan resmi olarak evlisiniz ve mahkeme süreciniz devam ediyor boşandıktan sonra görüşmeniz daha iyi olur eger boşanmadan görüşüp buluşursanız eşiniz bunu davada kullanabilir.
Cok zor günler gecirmissin ama bence su an konuştuğun kişiyi gerçekten tanımadan evlenme.bunu da şimdiden soyle.ondan ve sevginden gerçekten eminsen evlen.bir hatadan kurtulup başka bir hataya düşme
Canim facebook sifreni kocan biliyor mu? Ya da tahmin edebilecegi bir sifre mi? Yazismalarini mahkemede kullanabilir. Sen gene de paylasimlarina begenilerine dikkat et. Arkadasin paylastigin seylerin altina bir seyler yazmasin. Dava cok uzun surmeyecekse bence henuz bulusmayin. Konusmalarinizi da belli seviyede tutun. Davada telefon dokumu falan kullaniliyo mu bilemiyorum ama gene de dikkatli ol. Yanlis bir sey yapmiyosun ama tazminat davasi falan actiysan kaybetmeni istemem
İyi ki baban sayarlar severler çok iyi aile demiş yani
Saygıya bak
Neyse ki kurtulmuşsun
Ama bi defteri kapatmadan diğerini açma
Birini bitir tamamen , sağlıklı bi şekilde düşün ondan sonra karar verirsin
O arkadaşında yıllardır sabretmiş zaten biraz daha sabretsin
Mutluluklar
canım her canlı gibi tabii ki senin de mutlu olmaya hakkın var. Ama bence o kişiyle ilişkini şimdilik askıya almalısın. Boşanma davan bitince, yani resmi olarak boşanınca daha sakin ve mantıklı düşünebilirsin. Şimdi başlayacağın bir ilişki boşluktan da olabilir. O kişi de sana söylediği gibi değer veriyorsa; bunca sene beklemiş boşanana kadar da bekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?