yaptığım doğrumu yanlışmı bilmiyorum :(

ebrarrarba

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
650
49
118
40
merhaba.yeni üyeyim.burda sizlere danışmak istedim çünkü etrafımdakilere asla içimdekileri anlatamam.

4 sene önce üniversite okurken babamın uzak akrabalarından biri görücü geldi.ben evlenmeyi düşünmüyordum.fakat babam çok iyi insanlar beni sever sayar.değer veirler düşüncesiyle ikna etmeye çalıştı.tanıştım ve babamdaki ısrarı görünce tamam dedim söz yaptık.sevmeye çalıştım.

okulum bitti evlendik.fakat hiçbirşey umduğum gibi olmadı.alkol şiddet hakaret ilk günden itibaren devam etti gitti.hayallerim umutlarım yıkıldı.eşim yetmezmiş gibi eşimin aileside bana hakaret etmeye başladı.oysaki onlara okadar saygılı ve sevgiliydimki.

akşam eşimin babası içer bana küfür hakaret ederdi.bende o moralle sabah iş görüşmelerine giderdim.çok kötü günler yaşadım.anlatmakla bitmez.bir hayvanmışım gibi davrandı eşim bana sessiz sakin birisiydim.eşim hiç bir arkadaşımla görüştürmüyodu dahada içime kapanır hale geldim.ailemden kardeşlerimden kıskanıyordu.

ve en sonunda dayanamadım evi terkedip aileme yerleştim.birkaç aydır ilemin yanında kalıyorum.bu sürede eşimin hakaretleri tehditleri bitmedi.3 dava açıldı boşanma icra hakaret.
benim asıl içimde sakladığım şey.aileme geldikten bir ay sonra eski facebook profilimi dondurmuştum açtım.ve arkadaşlarımla görüşmeye başladım.üniversitede bir arkadaşım vardı.ozmanlar aramızda hiç bir şey yoktu normal arkadaştık.faceboogumu açınca konuşmaya başladık.yaşadıklarımı herşeyi anlattım.asla kimseyi arkadaşlığımız süresince kırdığını incittiğini görmedim.herkesin yardımına koşar.böyle konuşurken belli bir zamn sonra bnden hoşlandığını beni sevdiğini ozamnlarda beni sevdiğini ama cesaret edip söyleyemediğini söyledi.boşndıktn snra evlnmeye hazır olduğunu söyledi.o hiç evlnmedi.ben onunla görüşüyorum ama doğru mu ypıyrm bilmıyrm.artık bnde mutlu olmk istiyorm nolur bni yargılamyın çok kötü günler yaşadım.

onunla hiç görüşmemelimiyim yaptığım doğrumu neyapmam lazım.teşekkürler

Ona bosandiktan sonra daha iyi bir psikoloji için de onu değerlendireceğini söyle. ..
Mutlu olmaya hakkın var

Mutlu olmaya tabiki hakkınız var fakat,şuan resmi olarak evlisiniz ve mahkeme süreciniz devam ediyor boşandıktan sonra görüşmeniz daha iyi olur eger boşanmadan görüşüp buluşursanız eşiniz bunu davada kullanabilir.

Son düzenleme:
Cok zor günler gecirmissin ama bence su an konuştuğun kişiyi gerçekten tanımadan evlenme.bunu da şimdiden soyle.ondan ve sevginden gerçekten eminsen evlen.bir hatadan kurtulup başka bir hataya düşme

Arkadaşım duygularından utanmana gerek yok mutlu olmak senin de hakkın.Fakat benim nacizane fikrim halen davaların devam ediyorsa olayları aleyhine çevirecek kötü bir adım bu.Kendini tehlikeye atıyorsun.Bir de yani benim fikrim bu bu tür duygusal bir yakınlaşmayı boşanma sonrasına ertelemen daha hoş olurdu.Ayrıca bak bir sürü şey yaşamışsın çok acele ediyorsun.Ayrıldıktan sonra da biraz yalnız kalıp tek başına bi hayatın tadına var.Şu anda zaafların vardır açık yaraların, hata yapmaya yanılmaya meyillisin.Dikkatli ol...

Seni kim niye yargilasin sekerim, tabi ki sevmeye, sevilmeye mutlu olmaya hakkin var.

Ben de arkadaslara katiliyorum, biraz soluk al, dinlen , kendine gel.......ondan sonra da bu adami tanimaya bak, acele etme derim ben de.

mutlu olmak herkesin hakkı

ama zaten zor zamanlar geçiriyosunuz yeni bir birliktelik veya avlilik sizin açınızdan sağlıklı olacakmı.veya suan sağlıklı düşünebiliyormusunuz kendinize bir sorun.

ben herzaman evli bir bayanın veya erkeğin başkalarıyla görüşmesine karşıyım nekadarda boşanma döneminde olsada

sizin yapacağınız sey görüştüğünüz arkadaştan biraz zaman istemek.hatalar bazen üst üste gelir unutmayın

boşanman resmi olarak gerçekleşsin birazda kendini toparla sonra hayatnına kaldığın yerden devam edersin..ama şu anda evlisin ve evli birinin başka biri ile görüşmesi doğru değil.

canım her canlı gibi tabii ki senin de mutlu olmaya hakkın var. Ama bence o kişiyle ilişkini şimdilik askıya almalısın. Boşanma davan bitince, yani resmi olarak boşanınca daha sakin ve mantıklı düşünebilirsin. Şimdi başlayacağın bir ilişki boşluktan da olabilir. O kişi de sana söylediği gibi değer veriyorsa; bunca sene beklemiş boşanana kadar da bekler.

Ona bosandiktan sonra daha iyi bir psikoloji için de onu değerlendireceğini söyle. ..
Mutlu olmaya hakkın var

evet kesinlikle katılıyorum şuan ki hislerinle boşandıktan sonraki hislerin aynı olmayabilir bu süreçte sana iyi geliyosa konuş bence ama ona herhangi bir söz verme bişey söyleme anladığım kadarıyla şuan boşlukta gibisin bi yandan kötüsün bi yandan mutlu olmak istiyosun evliliğinde zaten mutlu olamamışsın sevmeden evlenmişsin tekrar aynı şeylerin olmasına izin verme arkadaşım
kendini mutlu mu etmek istiyosun kendinle ilgilen sadece kendin için bişeyler yap başkalarının davranışlarının seni mutlu etmesine ya da üzmesine izin verme herşey sende başlar sende biter kendini nasıl görürsen öylesindir

Mutlu olmaya tabiki hakkın var, her insan gibi.

Boşanana kadar bence biraz ara ver, boşandıktan sonrada biraz dinlen.

Sonra sakin bir kafa ile ölç, tart, biç, değerlendir.

Ama unutmaki evlilik çok başka birşey, evlenmeden önce iyi görünen bir eşiniz varmış ama sonuç pek iyi olmamış bu ihtimali de göz önüne alarak kendini çok kaptırmadan arkadaş olarak davranışlarını değerlendirmekten ziyade eş olursa nasıl davranacağını çözmeye çalış.

şuana kadr buluşmadık.ne onunla nede üniversiteden yada işten başka arkadşımla hiç yüzyüze görüşmedimaslında görüşmek biraz moralimi düzeltmk yaşamış olduğum günleri unutmak istiyorum.evde tıkandım kaldım

Canim facebook sifreni kocan biliyor mu? Ya da tahmin edebilecegi bir sifre mi? Yazismalarini mahkemede kullanabilir. Sen gene de paylasimlarina begenilerine dikkat et. Arkadasin paylastigin seylerin altina bir seyler yazmasin. Dava cok uzun surmeyecekse bence henuz bulusmayin. Konusmalarinizi da belli seviyede tutun. Davada telefon dokumu falan kullaniliyo mu bilemiyorum ama gene de dikkatli ol. Yanlis bir sey yapmiyosun ama tazminat davasi falan actiysan kaybetmeni istemem

Cok zor günler gecirmissin ama bence su an konuştuğun kişiyi gerçekten tanımadan evlenme.bunu da şimdiden soyle.ondan ve sevginden gerçekten eminsen evlen.bir hatadan kurtulup başka bir hataya düşme

evet haklısınız.o evlenmk istediğini söylüyor. ama ben o olsun veya başkası olsun boşandıktan uzun bi süre yalnız klmk istiyorum.yani evlnmk istimiyorum uzun bi süre.

İyi ki baban sayarlar severler çok iyi aile demiş yani
Saygıya bak

Neyse ki kurtulmuşsun
Ama bi defteri kapatmadan diğerini açma
Birini bitir tamamen , sağlıklı bi şekilde düşün ondan sonra karar verirsin

O arkadaşında yıllardır sabretmiş zaten biraz daha sabretsin
Mutluluklar

şifremi bilmiyor.hattımda eşimin üzerineydi kapattırdı kendisi.kulnmayayım diye.hat almadım hiç kndime.sadece facebooktan konuşuyoruz okadar.

evet hep yalan söylenmiş.kendi gerçek yüzlerini okadar iyi gizlemişlerki.herşeylerini evlendkten sonra onların arasına girdikten sonra gördüm.teşekkür ederim

Yaptığın yanlış.Boşanmış dahi olsan,yine de yanlış.Böyle ağır bir psikolojiden çıkmadan yeni sıkıntılara yelken açma.Bir de üzerinden yıllar geçmişNe sen eski sensin,ne o eski o dur.Faceten yazışmayla insan analizi duygu analizi yapamazsın.Önce bir başındaki sıkıntıyı at.Sen boşanma sürecindeyken,ilişkinizde ilerlerse,biri farkettiğinde aldattı o yüzden boşanıyoruz dencek.Bunları da düşün.Kimsenin ağzına sakız verme.

Yeniden hayatınızı tabi ki kuracaksınız ama bence şimdilik askıya alın. Resmi olarak boşanıp, biraz kafanızı dinledikten sonra bu konuyu tekrar düşünürünüz ve bunuda karşınızdaki insana söyleyin. Oda bu zaman içerisinde enine boyuna düşünsün.

evet bekledim boşanana kadar da beklerim diyor.evlenmesende yada benmle görüşmesende kendine yeni bi hayat kur diyor bana.bende boşanıp hemn evlenmeyi düşünmüyorum ve istemiyorumda zaten hemen evlenemem.ama insan yaralarını sarmk istiyor bazen yaralarını saracak biri arıyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…