• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaptığım gaf !

Para vermek mi ayıp ? Ne alakası vsr bizim buralarda genelde bebeğin kundağına para sıkıştırılır. En mantıklı sı budur herkesin çok parası olmayabilir.50 tl taktıgımda oldu 100 tl de

Maddi duruma göre değişir elbette bu , ancak param yoksa indirimi kovalar indirimden bir şey almaya çalışırdım 50 TL. Takacagima.

Komşunun bebeğine takılır ama yakın bir akrabaya , bu zamanda az kalır dediğim gibi durum kötü çok degilse.

Maddi duruma göre değişir elbette bu , ancak param yoksa indirimi kovalar indirimden bir şey almaya çalışırdım 50 TL. Takacagima.

Komşunun bebeğine takılır ama yakın bir akrabaya , bu zamanda az kalır dediğim gibi durum kötü çok degilse.
Aynen tabiki dediğiniz doğru :) herkesin durumu olmaya biliyor. Konu sahibi dert edeceği ne bir miktar para koyabilirdi

Yani evet bebeğin yastığına para takanlar var hatta bazı durumlarda daha makbul , ama kişinin durumu çok kötü değilse örnek verdiğiniz miktar çok az geldi.

Misal olarak bile söyleyince kulağa az geliyor 🤭

Ben de 50 yazdım da acaba çok mu yazdım konu sahibine ayıp mı oldu dedim

Malum asgari ücret 2850 kira 1000 geriye kalan çok az

Hediyeye ayrılacak bütçe de az oluyor

Bebe mağazalarında işe yaramaz bir çok ürün hediyelik adı altında satılıyor herkes de para versem az olur adı hediye deyip alıyor işte

Maddi durumum iyi ama altın alacak samimiyette bir arkadaş değilse hediye diye markalı tulum alınacağını düşünmüyorum 🤣

Yıllar önce eltim Doğum yaptı bir hastane çıkışı aldım küçük altın fiyatındaydı üstüne de altın aldım

Toydum öğrendim onlar hediyelik değilmiş, gelinlik gibi bir tane alınıyormuş 😀😘

Ben de 50 yazdım da acaba çok mu yazdım konu sahibine ayıp mı oldu dedim

Malum asgari ücret 2850 kira 1000 geriye kalan çok az

Hediyeye ayrılacak bütçe de az oluyor

Bebe mağazalarında işe yaramaz bir çok ürün hediyelik adı altında satılıyor herkes de para versem az olur adı hediye deyip alıyor işte

Maddi durumum iyi ama altın alacak samimiyette bir arkadaş değilse hediye diye markalı tulum alınacağını düşünmüyorum 🤣

Yıllar önce eltim Doğum yaptı bir hastane çıkışı aldım küçük altın fiyatındaydı üstüne de altın aldım

Toydum öğrendim onlar hediyelik değilmiş, gelinlik gibi bir tane alınıyormuş 😀😘

Haklısınız ve üstelik her şey daha zor olmaya başladı.

Söylemeseydim daha iyiydi sanki diye düşündüm. Bir şeyi ya yaparsın ya yapmazsın. Böyle bir durumda madem yapmadın üstüne niye konuşuyorsun. Bahane uydurma gibi anlaşılmasını istemediğim için taktım. Sanırım haklısınız ya o kadar da büyütülecek bir şey yok
Söylemeniz iyi olmuş hediye götüreceğinizin sinyalini vermişsiniz en azından 😉

Back
X